Agentul 00Paște te provoacă la un concurs de fotografie culinară

După cum v-am povestit, misiunea agentului 00Paște este să livreze și să comunice cele mai istețe și potrivite trucuri și echipamente pentru a surprinde imaginea perfectă în vacanță sau în familie, pentru cel mai pufos cozonac, pentru sportul de dinainte de masă și alte activități creative și pasiuni.

Își ia foarte în serios misiunea de a prepara cel mai pufos cozonac și, curios din fire, dorește să vadă cum pregătești tu masa de Paște, astfel că ne-a dat o idee să lansăm un concurs de fotografie pe pagina de Facebook F64, intitulat Poftă bună, împreună! Arată-ne cum pregătești masa de Paște.

Concursul se va desfășura în perioada 14 aprilie – 5 mai 2021. Tot ce trebuie să faci este să postezi pe pagina personală de Facebook o imagine de tip food photography ce prezintă modul de preparare sau aranjare a mesei și preparatelor culinare cu ocazia sărbătorii de Paște, folosind hastagurile #F64, #whatscooking și hastag cu numele brandului al dispozitivului cu care ai făcut fotografia, apoi să adaugi link-ul în secțiunea de comentarii la postarea concursului de pe pagina de Facebook F64.

Participă până pe 5 mai 2021 și poți câștiga vouchere în valoare totală de 1300 RON.

Cum participi la concurs?

Pentru a participa la concurs fotografiile trebuie să îndeplinească urmatoarele condiții:

  • Fotografia trebuie să se încadreze în categoria de food photography și să prezinte modul de preparare sau aranjare a mesei și preparatelor culinare cu ocazia sărbătorii de Paște.
  • Postarea fotografiei trebuie să conțină cele 3 hastag-uri: #F64 #whatscooking si hashtag cu numele brandului al dispozitivului cu care a fost făcuta fotografia
  • La final sa se adauge linkul fotografiei în secțiunea de comment a postarii oficiale de concurs făcută de F64.
  • Fotografiile pot fi procesate minial (levels, contrast, saturație, sharpenss etc.), și nu se acceptă colajele/montajele foto sau alte manipulări majore.

Vor fi aleși 3 castigatori prin jurizare, in perioada 06.05. – 08.05.2021.

  •  

Premiile constau în:

Premiile constau in 3 vouchere pentru achizitia de produse de pe www.f64.ro:  respectiv: 600 Ron, 450 Ron si 250 Ron, Total 1300 Ron ce pot fi folosite pana la data de 31.12.2021.

Data limită pentru a participa la concurs este 05.05.2021 urmând ca pe 10.05.2021 să fie anuntati castigatorii.

Cei 3 castigatori vor fi aleși prin jurizare de către un reprezentant F64. Toate fotografiile înscrise în concurs vor fi jurizate conform criteriilor fotografice (compoziție, cromatică, încadrare, poveste, idee, creativitate etc.).

Art 6.2. Castigatorii Concursului vor fi anunțați pe data de 10.05.2021 pe pagina de Facebook F64 (https://www.facebook.com/F64.ro)

Ce zici, accepți provocarea din partea agentului 00Paște? Pe noi ne-a convins să lansăm acest concurs și ne-a făcut curioși să vedem cum pregătești masa de Paște.  Pregătirile din bucătărie pentru această sărbătoare sunt mereu spectaculoase și pline de creativitate, iar acum îți pot aduce și premii!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *