4 sfaturi pentru fotografierea portretelor de familie de Paște

Paștele este acea perioadă în care ai ocazia să realizezi portrete familiei tale de care să vă amintiți peste mulți ani de acum încolo. Este nevoie de răbdare și creativitate pentru a realiza portrete reușite de Paște chiar acasă. Iată câteva sfaturi despre cum poți crea portrete cu adevărat speciale în această perioadă.

1. Realizează multe fotografii

În privința portretelor de familie, mai ales dacă ai copii, trebuie să fii pregătit să realizezi multe fotografii de Paște. După ce ai setat trepiedul poți seta camera să facă automat 10, 20 de fotografii la intervale de câteva secunde. Fotografiile tale preferate vor fi probabil cele care surprind expresiile naturale, dinamica și personalitățile membrilor familiei.

2. Fă-i pe membrii familiei să se simtă comod

Nu trebuie să te stresezi să realizezi portrete impecabile, așa cum vezi pe coperțile unor reviste. Fă-i pe membrii familiei să se simtă confortabili și vei realiza portrete sincere. Te poți folosi chiar și de recuzită – jucării, accesorii de sezon etc, pentru a conferi fotografiilor o notă autentică. 

3. Despre setările potrivite

Sărbătoarea de Paște poate fi mai specială dacă ornezi casa cu accesorii specifice. Astfel, poți realiza portrete cu tematică de Paște, poți surprinde fericirea copiilor atunci când pictează ouăle de Paște etc. Pentru a realiza portrete deosebite, poți alege să lucrezi în modul Burst, pentru a captura cât mai multe expresii. Chiar dacă unele fotografii ar putea să nu aibă un aspect perfect, tocmai acestea ar putea fi ilare și memorabile și până la urmă aceste fotografii sunt prețioase pentru familia ta.

4. Creează colaje cu tematică de Paște din fotografii

Poți de asemenea să aranjezi fotografiile preferate în colaje cu tematică de Paște. În plus, poți realiza diverse fundaluri creative pentru portrete chiar în casă, am pregătit și noi câteva idei:

3 fundaluri pentru portrete pe care le puteți crea acasă

Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta să realizezi portrete inedite.  Poți să alegeți cu ușurință acele portrete pe care dorești să le printezi, pentru a crea amintiri palpabile, pentru a-i încânta pe cei dragi or pentru a realiza colaje cu momente importante din viață, acele momente pe care dorim să le ferim de trecerea timpului. Te așteptăm la serviciul de printing F64 cu o mulțime de variante pentru toate dorințele tale.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.