National Award 2021 – Câștigătorul competiției din România

World Photography Organization și Sony România anunță că românca CRISTINA VENEDICT este câștigătoarea National Award, în cadrul Sony World Photography Awards 2021.

Programul National Awards este o inițiativă a World Photography Organization și Sony, având ca scop susținerea comunităților locale de fotografi din întreaga lume, competiție la care anul acesta au participat 53 de țări.

Peste 330,000 de imagini din 220 de terirorii au fost înscrise la Sony World Photography Awards 2021, iar peste 165,000 au fost încadrate în competiția Open (din care au fost selectați și câștigătorii National Award). În România, juriul a evaluat peste 5,017 imagini, cu 455 mai multe decât anul trecut.

Cristina Venedict a fost aleasă în mod anonim de către jurați pentru imaginea ei denumită Solitude, încadrată la categoria Creativitate  a competiției Open.

(c) Cristina Venedict

Cristina Venedict a fost aleasă în mod anonim de către jurați pentru imaginea ei denumită Solitude, încadrată la categoria Creativitate  a competiției Open.

Cristina Venedict este un fotograf de portret care locuieste în Botoșani, România. Cristina și-a descoperit pasiunea pentru fotografie acum aproximativ 13 ani, după absolvirea universității, dar dragostea pentru artele vizuale a fost moștenită de la tatăl ei. De atunci a îmbrățișat fotografia cu pasiune și emoție, a început să se joace, să experimenteze și să se dezvolte în multe feluri, astfel încât viața ei să capete un nou sens și a simțit că asta vrea să facă.

Referitor la premiul ei, Venedict a spus: „Vă mulțumesc mult pentru premiu! Este o onoare pentru mine să mă aflu printre toți acești fotografi uimitori! Este incredibil … și câștigarea acestui premiu mă face să îmi doresc  să creez lucruri mai frumoase și să cresc mai mult ca artist! Modelul din această fotografie este o tânără actriță pe nume Cezara Munteanu. Fotografia a fost creată în studioul meu din Botoșani, România”.

În calitate de câștigătoare a National Award în România, Cristina Venedict primește echipament fotografic profesionist din partea Sony, pentru dezvoltarea de proiecte viitoare.

Câștigătorii globali ai categoriilor Student, Youth, Open și Professional din cadrul competiției Sony World Photography Awards 2021 vor fi anunțați în data de 15 aprilie 2021 prin intermediul platformelor digitale și video ale World Photography Organization. Pentru mai multe informații despre câștigători și liste scurte, vă rugăm accesați www.worldlphoto.org 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.