Canon Live – Workshop de fotografie în studio, cu Cătălin Oprițescu

Vrei să afli mai multe despre fotografia de studio și obiectivele Canon RF L? Te invităm să urmărești un eveniment LIVE, în care fotograful Cătălin Oprițescu ne va povesti despre portretele în studio și fotografia fashion, despre echipamentele necesare pentru acest gen fotografic și va oferi multe sfaturi utile.

Pe 3 martie, ora 20:00 , te invităm să urmărești un LIVE inedit, alături de fotograful Cătălin Oprițescu

Fotografia în studio are particularitățile sale, printre care amintim importanța luminilor, a echipamentului potrivit și a obiectivelor indicate pentru acest gen fotografic. Cătălin Oprițescu ne va povesti care sunt tehnicile sale atunci când fotografiază în studio, ne va prezenta echipamentul pe care îl folosește, plus vom avea în vedere partea de compoziție și tipurile de iluminare. Totodată, va răspunde tuturor întrebărilor voastre, așa că nu ratați live-ul.

Ce trebuie să ai în vedere

Data

3 martie

Ora

20:00

Locație

Online

Speaker

Cătălin Oprițescu

Eveniment

Gratuit

Despre speaker

Cătălin Oprițescu

Cătălin Oprițescu este fondatorul LIGHTAHOLIC Media Production, companie de producție foto și video ce oferă încă din 2012 servicii complete și se concentrează pe rentabilitatea investițiilor clienților. Livrează produse de înaltă calitate și oferă expertiză în conținut publicitar, de modă și stil de viață, la nivel internațional. Începând cu august 2020, au deschis unul dintre cele mai mari studiouri de fotografie și video din Europa.

Singurul fotograf de street style din România, Canon Explorer din 2015 până în 2017, lucrările lui Cătălin Oprițescu au fost publicate în Marie Claire România, Elle Romania, Viva, Harper’s Bazaar, Glamour etc.

Printre clienții săi, amintim: Mercedez-Benz, Canon Europe, Canon Romania, Samsung, MasterCard, Baneasa Shopping City, Campari, Avon, Peroni, Grolsch.

Ce conține trusa lui Cătălin Oprițescu

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Fotografia culinară folosind lumina de studio pentru smartphone-uri
Cum să configurezi un studio în casă pentru portrete dramatice
Studio foto: Cum aleg echipamentele necesare?

Te așteptăm cu drag la eveniment, să aflăm tot felul de lucruri interesante despre fotografia în studio!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.