Elinchrom lansează blițurile ELC 125 și ELC 500

Elinchrom invită fotografii de studio să iasă din zona de confort prin lansarea blițurilor ELC 125 și ELC 500. Construite pentru a face față creativății, aceste modele oferă fiabilitate maximă, durată de viață prelungită și utilizare mai bună. 

Construit pentru aventura ta zilnică

ELC 125 și ELC 500 sunt construite pentru a gestiona aventurile creative în mod fiabil și constant, oferind TTL cu blocare manuală, HSS, răcire inteligentă pro-activă, Auto-on, precum și compatibilitate directă cu modificatatorii de lumină de renume mondial Elinchrom.

Fii mereu pregătit

ELC-urile sunt construite astfel încât să fie alături de tine în toate momentele în care ai inspirație. 

Cu Auto-On, unitatea este întotdeauna în modul de așteptare cu setările anterioare salvate, iar TTl-ul accelerează expunerile următoare. Funcția de blocare manuală permite trecerea rapidă de la TTL la manual, fără a pierde setările de expunere pentru ajustări rapide sau pentru a explora efectele creative.

 

Proiectat să reziste

Fiecare aspect al ELC 125 și ELC 500 a fost proiectat și testat riguros pentru a oferi flexibilitate maximă și durată de viață prelungită. 

Elinchrom a creat aceste ELC-uri pentru a fi alături de tine în toate proiectele creative care vor urma.

 

Păstrează-ți calmul indiferent de situație

Cu sistemul de răcire inteligentă pro-activă a lui Elinchrom, ELC-urile învață stilul tău de a fotografia și își adaptează ciclurile de răcire în jurul acestora, fără să întrerupă niciodată fluxul creativ. 

În plus, ventilatorul cu zgomot redus poate face față celor mai mari sarcini.

Explorează mai mult

La fel de important ca un blit de studio, modificatorul de lumină este cel care face magia să se întâmple.

Sistemul de blocare rapidă a baionetelor oferă acces direct la modificatorii de lumină Elinchrom.

Flexibilitate fără limite

Echipamentul pe care îl deții nu ar trebui să te limiteze niciodată. Indiferent dacă experimentezi în sufragerie sau în studio, ELC 125 și ELC 500 se pot adapta nevoilor pe care le ai.

 

Editează mai puțin, livrează mai repede

Știința precisă a culorilor oferită de Elinchrom permit rezultate profesionale și ocazia de a petrece mai puțin timp editând imaginile.

Libertatea wireless

Sistemul de frecvență radio Skyport Elinchrom îți permit să nu ratezi niciun moment de a fotografia.

 

Specificații cheie

 • TTL
 • HSS
 • Acuratețea culorilor
 • Sistem de răcire inteligentă pro-activă
 • Cap de înclinare din metal
 • Gamă largă de putere
 • Lumină LED puternică
 • Sistem de blocare rapidă Bayonet
 • Interfață intuitivă
 • Buton personalizat
 • Cei mai buni modificatori

Fotografii preluate de pe site-ul Elinchrom.

Urmărește site-ul și blogul F64 pentru a afla noutățile în domeniul foto-video!

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.