Canon lansează camera Canon EOS R5C

Canon este încântat să anunțe lansarea camerei Canon EOS R5C, o cameră de cinema hibridă profesională, care combină beneficiile creative ale sistemelor cinema EOS și EOS R într-unul singur. Acest produs este partenerul perfect pentru obiectivul RF 5.2mm Dual Fisheye datorită rezoluției sale de 8K și a înregistrării de lungă durată. Captează videoclipuri cinematografice 8K de până la 30 fps (sau 60 fps cu o sursă de alimentare externă), iar calitatea fotografiilor este uimitoare, 45 de megapixeli cu viteze de rafală de până la 20 fps. Este o soluție video hibridă, care oferă regizorilor instrumentul perfect pentru a se asigura că sunt pregătiți pentru orice.

Specificații cheie

Video cinematografic full frame 8K

Poți înregistra videoclipuri 8K de până la 30fps (sau 60 fps cu o sursă de alimentare externă), precum și oversampled? (aici nu am știut ce termen să pun) 4k și Full HD. EOS R5C produce, de asemenea, conținut captivant 4k în slow-motion de până la 120 fps.

Fotografii incredibile de 45 megapixeli la până la 20 fps

Un senzor CMOS Full-Frame de 45 de megapixeli captează o claritate incredibilă, zgomot redus și o gamă dinamică largă, cu viteze de rafală de până la 20 fps și sensibilitate ISO de până la 51.200 ISO. Bracketingul automat al expunerii oferă opțiuni consecvente. Există și opțiunea de a realiza time-laps-uri.

O gamă largă de obiective din care poți alege

Dispunând de tehnologia revoluționară de montură RF de la Canon, EOS R5C este compatibil cu obiectivele RF care oferă AF și stabilizare de vârf.

Focalizare rapidă și precisă

EOS R5C dispune de tehnologia revoluționară Canon Dual Pixel CMOS AF cu Eye AF și EOS iTR AF X pentru urmărirea precisă și fiabilă a feței/capului/ochilor, chiar și atunci când subiectul se îndepărtează de cameră. 

Formate și instrumente profesionale extinse de înregistrare

Poți alege dintr-o variată de formate de înregistrare internă, inclusiv trei opțiuni Cinema RAW Light3 (LT/ST/HQ), XF-AVC, MP4 și chiar ieșire RAW prin HDMI. 

Design compact, ușor, cu răcire activă

EOS R5 C este o cameră extrem de compactă și ușoară. Dispune de un vizor OLED de înaltă rezoluție, un monitor LCD articulat luminat de 3,2 inchi și 13 butoane atribuibile de utilizator. Un nou sistem de răcire activ permite înregistrarea de lungă durată, în timp ce corpul său din aliaj de magneziu asigură durabilitate profesională.

Multiple moduri de conectivitate

Cu WI-Fi 4, Bluetooth și terminale dedicate pentru timecode, microfon de 3.5mm, căști, micro HDMI, sincronizare flash și USB-C, EOS R5C este gata pentru orice. De asemenea, oferă o gamă extinsă de suport pentru aplicații software și video, cum ar fi image.canon, Content Transfer Mobile, Browser Remote și multe altele.

De asemenea, permite înregistrarea în ProRes RAW cu Atomos.

Produse recomandate