Light! Click! Wacom! Workshop complet dedicat fotografiei de studio, cu Dragoș Borcănea

Vrei să evoluezi în cariera de fotograf? Care sunt noile tendințe, cele mai bune tehnici și echipamentele potrivite? Vei afla de la Dragoș Borcănea în cadrul unui webinar dedicat fotografiei de studio.

Vineri, 5 noiembrie, de la 20:00, vom parcurge alături de Dragos întreg procesul de la pregătirea setup-ului, la realizarea fotografiei până la editare cu ajutorul tabletei grafice, având la dispoziție mai multe scenarii practice. Dacă dorești să îți îmbunătățești workflow-ul ca fotograf comercial, acest webinar este pentru tine!

Ce trebuie să ai în vedere?

Data

5 noiembrie 2021

Ora

20:00

Locație

Online

Speaker

Dragoș Borcănea

Eveniment

Gratuit

Agenda evenimentului:

 

  • Vei afla cele mai bune tehnici pentru fotografia de studio
  • Vei descoperi care sunt echipamentele potrivite pentru fotografia de studio 
  • Vei parcurge alături de Dragos întreg procesul, de la pregătirea setup-ului, la realizarea fotografiei și până la editare cu ajutorul tabletei grafice
  • Vei avea la dispoziție mai multe scenarii practice

Speaker

Dragoș Borcănea

Fotograf și retoucher profesionist

Dragoș Borcănea este un fotograf și retoucher profesionist cu o experiență de peste 15 ani în fotografia comercială. Și-a început cariera de fotograf în presa auto, mașinile și motocicletele fiind subiectele sale preferate, însă ulterior a trecut la lumea plină de farmec a revistelor de modă și a fotografiei comercială. Toate lucrurile pe care le știe legate de fotografie le-a învățat singur și cel mai bun profesor mărturisește că i-a fost experiența. Dragos s-a dedicat stăpânirii artei și tehnicilor de fotografie și producție video, obținând astfel o recunoaștere binemeritată dovedită de colaborarea sa cu nume mari din domeniul modei, industriei auto și retail.

Produse de interes!

Wacom Intuos Pro Paper M
Wacom PTH-860 N Intuos Pro L
Wacom PTH-660 N Touch Intuos PRO M
Wacom Cintiq Pro 24 DTK-2420

Te așteptăm cu drag la eveniment, să învățăm lucruri noi despre fotografia de studio alături de unul dintre cei mai buni fotografi din domeniu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.