(c) Paul Budușan

16 fotografi români, câștigători la Fearless Awards ediția septembrie 2020

Fearless Photographers este o companie de familie cu sediul în statul Washington, SUA. Cunoscută pentru modul în care prezintă fotografia distinctivă de nuntă a membrilor din întreaga lume, Fearless Photographers servește ca o piață globală pentru fotografii de nuntă. Pentru această comunitate, fotogafia este mai mult decât surprinderea unui moment unic. 

Membrii Fearless provin din medii diverse de pe cinci continente: Australia, Asia, Europa, America de Sud și SUA.

Premiile Fearless reflectă filosofia acestei comunități despre fotografia de nuntă. Suntem încântați să anunțăm că în luna Septembrie 2020, fotografi români au câștigat Premiile Fearless, în colecția 57, după cum urmează:

(c) Alex Păsărelu
(c) Alex Păsărelu
(c) Alexander Lupascu
(c) Alexander Lupascu
(c) Alexander Lupascu
(c) Andra Dragan
(c) Antonio Socea
(c) Bogdan Chircan
(c) Casian Podarelu
(c) Claudiu Negrea
(c) Daniel Dumbravă
(c) Daniel Dumbravă
(c) Flavius Partan
(c) Florin Stefan
(c) Gabriel Radu
(c) Ionut Poptelecan
(c) Mihai Roman
(c) Paul Budusan
(c) Paul Budusan
(c) Robert Trica
(c) Sabina Mladin

Toate aceste fotografii ilustrează ce reprezintă comunitatea Fearless Photographers și se regăsesc printre cele mai bune imagini din catalogul Fearless, alături de imaginile altor zeci de fotografi din întreaga lume. 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Foarte bune fotografiile!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.