Aplicații Android 2020 pe care trebuie să le încerci

Dacă ai un telefon cu Android și vrei să aduci un binemeritat upgrade listei proprii de aplicații, atunci rămâi cu noi până la final pentru că poți descoperi o multime de tool-uri utile pentru acest an. 

În funcție de utilizarea acestora, am ordonat aplicațiile pe categorii, astfel încât să îți fie simplu de găsit un anumit produs. Toate aplicațiile din lista de mai jos sunt sunt free, iar funcțiile pe care le oferă îți pot îmbunătăți substanțial stilul de viață.

 

Aplicații Android 2020: Transfer fișiere fără internet

Astăzi este mai simplu ca niciodată să transferi de pe un smartphone pe altul o poză, un clip, o prezentare, atât timp cât ambele device-uri sunt conectate la internet. Însă dacă acest canal de transfer al datelor nu este disponibil, se poate face acest lucru printr-o aplicație de Android ce facilitează trimiterea fișierelor, chiar și fără o conexiune la internet:

Recomandarea noastră: Zapya

Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot genera imediat un hotspot, invitând apoi alte persoane să se alăture acestui canal de legătură pentru transferul fișierelor. Apoi, cu doar un simplu click și fără a avea nevoie de internet, se pot transfera rapid melodii, clipuri video și poze la o viteză foarte bună.

Aplicații Android 2020: Programe editare foto

Cele mai bune aplicatii pentru editarea pozelor oferă un mix de simplitate în utilizare și diversitate a opțiunilor, pentru ca userii să poată modifica rapid, chiar de pe telefonul lor cu Android, orice poză pe care vor apoi să o pună pe Facebook sau Instagram.

Recomandarea noastră: Photo Lab

Această aplicație free pentru modificarea pozelor în Android oferă o gamă întreagă de tool-uri, perfecte pentru a edita rapid o fotografie pe care ai făcut-o recent. De la rame la colaje, de la filtre la efecte speciale, Photo Lab este o aplicație pe care o descarci gratuit din Google Play și pe care o utilizezi în cel mai simplu mod posibil.

Aplicații Android 2020: Monitorizare trafic date mobile

Dacă încă deții un abonament la net cu un număr limitat de opțiuni, o aplicație pentru monitorizarea datelor mobile este mai mult decât utilă. Un astfel de tool îți permite să afli în timp real câți GB ai consumat până la momentul respectiv, pentru a evita astfel orice surpriză neplăcută, atunci când noua factură va bate la ușă. 

Recomandarea noastră: GlassWire Data Usage Monitor

Este o aplicație pentru monitorizarea datelor ce oferă o interfață intuitivă și o experiență de utilizare plăcuta. GlassWire Data Usage Monitor îți permite să vezi cu exactitate care sunt aplicațiile din telefon care consumă cel mai mult, cât ai consumat din abonament până la momentul respectiv și câte resurse mai ai la dispoziție, până la pragul maxim.

Aplicații Android 2020: Manager de parole

Cu atât de multe conturi noi pe care le poți face astăzi pe rețelele de socializare, magazine online și formate digitale ale unor publicații pe care le citești, este cât se poate de simplu să uiți o parolă. Unde mai pui că trebuie să ții minte și parolele de la birou, cele din conturile personale de banking, iar lista poate continua la nesfârșit. Poți scăpa de grija memorării parolelor, dacă ai în telefon o aplicație pentru Android ce păstrează în siguranță aceste date.

Recomandarea noastră: Bitwarden

Bitwarden este una dintre cele mai bune aplicații pentru managementul parolelor, pe care le poți descărca gratuit din Google Play. Aplicația stochează criptat toate datele tale de autentificare, introducându-le automat de fiecare dată când te afli în fața unor pași de logare.

Aplicații Android 2020: Monitorizare meteo

Cum va fi vremea mâine? Dar la noapte? Dar peste o săptămână, când va trebui să pleci cu prietenii la munte? O astfel de aplicație nu doar că oferă o foarte bună precizie, dar mai vine la pachet și cu o grafică foarte cool. 

Recomandarea noastră: Weather Forecast

Chiar dacă nu are cel mai original nume din lume, aplicația pentru Android Weather Forecast este exact tool-ul de care ai nevoie, pentru a ști cu exactitate cum va fi vremea în următoarea perioadă de timp. Aplicația te localizează prin GPS, apoi îți va transmite o serie de informații meteo mai mult decât utile: prognoza pe următoarele zile, presiunea atmosferică, umiditatea, viteza și direcția vântului etc

Aplicații Android 2020: Localizare GPS

Află întotdeauna cele mai rapide modalități de a ajunge la destinație, descărcând chiar acum o aplicație pentru localizare GPS din Google Play. În orașe aglomerate prrecum Bucureștiul, o astfel de aplicație îi scutește pe șoferi de foarte multe bătăi de cap. 

Recomandarea noastră: MapFactor

Dacă de Waze știe toata lumea, haide să îți arătăm ce opțiuni ai, atunci când vrei să descarci o aplicație de Android pentru localizare. MapFactor este una dintre cele mai populare aplicații de acest gen, utilizând hărțile de pe platforma OpenStreetMap. MapFactor îți oferă mai multe opțiuni pentru alegerea limbii, vizualizare 2D si 3D, teme pentru zi și noapte, navigare fără a fi conectat la internet. 

Aplicații Android 2020: Personalizare telefon

Dacă vrei să îți personalizezi așa cum vrei imaginea de fundal a telefonului tău cu Android, vei avea nevoie de o aplicație de genul celei pe care o vei găsi puțin mai jos. O aplicație ce poate controla interfața unui smartphone se numește “launcher”, iar multe dintre acestea sunt free și te așteaptă chiar acum în Google Play. 

Recomandarea noastră: Evie Launcher

Evie Launcher este o aplicație ce îți permite să schimbi rapid designul pictogramelor din meniu, imaginile de fundal și multe altele. Chiar dacă pare un tool ce are nevoie de foarte multe resurse pentru a rula în telefon, aplicația garantează un consum redus de energie. 

 

Dacă ai un telefon cu Android și nu ai apucat încă să te bucuri de experiențele pe care aceste aplicații le pot oferi, intră chiar acum în Google Play și descarcă-le pe toate, pentru că sunt gratuite. Dacă nu ai un telefon cu Android și vrei să începi un nou capitol din viața ta de utilizator de smartphone, click pe  F64.ro si consultă întreaga listă cu telefoane mobile ce rulează cu acest sistem de operare! 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.