Valentine’s Day: 10 idei de cadouri foto-video

Ultima actualizare: Ianuarie 2021

Intrăm în luna îndrăgostiților în această săptămână, iar alegerea unui cadou pentru el sau ea, mereu pare o provocare, chiar dacă vorbim de un cuplu care este împreună de câțiva ani. Nu este ușor să surprinzi în fiecare an, la fel cum nu este ușor nici să ghicești ce i s-ar potrivi lui sau ei, dacă nu sunteți de mult timp împreună.

Valentine's Day

Poate că lucururile se complică chiar mai mult atunci când iubitul sau iubita ta este pasionat/ă de fotografie, așa că, îți sărim în ajutor cu 10 idei de cadouri foto-video de Valentine’s Day! Să le descoperim împreună mai jos:

#1 Baterii și acumulatori pentru a nu rata niciun moment

Un acumulator de rezervă pentru aparatul foto sau o baterie externă pentru telefon, pot fi întotdeauna de folos, fie că vorbim de a fi mereu aproape unul de celălalt, fie că vorbim despre posibilitatea de a nu rata vreun moment foto important.

La F64 găsești atât baterii externe, de multiple tipuri, acumulatori pentru diferite camere și acumulatori plus încărcătoare pentru uz obișnuit, așadar, ai de unde alege!

Produse recomandate:

#2 Geantă foto

Se spune că geanta unei femei este mereu un mister. Oricât de mică ar fi, mereu vei regăsi acolo un întreg univers. Însă gențile nu sunt doar pentru ele, iar atunci când vorbim de o pasiune costisitoare, precum cea foto-video, o geantă sau un rucsac foto îți pot fi de mare ajutor!

La noi ai de unde alege, fie că vrei un model mai mic și mai discret pentru ea sau unul mai voluminos și încăpător, pentru el.

Produse recomandate:

#3 Trepied foto

O plimbare romantică de seară se poate încheia cu câteva cadre realizate cu expunere lungă. Pentru asta vei avea nevoie de un trepied și din fericire, la noi găsești atât trepiede voluminoase cât și mini trepiede. În funcție de buget, poți achiziționa un produs de calitate, cu mai puțin de 100RON, însă, dacă el sau ea are nevoie de ceva profesional, găsești și modele PRO de top, care au însă, un preț mai piperat.

Produse recomandate:

#4 Camere de acțiune

Călătoriți des? Vă plac sporturile și aventurile? Atunci ce modalitate mai bună de a le suprinde există, dacă nu cu ajutorul unei camere de acțiune?

Produse recomandate:

Iată și ce modele de stabilizatoare vă recomandăm:

#5 Drone

Surprinde momentele de neuitat de la înălțime! Sau dacă deja persoana iubită deține o dronă, poate i-ar prinde bine niște accesorii.

Produse recomandate

#6 Obiective

  •  

Mirrorless sau DSLR? Full-frame sau APS-C? Nu contează! La F64 găsești obiective pentru majoritatea tipurilor de camere foto, cu o gamă variată de focale. Ce trebuie aici să iei în considerare însă este ce gen de fotograie face persoana iubită. Dacă este fană a fotografiei de portret, un obiectiv de 35mm, 50mm sau 85mm va fi ideal, dacă este la început de drum, atunci un obiectiv versatil cu zoom i-ar fi util. Dacă practică fotografia de stradă și/sau peisaj, o focală mai wide, de tipul 17mm s-ar putea să îi surâdă.

Produse recomandate:

#7 Camere foto

Înainte de a achiziționa o cameră foto pentru prietenul sau prietena ta, gândește-te la ce nivel se află și ce i-ar fi mai confortabil să folosească. Degeaba îi iei un model de top, dacă este abia la început de drum sau ar prefera ceva mai puțin voluminos. Dacă îl/o bate gândul să se apuce de fotografie, cumpără-i un kit mirrorless (vine și cu obiectivul versatil de care vorbeam mai sus). Dacă deja practică fotografia și doar are nevoie de un upgrade, poți opta pentru modele mai de top, DSLR-uri sau mirrorless-uri full-frame.

Produse recomandate:

Aparate DSLR

Aparate mirrorless

Aparate compacte

#8 Camere video

Camerele video rămân și ele o opțiune foarte faină! Mai ales dacă știi că îl/o pasionează editarea video. La F64 găsești modele cu capacități 4K, versatile, compacte sau voluminoase și profesionale. Aruncă un ochi, căci, ai de unde alege!

Produse recomandate:

Iată și câteva sugestii de cadouri de echipament audio:

#9 Carduri

Ca de obicei, niciodată nu poți avea suficientă memorie, indiferent că vorbim de telefoane, camere foto, camere video, camere de acțiune sau Drone.

Produse recomandate

#10 Fujifilm Instax

Poate însă, sunteți mai clasici, atât tu, cât și el sau ea. În acest caz un Fujifilm Instax sau o imprimantă Instax poate fi un cadou pe care să-l folosiți împreună, cu care puteți crea un album foto doar al vostru, pe care să-l admirați și peste mulți ani de zile.

Produse recomandate:

Valentine's Day

Tu ce te-ai gândit să-i oferi persoanei dragi de Valentine’s Day? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *