Distracții la imprimantă cu Epson!

Sunt o mulțime de scenarii, situații și variante prin care te poți bucura de o imprimantă Epson EcoTank. Fie că ai nevoie să printezi fișe de proiect pentru școală, să pregătești cadouri simpatice pentru cei apropiați, să îți decorezi casa cu fotografii din vacanță sau vrei să le ocupi timpul celor mici cu diverse proiecte de colorat sau lucru manual, imprimantele Epson EcoTank sunt aliatul tău.

Dacă ai o imprimantă Epson EcoTank, înainte de orice, întră în App Store sau Gogle Play și instalează-ți gratuit aplicația Epson Creative Print.

Felicitări

Folosește-te de aplicație și imprimantă pentru a realiza felicitări personalizate pentru evenimente speciale. Printează fotografii cu familia reunită pentru a le trimite cunoștințelor în perioada Crăciunului și nu uita să adaugi un mesaj de sărbători. 

Colaje

Creează-ți propriile colaje cu pozele de pe rețelele tale sociale, din telefon sau de pe tabletă, de unde poți selecta un fundal pentru fotografii, peste care poți adăuga mesaje text sau stickere amuzante.

Print pe DVD/CD

Personalizează-ți CD-uri sau DVD-uri din vacanțe sau evenimente speciale cu fotografiile tale preferate.

Planșe de colorat

Transformă-ți fotografiile preferate de pe rețelele tale sociale, din telefon sau de pe tabletă în planșe de colorat. Îndrăznește să îți creezi chiar propria carte de colorat: ai grijă să surprinzi clar nu doar personajele din fotografie, ci și acțiunile lor, și nu-ți fie frică să incluzi și membrii necuvântători ai familiei. Tot ce trebuie să faci este să setezi imprimanta pe funcția high quality printing și ești pregătit de distracție!

Pe F64.ro te așteptăm cu o mulțime de modele de imprimante. În funcție de nevoile pe care le ai, poți alege din imprimantele profesionale sau din modelele care îți permit să printezi imagini pentru amintiri de neuitat.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.