Lansare Wacom Cintiq Pro 27, cu Tammy Lovin

Îți dorești să vezi tableta grafică Wacom Cintiq Pro 27 în acțiune, sub imaginația unui artist digital internațional? Să afli mai multe informații despre industria creativă în 2022? Te invităm să urmărești evenimentul LIVE, transmis din showroom-ul F64, pe canalul de Facebook și canalul de Youtube F64.

Ce trebuie să ai în vedere

Data

17 noiembrie

Ora

18:30

Speaker

Tammy Lovin

Agenda evenimentului

Tammy Lovin ne va povesti despre vasta ei experiență în digital fashion, A.I art, arta programabilă și Metaverse. Veți afla mai multe despre încotro se îndreaptă industria creativă în prezent. Tammy ne va dezvălui cum o ajută echipamentele Wacom în optimizarea workflow-ului și vom vedea cum folosește tableta Wacom Cintiq Pro 27 în arta pe care o realizează. După această parte practică, va urma o sesiune de întrebări și răspunsuri.

 • Parte introductiva. Despre Tammy
 • Despre industria creativă in 2022
 • Despre echipamente si cum te ajuta in optimizarea workflow-ului.
 • O parte practică
 • Q&A

Despre Tammy Lovin

Tammy Lovin este specialistă în domeniul tehnologiilor emergente precum AR/VR/XR, NFT-uri , digital fashion, A.I. art , arta programabila și Metaverse. Creațiile sale au fost expuse in Miami, Beijing și Los Angeles dar si în cadrul galeriilor de artă din multiple Metaverse-uri, fiind o prezență constantă și vizibilă pe scena internațională de arta digitală, fiind prima si singura romancă ale cărei lucrări de artă au fost expuse pe ecranele uriase din Times Square NYC. Tematicile lucrărilor sale foarte colorate si eye-candy, vorbesc despre experiențe umane complexe si invită la introspecție. 

Pe Tammy o puteți urmări pe profilul de Instagram, pe website-ul oficial si cel alternativ:

Despre Wacom Cintiq Pro 27

Specificații cheie:

 • Dimensiunea afisajului: 26,9 in (68,3 cm)
 • Rata de reimprospatare: Maxim 120Hz
 • Gama de culori: 98% DCI-P3, 99% Adobe RGB
 • Suport pentru gama HDR
 • Wacom Pro Pen 3
 • ExpressKeys, comenzi pe ecran

Update: Iată care a fost atmosfera de la eveniment!

produse recomandate

Îți dorești să afli mai multe despre industria creativă de la o artistă de renume internațional și să descoperi cum te poate ajuta tableta Wacom Cintiq Pro 27 în workflow-ul tău? Te invităm să urmărești evenimentul live, de pe 17 noiembrie, de la ora 18:30! Nu uita să te înscrii aici, pentru a fi notificat din timp când va începe evenimentul!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.