(c) Narcis Tarcea

Photo Talks – Self Marketing 2.0 cu Narcis Tarcea

Ce înseamnă Photo Talks? O serie de transmisii LIVE, alături de fotografi cunoscuți din comunitate, în care abordăm subiecte diverse din mai multe domenii. Photo Talks s-a consolidat din dorința de a fi alături de comunitatea de fotografi și videografi, de a descoperi împreună cum ne reinventăm și cum ne adaptăm strategiile.

Ne dăm întâlnire în spațiul virtual, LIVE pe contul de Facebook al F64, în fiecare zi de miercuri și vineri, începând cu ora 21:00, alături de invitații și moderatorii proiectului, unde vom dezbate atât contextul actual, cât și o multitudine de subiecte interesante pentru fotografii și videografii din comunitatea românească.

Moderatorul acestor transmisii LIVE este nimeni altul decât Marius Tudor, fotograf de nuntă de mai bine de 10 ani și pasionat de fotografie de stradă, sport și călătorie.

Photo Talks – Self Marketing 2.0 cu Narcis Tarcea (Imagia.ro) și Marius Tudor

Pe data de 23 martie, l-am avut ca invitat la Photo Talks pe Narcis Tarcea, fotograf la IMAGIA și co-fondator WEDDCAMP. Tema acestei sesiuni LIVE a fost Self Marketing – Cum ne promovăm și reușim să fim activi în zona de online în perioada de criză.

Narcis este fotograf la IMAGIA și co-fondator al WEDDCAMP. Activ atât în domeniul fotografiei cât și în cel al marketingului, Narcis a pornit IMAGIA în urmă cu 14 ani ca o joacă, dar fost luat foarte în serios. Așa că a căutat modalități de a se juca împreună cu clienții, să fie mai fun. Zice că din când în când îi iese!

Această perioadă ne-a provocat să ne promovăm și să fim activi în mediul online. Narcis Tarcea, activ atât în domeniul fotografiei cât și al marketingului, ne-a ajutat să găsim răspunsurile.

Din culisele LIVE-ului

Am aflat multe lucruri interesante în acest live interactiv. În cele ce urmează, sintetizăm cele mai importante aspecte despre promovarea și activitatea în mediul online.

Ce e de făcut?

  • Ne putem folosi de această perioadă pentru a aduna idei noi. De-a lungul timpului, am adunat mult conținut, pe care îl putem organiza și valorifica.
  • Este important să știm să filtrăm informațiile din social media, să preluăm acele informații care ne sunt de folos, să ignorăm “zgomotul”. Poți citi odată pe zi știri oficiale.
  • Cu cât simți că îți este mai afectat business-ul, cu atât sunt mai multe de făcut acum. Cea mai periculoasă stare în care te poți afla acum e starea de panică.
  • Este o provocare să ne păstrăm ritmul normal atunci când stăm acasă. Ar trebui să îți creezi o rutină de muncă. Trebuie să te gândești că în această perioadă este important să ai în continuare grijă de afacerea ta.
(c) Narcis Tarcea

Amânați nunta, nu anulați

  • Tu ca și fotograf trebuie să fii cel care inițiază discuția cu privire la amânarea nunții, tocmai pentru a nu se ajunge la anulare. Dacă inițiezi din timp această discuție, poți propue o dată la care tu ești disponibil.
  • Poți alege alte date disponibile în sezonul de toamnă.   
  • Primul lucru pe care ar trebui să îl facă orice fotograf, nu numai fotografii de nuntă, este minimizarea cheltuielilor.
  • Discount-urile și voucherele pentru clienți trebuie să fie realiste, gândite strategic.
(c) Narcis Tarcea

Lucruri esențiale de făcut în această perioadă

Să analizezi ce ai făcut până acum

Să faci o strategie pentru ce urmează

Să te educi

Să faci partea de execuție pentru tot ce ai planificat

(c) Narcis Tarcea

Iată unde poți urmări în întregime acest LIVE:

Urmărește-ne în continuare pe site, pe blog și pe pagina de Facebook, pentru a descoperi ce evenimente mai pregătim. 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.