Creativitate maximă și costuri de print minime cu Epson EcoTank L8160 și L8180

Daţi frâu liber creativităţii cu fotografii A4 și A3+ la un cost pe pagină incredibil de redus cu noile multifuncţionale Epson EcoTank L8160 și L8180. Imprimaţi, copiaţi şi scanaţi cu uşurinţă, utilizând ecranul tactil color de 10,9 cm, gestionând mediile de tipărire prin 5 moduri diferite şi sistemul inovator de cerneală cu 6 culori. Fără cartuşe de schimbat şi cu caracteristici flexibile de conectivitate, aceste imprimante sunt perfecte pentru orice artist.

Economisiți timp și bani

Aceste imprimante economice vă permit să imprimaţi până la 2.300 de fotografii de calitate superioară cu un singur set de recipiente de cerneală1. Recipientele și rezervoarele sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat, ceea ce înseamnă că la momentul reumplerii nu există probleme sau murdărie.

Sistem de cerneală cu 6 culori

Cernelurile Epson Claria ET Premium produc fotografii durabile, de calitate superioară, cu dimensiuni de până la A4, precum şi fotografii excepţionale alb-negru, datorită noii cerneli gri. Cerneala neagră de tip pigment este ideală pentru imprimarea de text clar pe hârtie obişnuită.

Compatibilitatea cu mediile de tipărire artistice

Modelele L8160 și L8180 au tăvi frontale pentru hârtie A4 obișnuită și pentru diverse dimensiuni de hârtie foto  și imprimă direct pe CD-uri/DVD-uri. Tava din spate A4, respectiv A3+ la L8180, acceptă medii de tipărire speciale, cum ar fi hârtia şi cartonul, iar alimentarea directă cu hârtie vă permite să imprimaţi pe medii de tipărire cu o grosime de până la 1,3 mm şi o lungime de 2 m.

Tehnologie fără încălzire

Proiectate cu tehnologia fără încălzire Micro Piezo, cu Epson EcoTank L8160 și L8180 vă puteți bucura de o imprimare constantă la viteză mare, cu un consum de energie redus semnificativ, astfel încât să economisiți timp și bani.

L8180 va fi disponibil doar la F64 pe toata durata lunii Aprilie 2021, perioadă în care va veni cu 1085 coli foto Epson cadou, în valoare de peste 560 lei.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *