Câștigătorii concursului Critica foto – Fotografia culinară

Am lansat o nouă provocare pentru comunitatea foto, un concurs în care câștigătorii beneficiază de feedback sau critică foto din partea unor specialiști. Am dat startul cu tematica Fotografia culinară. Ne-ați încântat privirea cu fotografiile pe care le-ați înscris în platforma de concurs F64, adevărate delicii pentru cei mai pofticioși dintre noi – și nu numai. Am apreciat creativitatea, props-urile folosite, modul în care v-ați folosit de lumină pentru a scoate în evidență preparatele culinare.

În perioada 02-08 aprilie, Radu Tudoroiu (lector și colaborator vechi al F64) a jurizat lucrările înscrise în cadrul acestei sesiuni de Critica foto. Suntem încântați să anunțăm câștigătorii și vă amintim de sesiunea LIVE de feedback ce va urma concursului, pe 13 aprilie de la ora 20:00.

Iată care sunt câștigătorii acestui concurs. Cu siguranță sesiunea LIVE cu Radu Tudoroiu va fi o adevărată călătorie culinară virtuală.

(c) Metz Balázs - Sunny Side Up
(c) Alex Boiceanu - Floating Pancakes
(c) Cristina Niculescu - In the mood for baking
(c) Ovidiu Sova - Plăceri dulci
(c) Cristian Grigore - Pește și fructe de mare
(c) Adi M - Chocolate Bundtcake
(c) Ovidiu Sova - Pregatirea mesei de Crăciun
(c) Laura Tivig - Blueberries
(c) Ioana Apostol - Grapefruit
(c) Adrian - Bulz ciobănesc

Oare ce ne va povesti Radu Tudoroiu despre fotografiile câștigătorilor:

Vă așteptăm să urmăriți sesiunea LIVE de feedback ce va urma concursului, pe 13 aprilie de la ora 20:00. Vă puteți înscrie aici. De asemenea, urmăriți în continuare provocările pe care le pregătim pentru comunitatea foto în cadrul acestui proiect. În prezent, am dat startul tematicii Fotografia de portret.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *