De ce ai nevoie pentru live streaming?

Există o mulțime de echipamente din care poți alege pentru live streaming, dar de ce ai nevoie cu adevărat?

Poți ajunge în direct pe Facebook, Youtube, Twitter și multe altele doar cu un telefon. De fapt, acesta este un mod excelent de a începe cu transmisiunea în direct. Însă live streaming-ul cu telefonul mobil are limitările sale, iar dacă dorești să treci la următorul nivel, există un echipament de bază pe care trebuie să îl ai în vedere.

Camera video

Indiferent de specificul live-ului tău, recomandăm aceste camere video pentru live streaming:

Huddly IQ Camera Videoconferinta
Panasonic HC-V770
Canon LEGRIA HF R86
Canon XA11
Sony Handycam FDR-AX53

Microfoane

Sunetul bun este la fel de important pentru succesul videoclipului tău live ca și calitatea imaginii. Dacă investiția într-un microfon are sens pentru tine, atunci îți recomandăm:

Saramonic Blink 500 B2 Linie Wireless Compacta Digitala 2 Canale (2xTX + RX)
Audio-Technica AT2020USB+ Microfon Condenser pentru Studio USB
Rode NT-USB Mini Microfon Podcast USB
Boya BY-HM2 Microfon Handheld cu Interfata USB si Iesire Casti

Indiferent de cum alegi să faci live streaming, cu telefonul sau cu echipament dedicat, nu uita că cea mai importantă parte este conținutul în sine. Una dintre cele mai bune părți ale transmisiei live este cât de autentic ești. Spectatorii vor să știe că ești o persoană reală, care are ceva interesant de împărtășit.

Sperăm că acest articol a fost util. Și nu uita, la F64.ro avem o mulțime de echipamente de calitate dedicate livestreaming-ului, de la camere și obiective la lumini și accesorii.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.