Eveniment LIVE-online: Silent Fashion, cu SONY și Vali Bărbulescu

Urmărește înregistrarea evenimentului

Silent Fashion este un concept care arată că moda poate fi și silent, fără branduri expuse, metode de posing exagerate sau locații fanteziste. De asemenea, vei avea ocazia de observa diferite obiective și camere foto Sony într-o sesiune de shooting cu model, alături de Vali Bărbulescu. Poți participa la eveniment în mod gratuit atât LIVE, cât și în online accesând formularul de înscriere de mai jos.  

Data

05 octombrie - Joi

Ora

19 - 21

Locație

LIVE/ONLINE pe canalul de YouTube al F64

Speaker

Vali Bărbulescu

Eveniment

Gratuit

Despre Vali Bărbulescu

DESCRIERE

Vali Bărbulescu a descoperit fotografia în urmă cu 10 ani și de atunci se află într-o călătorie vizuală continuă. Fascinat de frumusețea umană, fiecare portret realizat de el se constituie într-o poveste spusă într-o fracțiune de secundă. Atracția pentru estetic în forme și spatiu l-a dus către fotografia de fashion, pe care Vali o realizează natural, într-o manieră clasică dar cu o rezonanță contemporană puternică.

Pasiunea, determinarea și munca susținută au făcut ca fotografiile sale să fie recunoscute în marile epicentre ale modei ca Paris, Milano, Londra sau New York. A fost publicat în print și online în reviste ca Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Vanity Fair etc. Lucrează frecvent pentru branduri ca Valentino, Dolce Gabbana, Alberta Ferretti, Bvlgari etc., iar fotografiile sale includ modele de top ca Gigi și Bella Hadid, Kendal Jenner, Taylor Hill, Izabel Goulart, Isabeli Fontana, Barbara Palvin, Kaia Gerber si cei mai importanti influenceri din zona fashion/lifestyle printre care Chiara Ferragni, Kristina Bazan, Bruna Marquezine, Cameron Dallas și Anna Dello Russo.

Hedonist avid și cu un spirit nomad, Vali Bărbulescu se folosește de fotografie pentru a realiza “the journey of his life”!

INSTAGRAM

Descoperă noua cameră Sony A7C R

Alpha 7C R este o nouă cameră foto full-frame compactă cu obiective interschimbabile, oferind imagini de înaltă rezoluție și o performanță de gradație bogată specifică unui senzor de imagine full-size cu aproximativ 61,0 megapixeli efectivi, același senzor care este integrat pe modelul Alpha 7R V, încorporat într-un corp compact și ușor (dimensiuni și greutate similare cu cele ale modelului „Alpha 7C II "ii , aproximativ 513 grame). 

Pe lângă instantaneele de zi cu zi, utilizatorii pot capta cu ușurință imagini de înaltă calitate cu o mare varietate de setări, cum ar fi portrete, natură sălbatică sau peisaje, imortalizând o gamă largă de imagini de înaltă rezoluție cu mobilitate maximă și greutate redusă.

Sony Alpha-7CR Aparat Foto Mirrorless Full Frame 4K 61MP Body Negru

Sony Alpha-7CR Aparat Foto Mirrorless Full Frame 4K 61MP Body Argintiu

BONUS - BLACK FRIDAY PRO LA F64

Dacă urmărești evenimentul, iei primul startul BLACK FRIDAY PRO, afli promoțiile curente și beneficiezi de o sesiune de TIPS & TRICKS cu Vali Bărbulescu

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.