Wacom Workshop – Workflow-ul unui fotograf profesionist, cu Ciprian Mihai

Pe 15 iunie de la ora 18:00, Ciprian Mihai, fotograf profesionist, ne va împărtăși din experiența sa în fotografia automotive.

În cadrul webinarului vei descoperi cum să îți valorifici fluxul de lucru ca fotograf comercial și cum Wacom a fost un gamechanger pentru Ciprian în procesul de editare.

Agenda evenimentului

În acest webinar de 1 oră, veți experimenta alături de Ciprian modul în care utilizarea unei tablete Wacom poate optimiza fluxul de lucru:  de la selectarea mașinii la color grading, trecând astfel prin întregul proces cu expunere și lumină diferite până la crearea  imaginii finale, într-un demo pe Wacom Cintiq 16.

Pe lângă sesiunea demonstrativă, webinar-ul este unul interactiv, așa că pregătiti întrebările pentru Q&A session.

Acest webinar va fi în limba română. Ne vedem acolo!

Cine este Ciprian Mihai?

 

Ciprian Mihai este un fotograf cu mai mult de 10 ani experiență în fotografia automotive. Este renumit pentru atenția acordată detaliilor și talentul de a captura lumina.

 

 

Pasionații de ilustrație digitală sunt încântați de această tabletă, putând realiza cu ușurință schițe, desene complexe, dar și desen tehnic. Este concepută pentru tinerii profesioniști, cei care lucrează în industriile creative sau pur și simplu studenți de la arte sau pasionați de desen care au nevoie de posibilitatea de a ilustra oricând și oriunde profitând de funcții avansate și calitate inaltă.

Wacom Cintiq 16 dispune de un monitor integrat special comceput pentru desen și ilustrație digitală. Caracteristicle premium fac un raport bun de calitate-preț. De asemenea, este ideală și pentry Game & Web design, manga, anime sau benzi desenate.

În plus, datorită display-ului integrat cu 8192 niveluri de presiune, poți vedea rezultatele direct pe ecran, dar nu prezintă caracteristici speciale de tipul: rezoluție 4k sau butoane integrate în dispozitiv. Totuși, este ușor de intregat și instalat în orice mod de lucru.

Este compatibilă și cu PC sau Mac, ai o sumedenie de aplicații bazate pe folosirea presiunii de la: Adobe, Autodesk, Pixologic, Celsys, Corel şi The Foundry, totul pentru a putea trece la următorul nivel al modului tău de lucru creativ!