#EditatHome cu BenQ și Radu Tudoroiu

Pe 28 mai, de la ora 20:00, vă așteptăm pe pagina de Facebook F64 la evenimentul LIVE #EditatHome cu BenQ și Radu Tudoroiu. De la importanța alegerii monitorului potrivit la tehnici de editare, vom descoperi alături de Radu Tudoroiu secretele editării de acasă.

Fotografii de azi nu se mai multumesc doar cu realizarea unor cadre uimitoare, în cadrul shooting-ului pe care îl realizează, ci acordă o atenție deosebită și procesului de editare foto, pentru a retușa în detaliu fiecare pixel suprins în cadrele pe care le-au realizat. Bineînțeles, este important să știi ce display de monitor este cel mai potrivit pentru tine și trucuri de editare. Toate aceste aspecte, dar și alte tips and tricks le vom descoperi împreună cu BenQ și Radu Tudoroiu, pe 28 mai, de la ora 20:00.

Agenda evenimentului

  • Importanța alegerii monitorului adecvat pentru stilul fiecărui fotograf
  • Cele mai bune practici pentru editarea acasă
  • Instrumente de calibrare hardware și software
  • Sfaturi și trucuri pentru editarea acasă

Produsele pe care le recomandăm sunt:

BenQSW240C
BenQ PV270
Benq GL2480E

Vă așteptăm joi, 28 mai, de la ora 20:00 cu întrebări pentru invitatul noștri. Poți să le lași și aici în comentarii sau direct în pagina evenimentului, pe contul nostru de Facebook. Vă puteți înscrie AICI.

Radu Tudoroiu

Când era mic, tatăl lui Radu avea un aparat Zenit pe care nu avea voie să pună mâna. Prin clasa a 9-a l-a folosit prima dată și atunci și-a dat seama că asta va face pentru tot restul vieții. Cu ceva timp în urmă, la 23 de ani, Radu Tudoroiu a plecat din Anglia, unde a studiat fotografia, pentru a se întoarce în România. A absolvit cu onoruri Universitatea de Arte Creative din Rochester, UK și s-a întors înapoi în țară.  

„În Anglia, dacă apeşi pe un buton, ştii exact ce vei obţine. În România, însă, dacă apeşi pe acelaşi buton, mereu obţii altceva; şi niciodată nu ştii ce. Anglia îţi oferă răspunsuri, România te face să-ţi pui întrebări. Anglia e ermetică, e constantă, România e mereu altfel. De câte ori revin în ţară, găsesc ceva nou”.

Acolo a predat ocazional cursuri de fotografie altor departamente, dar și liceenilor. A realizat că îi place să predea și că este un mod excelent de a deschide noi orizonturi cursanților. În paralel s-a ocupat la început de fotojurnalism, apoi de fashion până într-un final, când și-a găsit locul în zona de advertising, muzică și corporate.

Știai că?

Radu susține la F64: Cursul de editare avansata si compozitare și Cursul introductiv de editare in Photoshop, care vor fi reprogramte în curând!

Te așteptăm pe 28 mai de la ora 20:00 să descoperim împreună secretele editării de acasă, împreună cu BenQ și Radu Tudoroiu.

Lasă-ne un comentariu cu ce vrei să afli de la Radu Tudoroiu, iar invitatul nostru vă va răspunde tuturor întrebărilor!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *