Profoto lansează generatorul de studio Profoto Pro-11

Profoto a actualizat generatorul de studio Pro 10, ajungând la versiunea Pro 11, cu câteva upgrade-uri importante, cum ar fi o nouă placă de bază și o protecție mai bună în cazul scurtcircuitelor. Principala caracteristică nouă este suportul pentru AirX, tehnologia de sincronizare Bluetooth a companiei care permite smartphone-urilor să controleze setările bliturilor. Noul Pro-11 este aproape identic cu Pro-10, dar vine încorporat cu modulul wireless AirX al companiei, care permite operarea la distanță prin intermediul unei aplicații pentru smartphone.

Prețul poate părea ridicat, dar nu este neobișnuit pentru acest tip de produs. Foarte puține dintre aceste pachete sunt vândute fotografilor individuali, indiferent de nivelul lor de calificare.

Noile caracteristici ale Pro-11 vizează în principal actualizarea AirX; adaugă conectivitate wireless cu camerele smartphone-urilor, permite actualizări de firmware de la smartphone-uri și activare hardware pentru funcționalitate AirX suplimentară.

Profoto Pro-11 are aceeași putere maximă de 2400W ca Profoto Pro-10, același interval de energie și aceleași creșteri de control ale energiei.

Generatoarele Pro 10 și Pro 11 sunt vândute aproape exclusiv pentru studiourile cu volum mare. Există câteva utilități posibile pentru funcționalitatea wireless.

Beneficii Profoto Pro-11

  • 2400Ws livrati din 2 iesiri (A si B), 11 Stopuri
  • Conectivitate Smartphone, HSS (high speed sync)
  • Control wireless prin smartphone si updateuri 
  • Optionale, declansatoare dedicate Nikon, Canon, Sony Fuji
  • Durata flash-ului foarte scurta, de pana la 1/80,000 sec
  • Timp de reincarcare: 0.02-0.7 sec

Tu deții echipament de la Profoto? Dacă da, ce, și care este experiența ta cu acesta? Lasă-ne un comentariu! 

Urmărește-ne în continuare pentru a afla cele mai noi informații despre lansările de produse relevante pentru comunitatea de creatori de conținut!

Cele două blituri compatibile cu generatoarele Profoto Pro-10 și Pro-11:

Profoto ProHead plus UV 500W
Profoto ProTwin UV 500 W cu Magnum Reflector

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *