21 de fotografi pe care trebuie să îi urmărești pe Instagram

Dacă vrei să vezi cum arată o poză care poate atrage milioane de followeri, te afli în locul potrivit! Vei găsi mai jos un top cu cei mai talentați 21 de fotografi de pe Instagram, oameni care au construit adevărate comunități în jurul cadrelor pe care le surprind. 

1. @chrisburkard

(c) Chris Burkard

@chrisburkard: Dacă îți plac fotografiile din inima naturii, ce surprind cadre uimitoare cu cele mai sălbatice colțuri de Rai, trebuie neapărat să îi dai follow lui Chris Burkard. Fotografiile lui îți vor face automat poftă de o evadare în natură. 

 

2. @tyieshaphotography

(c) Thiesha Shannon

@tieshaphotography: Thiesha Shannon este o tânără de doar 19 ani, cu o colecție uimitoare de fotografii urbane alb-negru, captând viața agitată a orașului său natal, West Yorkshire. Mix-ul cromatic sumbru și peisajele “înnorate” au ceva din farmecul urbanului britanic, așa că nu ar strica să îi dai chiar acum follow acestei puștoaice talentate.

 

3. @laurenepbath

(c) Lauren Bath

@laurenepbath: Lauren se poate mândri cu titlul de “Primul Fotograf de pe Instagram al Australiei”. Pozele pe care le urcă pe propria sa pagină aduc în acelasi cadru compoziții unice de pe întreg cuprinsul planetei noastre, imagini pe care nu le vezi în fiecare zi, pe străzile unui oraș cenușiu din țara noastră. 

4. @Sejkko

(c) Manuel Pita

@Sejkko: Manuel Pita este tot un “fotograf urban” din acest top, pe care îl poți recunoaște ușor pe Instagram, prin creațiile sale inedite, în care apare purtând un cap uriaș de urs din pluș. Mai este recunoscut și pentru fotografiile sale cu spațiile sumbre ale unor case părăsite. 

5. @Dondregreen

(c) Dondre Green

 

@Dondregreen: Pozele de pe Instagram ale lui Dondre Green sunt frânturi vii ale vieții urbane din USA. Fie că surprinde portrete ale unor chipuri pitorești, fie imagini de tip landscape ale suburbiilor americane, Dondre Green aduce laolaltă, în cadrele pe care le captează: culoare, emoție, dinamism. 

6. @TravisJensen

(c) Travis Jensen

@TravisJensen: Dacă vrei să surprinzi o mică doză de realitate de pe străzile orașului San Francisco, trebuie să îl urmărești pe fotograful american Travis Jensen. Unele dintre cadrele pe care le-a surprins recent, în timpul unor proteste din centrul orașului, au stârnit adevărate controverse, arătând forța în exces a poliției, asupra protestatarilor de culoare. 

7. @witchoria

(c) Victoria Siemer

@Witchoria: Este un cont de Instagram pe care trebuie neapărat să îl urmărești, dacă îți plac acele compoziții cu ceva neobișnuit, în fiecare cadru surprins. Victoria Siemer și-a făcut un renume în comunitatea celor care o urmăresc pe Instagram, surprinzând siluete umane în cele mai bizare poziții.

8. @Darrylljones

(c) Darryll Jones

@Darrylljones: Este un fotograf a cărui creații îți vor rămâne cu siguranță întipărite în minte. Darryll Jones realizează compoziții fotografice, reinterpretând scene din viața de zi cu zi, având drept personaje principale…jucăriile. Vedetele acestui cont de Instagram sunt celebrii Storm Troopers din seriile Star Wars.

9. @Brahmino 

(c) Simone Bramante

@Brahmino: Întrebat cum s-ar descrie mai bine, din punct de vedere profesional, Simone Bramante a răspuns că, mai întâi de toate, este un veritabil storyteller, apoi fotograf. Colecția sa de cadre uimitoare de pe Instagram pare să îi dea dreptate 100%!

10. @ashadamsphotos

(c) Ash Adams

@ashadamsphoto: Ash Adams este un fotograf american din Anchorage, Alaska.  Fotografiile sale surprind cadre într-o formă brută ale unor zone rurale sălbatice, cadre ce cu greu pot fi reproduse în altă zonă de pe Glob. 

11. @iamtheswimreaper

(c) IAMTHESWIMREAPER

@iamtheswimreaper: “Moartea în vacanță” chiar există! Și te așteaptă pe Instagram să o vezi în cele mai amuzante ipostaze, vizitând locuri în care și tu ai vrea sa fii, exceptand partea cu Doamna în Negru. Este una dintre cele mai urmărite pagini de fotografie de pe Instagram, așadar, nu ar strica să îi acorzi și tu o șansă. 

12. @Koci

(c) Richard Koci Hernandez

@Koci: Dacă ești pe Instagram pentru farmecul aparte al pozelor alb-negru, nu poți trece cu vederea contul lui Richard Koci Hernandez. Nominalizat al premiului Pulitzer (Oscarul celor care consumă fotojurnalism pe pâine), Koci oferă ceva din atmosfera boemă a jurnalismului de teren, realizat în urma cu cateva decenii în cele mai sumbre zone de pe Terra. 

13. @Bradelterman

(c) Brad Elterman

@Bradelterman: Un fost fotograf activ al trupelor rock din anii 70, Brad Elterman îți dă întâlnire astăzi pe pagina sa de Instagram, adunând poze de colecție, realizate într-o carieră ce a durat mai bine de 35 de ani. 

14. @dguttenfelder

(c) David Guttenfelder

@dguttenfelder: Fă cunoștință cu un fotograf colaborator al National Geographic Society, deci dacă nu ți-am trezit încă atenția în privinta lui David Guttenfelder, aruncă atunci o privire prin pagina sa de Instagram. Dacă pentru NGS, nu utilizează nimic altceva decât camera foto din dotare, toate pozele sale de pe Insta sunt realizate cu un simplu smartphone

15. @thiswildidea

(c) Theron Humphrey

@thiswildidea: Theron Humphrey ți-a pregătit “acel” cont de Instagram, în cazul în care cățelușii îți plac mai mult decât orice pe lumea asta. Fă-ți timp să te uiți prin toate pozele de aici, pentru că acest cățeluș simpatic (purtătorul de cască de mai sus) este pe cât de cuminte, pe atât de fotogenic.

16. @Andrewknapp

(c) Andrew Knapp

@Andrewknapp: Ok, îți mai lăsăm aici încă un cont de Insta, dedicat celor care își încep cu dreptul ziua, atunci când dau în feed peste o poză cu un animăluț simpatic! Momo este un Border Collie care îți va îndulci diminețile, cu ipostaze care mai de care. 

17. @Kirstenalana

(c) Kirsten Alana

@Kirstenalana: Dacă tu aveai impresia că ai călătorit mult, intră chiar acum pe acest cont de Instagram. Fotografia de calatorie este jobul full time al său, job ce îi vine pur și simplu că o mănușă, surprinzand cadre uimitoare din călătoriile sale în peste 50 de țări vizitate până în prezent. 

18. @Kevinruss

(c) Kevin Russ

@Kevinruss: Iată un fotograf de Instagram “iphone-only”, care și-a construit contul cu multă răbdare, o tonă de creativitate și…un iPhone 5. Imaginile pe care le surprinde par rupte din “Westworld”, așa că dacă încă nu ai auzit de aceasta pagină, dă-i un “follow” chiar acum!

19. @Adamsenatori

(c) Adam Senatori

@Adamsenatori: Meseria de pilot se potriveste de minune cu cea de fotograf, iar pozele lui Adam Senatori, acest fotopilot, pilograf, sau cum ai vrea altfel să îi spui, sunt dovada vie a acestui fapt. Cadre uimitoare, surprinse în dimineți cu soare, sau în zile tomnatice, din înaltul cerului – poate fi ceva mai incitant de atât? 

20. @Danrubin

(c) David Rubin

@Danrubin: David Rubin este încă un globetrotter neobosit, căriua îi iese de minune și meseria de fotograf. Intră acum pe pagina lui de Instagram și vei vedea o mulțime de peisaje în care ai vrea și tu să ajungi, compoziții spectaculoase și extrem de multe filtre de Insta! 

21. @Astrodub

(c) Angeliki Jackson

@Astrodub: Terminăm acest super-clasament al celor mai tari 21 de fotografi de pe Instagram cu o tânără extrem de talentată: Angeliki Jackson. Cadrele ei surprind agitația străzilor din New York, plajele din California la apus, dimineți pline de speranță, undeva în sălbăticia Mid-West-ului. 

Pe lângă contul de Instagram și milioanele de followeri activi, mai știi ce au în comun cei 21 de fotografi despre care am vorbit în rândurile de mai sus? Fiecare este pasionat de fotografie și are mereu la el un telefon mobil, cu care să surprindă cadre ca cele pe care le-ai putut vedea în acest articol. E atât de simplu să ai succes pe Instagram cu pozele pe care le faci. Așa că ia-ți chiar acum un device nou de pe site-ul nostru și începe să postezi pe Instagram! 


Tu ce fotografi urmărești pe Instagram? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.