Samsung Note 10 și Note 10+: următorul nivel al performanței

Vrei să îți cumperi un device mobil la fel de util ca un centru de comandă 360°? Ai de gând să lucrezi, să te joci, să te uiți la filme și seriale de pe același terminal, fără a mai face mereu switch între smartphone, laptop, desktop și tableta grafică? Noi credem că avem pentru tine cea mai bună soluție hi-tech a acestui an, propusă chiar de sud-coreenii de la Samsung: Note 10 și Note 10+, adică modele ale următorului nivel de performanță.

Samsung Note 10 și Note 10+ te așteaptă cu o nouă experiență mobilă, menită să ofere suport pentru cele mai frecvente activități ale tale, de zi cu zi. Cu ajutorul acestor telefoane cu Android de ultimă generație, ții în mână simultan: calculator, consolă de jocuri, cinematograf mobil și tabletă grafică inteligenta. Toate în același dispozitiv! 

Ecran mai mare și fără întreruperi. Inginere la nivel de pixel

Note 10 și Note10+ îți oferă cel mai “cinematografic” display al vreunui smartphone realizat pana în acest moment: Infinity O-Display. Acesta vine în două dimensiuni diferite: Samsung Note 10 – display de 6.3” / Samsung Note 10+ – display de 6.8”.

Mai mult decât atât, camera frontală este integrată discret în structura dispozitivului, reducând la maxim întreruperile de pe ecran. Selecția de wallpaper-uri, dezvoltate special pentru Samsung Note 10 și Samsung Note 10+, acoperă în întregime display-ul, chiar și atunci când device-ul este blocat, fără a mai afișa nimic altceva. Ai mereu în buzunar o panoramă uriașă de linii și culori, pentru a oferi non-stop o perspectivă cu adevărat unică a ecranului. 

Cele două smartphone-uri despre care vorbim astăzi garantează o experiență cinematografică unică, exact în confortul propriul tău living. Fie că ești afară, în lumină puternică, fie ca ești în pat, într-o beznă deplina, Note 10 și Note 10+ stabilesc inteligent intensitatea culorilor, prin funcția de Mapare Dinamică a Contrastului. Afișajul confortabil pentru ochi reduce încordarea ochilor, fără a “sacrifica” astfel culorile afișate pe display. 

Mai multă energie. Mai mult spațiu de stocare.

Note 10 și Note 10+ vin cu funcție de Încărcare Super-Rapidă, astfel încât încărcarea device-ului nu va dura mai mult de 30 de minute. Bateria va dura apoi toata ziua, pentru a putea lucra, pentru a te putea juca, pentru a te putea relaxa în voie. Mai mult decât atât, funcția de Încărcare Rapidă Wireless 2.0 te face să uiți de grija cablurilor, atunci când vrei să îți încarci device-ul mobil. Găsești două baterii diferite, în funcție de modelul ales: Samsung Galaxy Note10 – baterie 3500 mAh / Samsung Galay Note10+ – baterie 4300 mAh. 

Cumpără acum online unul dintre cele două telefoane mobile Samsung – Note 10 sau Note 10+ – și ai oricând în buzunar capacitatea de stocare a unui laptop cu adevărat performant: memorie internă – până la 512 GB / memorie adițională MicroSD – până la 1TB. Mai mult decât atât, SIM-ul hibrid îți permite și mai mult spațiu de stocare: poți introduce și o a doua cartelă SIM microSD, pentru a extinde capacitatea device-ului de memorare a datelor tale.

aplicații pentru poze

Libertatea de a te simți mereu în centrul fiecărui joc

Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10+ sunt device-uri special proiectate pentru jocuri și special perfecționate pentru jucători. Ai parte de o platformă și AI îmbunătățită, precum și de un NPU sporit, pentru o experiență de joc fără probleme, cu “lag-uri” mult mai mici, chiar și atunci când dinamica jocului atinge cote maxime. 

Uită de tot ce știai până acum, în materie de jocuri video rulate direct pe device-urile mobile. Este timpul să treci la următorul nivel al experiențelor, odată cu primul nivel jucat pe Samsung Galaxy Note sau Note 10+. Experiența de joc este și mai puternică, datorită AR-ului combinat cu Infinity-O Display și Dolby Atmos.

Primul tău ecosistem de dispozitive Samsung Galaxy

Simplifică orice moment al zilei, începând cu orele de la birou și terminând cu serialul tău preferat, dinainte de somn. Note 10 și Note 10+ îți permit aceeași experiență de utilizare, pe mai multe dispozitive. Contectează-te la o experiență pe care nu o credeai posibilă până acum, cu noile flagship-uri din gama Note a sud-coreenilor de la Samsung. 

Este timpul să faci primul pas în noul tău ecosistem de dispozitive Galaxy, pe care îl poți crea rapid, incluzând în sfera sa de funcționare: Samsung Tab S5e, Galaxy Buds și Galaxy Active Watch 2. Ai ghicit, toate aceste super-device-uri de ultimă generație pot fi utilizate cu ușurință de la același centrul de comanda SMART: noile dispozitive Note de la Samsung.

Tu ești pregătit pentru următorul nivel al performanței? Comandă acum unul dintre cele două flagship-uri Note Galaxy de pe site-ul nostru.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.