©Alfredo Martinez

Elinchrom și fotografii Red Bull trec la următorul nivel!

Un parteneriat între două branduri cunoscute pentru spiritul aventurii și dorința de a-și întrece atât propriile limite cât și limitele echipamentelor folosite.

Fotografii Red Bull sunt una dintre cele mai bune și aventuroase echipe de fotografi ce se axează pe suprinderea sporturilor, acțiunii, curselor și evenimentelor muzicale. Cunoscuți pentru abilitatea lor de a trece peste limite și a surprinde imagini dramatice ale celor mai frumoase locații de pe planetă, cât și cele mai dure condiții, mulți fotografi Red Bull au folosit echipament Elinchrom timp de ani de zile.

Datorită micilor dimensiuni și faptul că echipamentele Elinchrom sunt aproape indestructibile, plus înalta lor calitate, fotografii le-au folosit în cele mai complicate proiecte. De la lansarea primelor modele de baterii Elinchrom pentru blițuri, precum Ranger RX și până la cele mai noi modele ELB 1200 și ELB 400, fotografii Reb Bull au folosit Elinchrom pentru a documenta aventurile din cele extraordinare colțuri ale lumii.

Elinchrom
©Hadrien Picard

Odată cu noul parteneriat, Elinchrom va ajuta fotografii Red Bull să profite și mai mult de echipamente de ultimă oră (asta pe lângă alăturarea logo-ului Red Bull alături de Elinchrom) pentru a satisface toate nevoile acestora indiferent de unde prin lume îi vor trimite noile proiecte interesante.

Ideea comună a celor două branduri este aceea de a educa, inspira și expune lucrurile faine care devin posibile atunci când povestitori talentați lucrează cu echipamentul necesar pentru a surprinde fiecare detaliu al experienței într-un mod inedit.

Elinchrom
©Alfredo Martinez

“Întâlnirile noastre cu fotografii Red Bull ne-au arătat câte idei devin posibile dacă împingem arta și meșteșugul către noi limite. Ne-au arătat ce se întâmplă atunci când oameni creativi spun ‘cum ar fi să…’ și apoi fac tot posibilil să iasă din zona de confort pentru a-și aduce ideea, visul în realitate. Suntem foarte entuziasmați și onorați să stabilim această legătură cu fotografii Red Bull.” a spus Simon Whittle, CEO Elinchrom.

Un parteneriat cu o continuă dorință de evoluție și cu cererile clienților constant în minte

Fotografii Red Bull insistă să folosească echipament de top în cele mai riscante aventuri. Elinchrom crede că acest lucru îi va face și pe cei mai sofisticați clienți să aibă încredere în capacitățile echipamentelor Elinchrom.

Fotografi precum: Michael Clark, Chris Garrison, Lucas Gilman, Garth Milan, Christian Pondella, Jaanus Ree sau Samo Vidic, folosesc Elinchrom. Un motiv în plus de a avea încredere că tot mai mulți vor ajunge să creeze imagini uimitoare cu ajutorul acestui brand. Și în afară de contentul ce abia așteaptă să fie împărtășit cu publicul, fie că vorbim despre proiecte, momente de making of, campanii și evenimente live sau alte apariții prin lume, deținătorii Elinchrom vor avea beneficiul de a învăța și a fi inspirați de unii dintre cei mai buni fotografi din lume.

Momentan însă, rămâi cu ochii pe ei, căci,
Aventura abia a început!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *