F64 sponsor la WeddCamp 2019

În perioada 25-27 iunie, va avea loc cea de-a patra ediție a Conferinței WeddCamp, în Mamaia, la hotel Zenith. F64 este și anul acesta unul dintre sponsorii acestui eveniment, fiind prezent cu un studio foto complet în care vei putea testa soluțiile portabile de iluminare de la Godox (AD600, AD600 Pro, AD400, softboxuri diverse și alte accesorii pentru studio). De asemenea, vei putea testa aparate foto de ultimă generație de la Sony și Panasonic (Sony seria A7, Panasonic Lumix S) și respectiv poți procesa imaginile realizate pe o stație grafică profesională de la Asus ( PA90, PA32). 

WeddCamp este un proiect pe termen lung creat de patru studiouri românești de succes ( Marian Sterea, PhotoChic, Cromatica și Imagia) și destinat să devină unul dintre cele mai importante evenimente din Europa de Est.

WeddCamp 2019 va avea loc în Mamaia, una dintre cele mai populare stațiuni de pe litoralul românesc, în perioada 25-28 iunie și va include conferințe, workshop-uri și o petrecere de final.

Lectorii de la WeddCamp 2019

Erika & Lanny Mann

Two Mann Studios înseamnă Erika și Lanny Mann, doi fotografi care au uimit întreaga lume cu fotografiile lor de nuntă. Stilul lor spectaculos, cu o abordare documentară și non-conformistă, dar și felul lor de a fi ca oameni, i-a adus pe culmile succesului, fiind doi dintre cei mai premiati (de majoritatea comunităților dedicate fotografiei de nuntă) fotografi din lume.

Erika si Lanny vor susține și două workshopuri despre lumină (modul în care ei folosesc lumina artificială) la WEDDCAMP 2019.

Yana Peneva

Yana Peneva este o fotografă din Bulgaria. La WeddCamp 2019 va povesti despre fotografia de nuntă în Bulgaria și despre cum surprinde micile detaliile și emoțiile cuplurilor.

Phillipe Swiggers

Philippe se consideră un fotojurnalist de nuntă, dar are și proiecte în zona comercială și proiecte personale. Obiectivul său este să surprindă momente din viață așa cum se întâmplă.

În prezentarea sa de la WeddCamp, “Cures for Creativitosis”, Philippe va oferi o perspectivă asupra a cum îți poți găsi vocea în fotografie, cum să fii original și cum să îți pui o amprentă unică pe fotografiile tale.

Jon Mold

Jon Mold este unul dintre cei mai apreciați fotografi de nuntă din UK. Jon Mold susține că o singură fotografie bine executată are mai mult impact decât zece fotografii obișnuite.

Sabina Mladin

Sabina Mladin este printre cei mai apreciați fotografi români de nuntă și o prezență constantă în topurile comunităților internaționale din domeniu. Recent, a fost numită printre cele mai influente prezențe feminine de pe Instagram din fotografia de nuntă mondială.

Ana & Daniel Dumbravă

Ultimii ani au însemnat pentru Ana și Daniel Dumbrava (FotoDumbrava) o escaladare a celor mai înalte vârfuri ale fotografiei de nuntă, o depașire a propriilor limite. Cu multă muncă, au ajuns sa fie printe cei mai apreciați fotografi români de nuntă la nivel internațional și sunt prezenți constant în topurile de specialitate.

Silviu Popovici

Silviu Popovici este prietenul WeddCamp încă de la inceput, iar în 2019 vine pe scenă, în fața noastră, să ne vorbească despre el, despre fotografia lui, despre provocările acestui business și despre cum vede el progresul în fotografia de nuntă.

Vlad Eftenie

Vlad Eftenie va susține în cadrul WEDDCAMP 2019 o prezentare cu tematica“Care sunt ingredientele care conferă un caracter memorabil fotografiilor? Cum putem învăța să le identificăm și să le integrăm în gestul fotografic?” Va face apel la învățăturile aduse prin practicarea fotografiei de stradă.

Vassil Nikolov

Ultimul (dar nu cel din urmă) speaker care ne va onora cu prezența la WEDDCAMP 2019 este Ambsadorul Sony din Bulgaria, Vassil Nikolov. Abia asteptăm să-l cunoaștem!

Program Conferințe Weddcamp 2019

25.06.2019

  • 09:00- 10:00 – Înregistrare, primire ecusoane și căști
  • 10:00- 11:00 – Ana & Daniel Dumbravă
  • 11:00- 11:05 – Coffee Break
  • 11:15- 12:05 – Vassil Nikolov – Sony
  • 12:15-12:30 – Prezentare Alex COVER
  • 12:30- 14:00- Masa de prânz
  • 14:00- 15:00- Silviu Popovici
  • 15:00- 15:15- Coffee Break
  • 16:30- 17:30- Sabina Mladin

26.06.2019

  • 09:00-10:00 – Primire căști
  • 10:00- 11:00 – Jon Mold
  • 11:00- 11: 15 – Coffee Break
  • 11:15- 12:15 – Yana Peneva
  • 12:15-12:30 – Prezentare Asus
  • 12:30- 14:00 – Masa de prânz
  • 14:00- 14:15 – Aventura 2Creative Grecia ( Marian Sterea & Marius Tudor)
  • 14:15-14:30 – Prezentare Emotions Albums
  • 14:30- 14:45- Coffee Break
  • 14:45- 15:45 – Phillipe Swiggers
  • 15:45- 16:00 – Coffee Break
  • 16:00- 17:30- Erika & Lanny Mann
  • 20:30- Let the party begin

Astăzi poți profita de ultima șansă de a achiziționa un bilet la WEDDCAMP la un preț redus: poți cumpăra biletul de participare la conferință cu un discount de 40 de euro! Aici găsești link-ul de unde poți achiziționa biletele.

Vă așteptăm între 25-27 iunie în complexul Zenith la WeddCamp, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate fotografiei de nuntă din Europa de Est!

 

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Hopa! Eftenie si la nunti.
    Felicitari.

    E ceva la care nu se pricepe?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.