Cum a fost la tabăra foto CovAlpin

În perioada 17-22 august 2020, a avut loc tabăra foto pentru copii CovAlpin, într-un cadru natural magnific, la Sugaș Băi. În cadrul acestei tabere, 8 copii au avut ocazia de a descoperi tainele fotografiei, de la setările aparatului până la compoziție și linii.

Tabăra a îmbinat partea teoretică cu cea practică. Instructorii Andrei, Alex și Andreea au evaluat operele participanților. Copiii au vizitat alături de aceștia locuri fotogenice din județ.

Iată ce povestesc organizatorii despre această tabără foto:

După principiul „puțini da’ buni” , a trecut cu brio și prima tabără de fotografie, creație proprie. În același context dificil, strivit sub apăsarea restricțiilor anti-pandemice am făcut tot posibilul și ne-am organizat. Am țăcănit și am „frecat” aparatele cât pentru o vară întreagă. Și bine am făcut căci rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Cursul pregătit de Alex, teorie și practică, în scurt timp transformând copiii în veritabili fotografi.

Am făcut excursii la Sfânta Ana și la tinov, am fost la vânatoare de stele, apoi în Mestecănișul de la Reci, la cascada Urlătoarea, la zimbri. Și chiar prin oraș, pentru arhitectură. Trezirile de dimineață (4:15 a.m.) au fost cireașa de pe tort. Am putut constata pe pielea noastră că „Arta cere sacrificii”. Totuși, lumina răsăritului în ochii copiilor și satisfacția unor fotografii reușite a meritat orice efort.

Vizionează povestea taberei într-un scurt material video:

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile despre evenimentele din comunitatea foto-video!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *