70% reducere la Cursul de Fotografie de Produs de la Photigy.com

În perioada 23 – 30.11.2020, Photigy.com oferă un discount de până la 70% la toate cursurile de fotografie comercială.

3435 studio oferă adițional:

 • 6 ore de mentorship pentru tot ce ține de setup-ul business-ului în sine (firmă, marketing,
  brand, strategie)
 • Suport complet pentru prima ședință foto pentru primul client. Vom realiza împreună setup-
  ul, vom organiza ședința foto și vom ajuta proaspătul fotograf pe partea de editare.

  * bonusurile oferite de 3435 studio sunt valabile un an din momentul achiziției pachetului
  de la Photigy.

Photigy.com este cea mai mare scoală de fotografie online, cu peste 100 de cursuri individuale de fotografie de produs pe lângă Cursul Complet de Fotografie de Produs. Elementul esențial ce face diferența între Photigy și alte școli de fotografie online este faptul că toate temele sunt revizuite de către un instructor Photigy. Astfel, fiecare student va primi un review personalizat și individual în forma unui video.

3435 studio este un studio de fotografie comercială din Romania ce deservește atât clienți interni cât și clienți din afara țării.

Ești interesat de fotografia de produs? Photigy.com în colaborare cu 3435 studio au pregătit un discount de 70% la toate cursurile de fotografie comercială! Profită de această ofertă până pe 30 noiembrie 2020.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

 • Buna ziua ! Din cauza luminii din casa Nu reusesc sa realizez fotografii de calitate , deși incerc de foarte multe timp. As dori sa ma ajutati cumva !
  Multumesc !

  • Buna ziua. Pentru a va oferi niste solutii, este nevoie sa cunoastem problema exacta. Ce anume se pierde la calitate? De asemenea, va recomandam, daca sunteti interesata, un curs pentru incepatori, acestea sunt cursurile pentru incepatori din portofoliul nostru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.