În luna februarie, la F64, iubirea are prioritate!

În luna îndrăgostiților, la F64 iubirea are prioritate! Invităm toți fotografii, videografii și iubitorii de gadget-uri să se gândească la persoana iubită într-o manieră inedită, prin prisma pasiunii pentru fotografie. Alături de orice fotograf sau videograf se află o persoană care îl susține, chiar dacă poate nu înțelege exact cum stă treaba cu echipamentele, importanța și calitatea luminii, ca să nu mai vorbim de răbdarea de care e nevoie pentru a surprinde cadrul perfect.

Începând cu 5 februarie, pregătim o nouă campanie de content pentru comunitatea foto din România. În Luna îndrăgostiților, F64 stârnește și întreține pasiunea pentru fotografie, lansând entuziaștilor din comunitate o serie de provocări.

Campania va fi marcată de hashtag-ul #fotografiubit. De data aceasta, ne gândim și la perechea fotografului/videografului din spatele camerei, cu o serie de acțiuni de generare de conținut cât mai autentic pentru comunitate.

Insights

Fotografia nu e de obicei un hobby de cuplu. E chiar o sursă de frustrări și ceartă uneori. Dar, în final, scoate la iveală și iubirea adevărată!

Concept

Când toată lumea vorbește despre oferte și cadouri, F64 aduce oamenii în prim plan. În Luna Iubirii, invităm toți fotografii/videografii să se gândească la persoana iubită într-un mod inedit. Prin prisma propriei pasiuni.

Arătam fața nevăzută: persoana care iubește fotograful/videograful din spatele camerei. Pentru că alături de orice pasionat de fotografie există și o persoană care îl susține.

Vrem să dăm startul împreună cu voi și să îi invităm mai departe și pe entuziaști, pasionați de fotografie, clienți să își spună povestea într-un mod inedit.

Cum facem concret?

Începem cu un articol pe blogul F64, în care sa prezentăm 10 – 15 povestiri adunate de la voi + postări în social media, cu tag către pagina voastra și cu #fotografiubit.

O rugăm pe partenera ta să ne răspundă la 5 întrebări (aparent simple):

  1. Când v-ați cunoscut? Era fotograf pe atunci?
  2. Cum ți se par pozele pe care le face, ai una la wallpaper?
  3. Momentul ala de “struggle” foto, cum l-ați depășit? Sunt momente când îți vine să-i dai cu obiectivu’ dupa ceafa? Sau cu trepiedul pe spinare?
  4. Cum îl ajuți de obicei la pozat? Îi ții obiectivul de schimb la îndemână sau te duci la o cafea până termină?
  5. Știi că îl iubești atunci când …. (scrie aici ceva funny, eventual cu legătură cu fotografia, de exemplu: știi că îl iubești atunci când îi ștergi filtrele de praf, atunci când îi ții la geanta foto cât își montează aparatul pe trepied, îl aștepți cu orele la magazinul F64, dar și el o face când mergeți la mall etc.)

În plus, am vrea să vedem o imagine cu voi doi, cu siguranță sunteți frumoși și haioși împreună!

💡 Dacă aveți timp și talent, puteți face acest mini interviu și video – stories pe care sa le preluam sau mini videos, cum vă e mai la îndemână. Apreciem aici povestirile cât mai autentice și sincere, nu punem preț pe calitatea producției video, deci o puteți face și cu smartphone-ul din dotare. Important este mesajul!

OK, și apoi?

Mai departe, îi poți mulțumi la rândul tău (ne întoarcem la tine) prin publicarea unui portret cu ea (pe Facebook și/sau Instagram), păstrând hashtagul #fotografiubit!

Ce părere ai? Hai să facem persoanele iubite să simtă că le iubim și că apreciem suportul care ni-l oferă și răbdarea pe care o au cu hobby-ul nostru!?

Ce se mai întâmplă luna aceasta la F64.ro?

Pe lângă această provocare, în Luna Iubirii ți-am pregătit o mulțime de oferte pentru pasionații de fotografie și videografie.

Le găsești mai jos, caută ce te interesează și alege singur ce te ajută să faci fotografii și videoclipuri mai bune (dacă ai nevoie de ajutor sau consultanță de specialitat,e coelgii noștri din Showroom sau din Call Center îți stau oricând la dispoziție):

Dacă tu ești persoana care s-a îndrăgostit de un fotograf, ți-am pregătit un articol cu 10 idei de cadouri:

Valentine’s Day: 10 idei de cadouri foto-video


Ți-am pregătit o mulțime de alte surprize, urmărește-ne pe site-ul F64, pe blog și pe pagina de Facebook F64. Până atunci, așteptăm mesajele voastre către persoana iubită, cu hastagul #fotografiubit.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.