În Luna Iubirii, F64 și Vola.ro te trimit în City Break

În Luna Iubirii, F64 și Vola.ro te premiază cu un city break într-un oraș din Europa, la alegere! O vacanță împreună este unul dintre cele mai frumoase moduri prin care vă puteți exprima iubirea. Să explorați împreună un oraș necunoscut, să descoperiți atmosfera acestuia prin arhitectură, muzică, mâncare și bineînțeles să îmbogățești colecția de portrete și de fotografii de călătorie vă poate ajuta să redescoperiți toate micile motive pentru care v-ați îndrăgostit.

Mecanismul campaniei

vacanta

 

Fiecare participant la campanie care adaugă unul sau mai multe produse de pe site-ul F64 în wishlist, în perioada 07-23 februarie 2020, va intra automat la tombola pentru extragerea la sorți a unui voucher de 300 de euro pentru un city break într-un oraș european la alegere. Voucherul este valabil până pe 7 februarie 2021.

  • Participantul poate să aleagă un pachet care să depășească suma voucher-ului, dacă va plăti diferența.

  •  Extragerea se va desfășura pe 24.02.2020.

  • Participanții care adaugă în wishlist un produs sau mai multe produse de pe site-ul F64 sunt înscriși automat în tombolă.

Voi alegeți destinația

Tot ce trebuie să faci este să adaugi unul sau mai multe produse în wishlist. 

Voi alegeți orice oraș din Europa pe care să îl explorați împreună și să îi surprindeți “personalitatea” în cât mai multe fotografii. 

Voucherul este valabil până pe 7 februarie 2021, așa că nu trebuie să vă grăbiți în a alege destinația potrivită.

Populează-ți wishlistul cu produsele la care visezi și câștigă un city break!

Pentru că unele dintre cele mai frumoase cadouri sunt călătoriile, Vola.ro îți oferă ocazia de a surprinde persoana iubită cu iubilete călătoare.

F64

 

Iubilete călătoare

Vola.ro a  inventat IUBILETELE CĂLĂTOARE, vouchere cadou cu care să-ți surprinzi partenerul iubit!

Intră pe vola.ro/iubilete, alege design-ul de iubilet dorit, completează formularul special creat pentru tine, iar de restul se ocupă echipa Vola.ro, cât mai rapid!

În plus, pentru că faci un cadou romantic, intri și într-un concurs, pentru că la finalul lunii extragem prin tragere la sorți câștigătorul unui voucher de 1000 de euro, pentru o călătorie și mai romantică!

Tu cui vrei să-i dăruiești un IUBILET?

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Campania este valabilă până pe 28 februarie.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Buna ziua. Unde putem vedea castigatorii concursului? 🙂 Multumesc!

    • Bună ziua, câștigătorul a fost anunțat pe e-mail, conform regulamentului.

      O zi bună.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.