(c) Mihaela Coman

Mihaela Coman, câștigătoare la Sony World Photography – National Award 2020

World Photography Organisation și Sony România anunță că românca Mihaela Coman este câștigătoarea National Award, în cadrul Sony World Photography Awards 2020.

Programul National Award este o inițiativă a World Photography Organisation și Sony dedicată susținerii comunității locale de fotografi și este implementat în 63 de țări din întreaga lume. Proiectul răsplătește un fotograf din fiecare stat, pentru o singură imagine, oferindu-i oportunitatea de a-și prezenta lucrarea unei audiențe globale, în cadrul expoziției Sony World Photography Awards 2020 care va avea loc la Somerset House din Londra, în perioada 17 aprilie – 4 mai.

Mihaela Coman, cunoscută după numele artistic Michelle de Rose, a fost selectată de către juriu în mod anonim, iar lucrarea câștigătoare este Transcendence, inclusă în categoria PORTRET în cadrul competiției Open. „Uneori este o Evă blândă, alteori una întunecată, dar întotdeauna are câte ceva din ambele”, își descrie Mihaela Coman lucrarea. Ca premiu pentru obținerea distincției National Award, Mihaela Coman va primi din partea Sony echipament fotografic pentru dezvoltarea de proiecte viitoare.

În România, au fost înscrise în competiție 4.562 de imagini, cu 342 mai multe decât în 2019, lucru care reflectă popularitatea în creștere a competiției printre creatorii români de conținut.

În total, peste 345.000 de imagini au fost înscrise în competiția Sony World Photography Awards 2020, iar mai mult de 190.000 au intrat în competiția Open (din cadrul căreia a fost ales fiecare câștigător al National Awards), cel mai mare număr din istoria competiției.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Fotografa nu este cunoscuta dupa numele Mihaela Coman, ci mai degraba dupa Michelle de Rose, reprezentand numele sau artistic.

    • Buna ziua, multumim de informare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.