Canon anunță o actualizare de firmware pentru camera XF605

Pornind de la feedback-ul utilizatorilor, cea mai nouă actualizare de firmware Canon eficientizează fluxurile de lucru şi îmbunătăţeşte calitatea video a camerei XF605.

Canon Europe anunţă o actualizare de firmware pentru XF605, ca răspuns la feedback-ul şi cererile primite de la utilizatori. Firmware-ul v1.0.1.1 oferă televiziunilor mai multă eficienţă şi opţiuni de filmare mai versatile pentru creatorii de conţinut care folosesc XF605 – o cameră profesională de televiziune, creată pentru operatorii independenţi.

Fluxuri de lucru eficientizate

Pentru a răspunde la cererea tot mai mare de producţii live şi de la distanţă, această actualizare de firmware adaugă protocolul Canon XC, care permite camerei de filmat XF605 să înregistreze împreună cu alte produse compatibile Canon într-un sistem sincronizat cu mai multe camere. Folosind performanţele impecabile ale acestei camere şi tehnologiile avansate de reţea, televiziunile pot integra uşor XF605 în sistemul de camere şi pot controla dintr-un singur punct valoarea ISO, valoarea diafragmei, setarea Imagine Personalizată şi AF pentru toate camerele din sistem. Firmware-ul v1.0.1.1 oferă o nouă opţiune pentru înregistrare 4K Intra 60P/50P pe lângă opţiunea XF-AVC Intra 410Mbps actuală, folosind un codec de calitate pentru fişiere cu dimensiune redusă care ajută la reducerea costurilor cu stocarea şi la transferul mai rapid al fişierelor.

Funcții video îmbunătățite

Folosind Dual Pixel CMOS AF dezvoltat de Canon, utilizatorii pot folosi acum avantajele AF cu detectarea şi urmărirea feţei şi a ochilor, atât la filmare cu redare accelerată, cât şi la filmare slow-motion, perfect pentru surprinderea acţiunii în ritm alert. Pentru şi mai multe opţiuni, actualizarea oferă acum posibilitatea de filmare verticală, o funcţie disponibilă pentru prima dată la modelul EOS C70. Acesta este un avantaj pentru reclame digitale, când creatorii de conţinut doresc să înregistreze 4K în format portret. Pentru operarea simplă în modul de filmare verticală, monitorul şi meniul de pe ecran îşi schimbă orientarea.

Operabilitate fără întrerupere

Fiind o cameră gândită pentru a fi operată de o singură persoană şi echipe integrate, precum cele de la transmisiunile de pe teren, firmware-ul v1.0.1.1 le oferă operatorilor posibilitatea de a monitoriza toate cele patru canale audio direct de pe afişajul ecranului. Acum, utilizatorii pot seta ca buton de înregistrare Butonul 11, care poate fi personalizat, ideal pentru cei care filmează folosind un trepied sau cu orientare verticală. De asemenea, actualizarea adaugă o funcţie ce reţine modul de filmare selectat când operatorul trece de la filmarea standard la filmarea Slow şi Fast.

Ţinând cont de feedback-ul primit de la clienţi şi utilizatori şi de cererea tot mai mare de echipamente pentru producţiile cu mai multe camere live şi de la distanţă, această actualizare îmbunătăţeşte performanţele camerei XF605 şi facilitează utilizarea acesteia în producţiile cu mai multe camere.

Tu deții o cameră video și dacă da, care este experiența ta cu aceasta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.