Olympus lansează aparatul OM-D-E-M5 Mark III

La doar câteva zile de la aniversarea a 100 de ani de la înființarea companiei, Olympus lansează mult așteptatul aparat OM-D-E-M5 Mark III. Aducând multe dintre cele mai avansate tehnologii de imagistică Olympus într-un corp foarte compact și ușor, aparatul a fost proiectat pentru a fi alegerea perfectă pentru pasionații de fotografie. Autofocusul performant, sistemul puternic de stabilizare a imaginii împreună cu funcțiile de fotografiere versatile oferă calitatea imaginii.

Principalele caracteristici Olympus OM-D-E-M5 Mark III

  • Senzor 20 MP Live MOS
  • Procesor TruePic VIII
  • Stabilizare imagine: Sensor-Shift, 5-Axis
  • 121 puncte de focalizare în cruce
  • Focus Bracketing și Focus Stacking
  • Rezistent la praf și stropire

Tehnologie avansată și calitate ridicată a imaginii

Toate părțile aparatului au fost construite în efortul de a oferi cel mai mic corp posibil. Fiind unul dintre cele mai ușoare și compacte aparate din clasa sa, E-M5 Mark III poate fi transportat cu ușurință în orice călătorie, chiar dacă este asociat cu un obiectiv cu diametrul mare.

E-M5 Mark III prezintă o combinație între senzorul 20 MP Live Mos și procesorul de imagine TruePic VIII de mare viteză, cunoscut din modelul OM-D-E-M1 Mark II, precum și un sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe.

Corpul camerei este rezistent la stropire, praf și îngheț, astfel încât utilizatorii să se poată concentra pe rezultatele fotografierii lor, fără să își facă griji de condițiile meteorologice. Tehnologia de curățare a senzorului de la Olympus reduce drastic cantitatea de praf și murdărie.

Designul iconic al corpului E-M5 Mark III este o reminiscență a modelului original OM-D și a fost îmbunătățit în continuare pentru operabilitate.

Autofocus de mare viteză, cu 121 puncte de focalizare în cruce

E-M5 Mark III oferă o precizie ridicată, cu o viteză mare de focalizare, indiferent de modelele subiectului. Algoritmul a fost îmbunătățit și mai mult față de modelele anterioare. Pentru a capta subiecții în mișcare, ca în cazul fotografiei de sport sau a animalelor sălbatice, E-M5 Mark III permite fotografierea secvențială de până la 1o fps de mare viteză.

Algoritmul de urmărire în mișcare a subiectului folosește informații AF din Live View și imagini înregistrate pentru a permite urmărirea rapidă.

Stabilizare în 5 axe pentru o calitate ridicată a imaginii

O nouă unitate de stabilizare a imaginii pe 5 axe a fost dezvoltată pentru a oferi un nivel ridicat de stabilizare a imaginii într-un corp compact și ușor. Procesorul de imagine TruePic VIII controlează cu precizie unitatea IS pentru a permite până la 5,5 pași de viteză a obturatorului. În plus, estomparea rolelor este corectată pentru a sprijini în mod optim fotografierea de mână.

Disponibilitate

Aparatul va fi disponibil de la jumătatea lunii noiembrie în variantele negru și argintiu precum și în diferite versiuni de kit. E-M5 Mark III este pe deplin compatibil cu gama extinsă de obiective și accesorii de la Olympus, inclusiv genți de cameră personalizate, microfoane etc.


S-ar putea să te intereseze și:

Ai putea fi fan Olympus pentru că…

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *