Profoto lansează generatorul de studio Profoto Pro-11

Profoto a actualizat generatorul de studio Pro 10, ajungând la versiunea Pro 11, cu câteva upgrade-uri importante, cum ar fi o nouă placă de bază și o protecție mai bună în cazul scurtcircuitelor. Principala caracteristică nouă este suportul pentru AirX, tehnologia de sincronizare Bluetooth a companiei care permite smartphone-urilor să controleze setările bliturilor. Noul Pro-11 este aproape identic cu Pro-10, dar vine încorporat cu modulul wireless AirX al companiei, care permite operarea la distanță prin intermediul unei aplicații pentru smartphone.

Prețul poate părea ridicat, dar nu este neobișnuit pentru acest tip de produs. Foarte puține dintre aceste pachete sunt vândute fotografilor individuali, indiferent de nivelul lor de calificare.

Noile caracteristici ale Pro-11 vizează în principal actualizarea AirX; adaugă conectivitate wireless cu camerele smartphone-urilor, permite actualizări de firmware de la smartphone-uri și activare hardware pentru funcționalitate AirX suplimentară.

Profoto Pro-11 are aceeași putere maximă de 2400W ca Profoto Pro-10, același interval de energie și aceleași creșteri de control ale energiei.

Generatoarele Pro 10 și Pro 11 sunt vândute aproape exclusiv pentru studiourile cu volum mare. Există câteva utilități posibile pentru funcționalitatea wireless.

Beneficii Profoto Pro-11

  • 2400Ws livrati din 2 iesiri (A si B), 11 Stopuri
  • Conectivitate Smartphone, HSS (high speed sync)
  • Control wireless prin smartphone si updateuri 
  • Optionale, declansatoare dedicate Nikon, Canon, Sony Fuji
  • Durata flash-ului foarte scurta, de pana la 1/80,000 sec
  • Timp de reincarcare: 0.02-0.7 sec

Tu deții echipament de la Profoto? Dacă da, ce, și care este experiența ta cu acesta? Lasă-ne un comentariu! 

Urmărește-ne în continuare pentru a afla cele mai noi informații despre lansările de produse relevante pentru comunitatea de creatori de conținut!

Cele două blituri compatibile cu generatoarele Profoto Pro-10 și Pro-11:

Profoto ProHead plus UV 500W
Profoto ProTwin UV 500 W cu Magnum Reflector

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.