Canon Live – Workshop de fotografie în studio, cu Cătălin Oprițescu

Vrei să afli mai multe despre fotografia de studio și obiectivele Canon RF L? Te invităm să urmărești un eveniment LIVE, în care fotograful Cătălin Oprițescu ne va povesti despre portretele în studio și fotografia fashion, despre echipamentele necesare pentru acest gen fotografic și va oferi multe sfaturi utile.

Pe 3 martie, ora 20:00 , te invităm să urmărești un LIVE inedit, alături de fotograful Cătălin Oprițescu

Fotografia în studio are particularitățile sale, printre care amintim importanța luminilor, a echipamentului potrivit și a obiectivelor indicate pentru acest gen fotografic. Cătălin Oprițescu ne va povesti care sunt tehnicile sale atunci când fotografiază în studio, ne va prezenta echipamentul pe care îl folosește, plus vom avea în vedere partea de compoziție și tipurile de iluminare. Totodată, va răspunde tuturor întrebărilor voastre, așa că nu ratați live-ul.

Ce trebuie să ai în vedere

Data

3 martie

Ora

20:00

Locație

Online

Speaker

Cătălin Oprițescu

Eveniment

Gratuit

Despre speaker

Cătălin Oprițescu

Cătălin Oprițescu este fondatorul LIGHTAHOLIC Media Production, companie de producție foto și video ce oferă încă din 2012 servicii complete și se concentrează pe rentabilitatea investițiilor clienților. Livrează produse de înaltă calitate și oferă expertiză în conținut publicitar, de modă și stil de viață, la nivel internațional. Începând cu august 2020, au deschis unul dintre cele mai mari studiouri de fotografie și video din Europa.

Singurul fotograf de street style din România, Canon Explorer din 2015 până în 2017, lucrările lui Cătălin Oprițescu au fost publicate în Marie Claire România, Elle Romania, Viva, Harper’s Bazaar, Glamour etc.

Printre clienții săi, amintim: Mercedez-Benz, Canon Europe, Canon Romania, Samsung, MasterCard, Baneasa Shopping City, Campari, Avon, Peroni, Grolsch.