Distracții la imprimantă cu Epson!

Sunt o mulțime de scenarii, situații și variante prin care te poți bucura de o imprimantă Epson EcoTank. Fie că ai nevoie să printezi fișe de proiect pentru școală, să pregătești cadouri simpatice pentru cei apropiați, să îți decorezi casa cu fotografii din vacanță sau vrei să le ocupi timpul celor mici cu diverse proiecte de colorat sau lucru manual, imprimantele Epson EcoTank sunt aliatul tău.

Dacă ai o imprimantă Epson EcoTank, înainte de orice, întră în App Store sau Gogle Play și instalează-ți gratuit aplicația Epson Creative Print.

Felicitări

Folosește-te de aplicație și imprimantă pentru a realiza felicitări personalizate pentru evenimente speciale. Printează fotografii cu familia reunită pentru a le trimite cunoștințelor în perioada Crăciunului și nu uita să adaugi un mesaj de sărbători. 

Colaje

Creează-ți propriile colaje cu pozele de pe rețelele tale sociale, din telefon sau de pe tabletă, de unde poți selecta un fundal pentru fotografii, peste care poți adăuga mesaje text sau stickere amuzante.

Print pe DVD/CD

Personalizează-ți CD-uri sau DVD-uri din vacanțe sau evenimente speciale cu fotografiile tale preferate.

Planșe de colorat

Transformă-ți fotografiile preferate de pe rețelele tale sociale, din telefon sau de pe tabletă în planșe de colorat. Îndrăznește să îți creezi chiar propria carte de colorat: ai grijă să surprinzi clar nu doar personajele din fotografie, ci și acțiunile lor, și nu-ți fie frică să incluzi și membrii necuvântători ai familiei. Tot ce trebuie să faci este să setezi imprimanta pe funcția high quality printing și ești pregătit de distracție!

Pe F64.ro te așteptăm cu o mulțime de modele de imprimante. În funcție de nevoile pe care le ai, poți alege din imprimantele profesionale sau din modelele care îți permit să printezi imagini pentru amintiri de neuitat.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *