Top 15 aplicații pentru Android ale anului 2019

Ți-am pregătit un top cu cele mai tari 15 aplicații pentru Android din 2019. Citește până la final acest articol, apoi intră in Google Play și descarcă-le pe toate, pentru un “appgrade” al stilului tău de viață, binevenit pentru acest an.

1. Cake Web Browser

Iată o aplicație tip browser pentru Android, căruia trebuie să îi dai o șansă în acest an – Cake Web Browser. Ca orice aplicație pentru căutări rapide și cu rezultate optime, Cake Web Browser oferă o serie de funcții clasice: bară de căutare (alături de alte tool-uri pentru search rapid), marcaje, adblock, RSS, cautare în modul Incognito.

Această aplicație de Android a fost construită în jurul gesturilor intuitive de glisare, ce permit o navigare mult simplă prin paginile sale. Mai mult decât atât, Cake Web Browser este o aplicație pentru sistemul de operare Android ce nu te va deranja (cel putin, nu acum) cu reclame, fiind totodată un app free.

2. Grammarly Keyboard

Grammarly Keyboard pentru Android este aplicația de care ai nevoie, în cazul în care vrei sa uiți de grija unui proofreading, înainte de a trimite un mail. Acest app te ajută să tastezi corect, din punct de vedere gramatical, analizând ce scrii și oferind sugestii de modificare a textului, acolo unde este cazul.

Atunci când se modifică anumite reguli gramaticale, Grammarly Keyboard are grijă ca tu să fii la curent cu aceste schimbari, pentru a scrie mereu corect mailuri, articole sau alte texte pentru muncă. Această aplicație pentru Android se descarcă gratuit din Google Play și nu conține reclame.

3. Haven

Haven este o aplicație dedicată celor vor să știe că datele lor de pe smartphone sunt întotdeauna în siguranță. Este un tool de securitate perfect pentru jurnaliști, bloggeri / vloggeri de travel, sau pur și simplu turiști, aflați mereu în mișcare. Cu alte cuvinte, Haven este gândită pentru cei aflați în situația nefastă de a fi deposedați de lucrurile personale (laptop, smartphone, tabletă), atunci când se află în vacanță, dar nu numai.

Această aplicație pentru telefoanele cu Android se instalează și pe un device secundar, pentru ca în cazul în care device-ul principal este mutat, deschis sau controlat în orice alt mod, însă fără permisiunea ta, device-ul secundar te înștiințează de acest lucru. Este una dintre putinele aplicații free ce îți transformă telefonul într-un sistem de securitate, pe care să te poți baza.

4. Navigation Gestures

Nu trebuie să îți cumperi ultimul model de telefon pentru a te bucura de o navigare cursivă în meniu, prin swipe sau tap. Navigation Gestures permite un control intuitiv, prin gesturi realizat extrem de simplu. Controlul este posibil chiar dacă această funcție nu este un feature din fabrică al device-ului respectiv.

Poți seta acest app așa cum vrei, pentru a glisa apoi în orice directie vrei, poți seta comenzi activate prin tap, dublu-tap, hold. Poți renunța la bara de navigație, astfel încât să treci rapid prin meniul telefonului tău doar prin control tactil, oferit de aplicația pentru Android Navigation Gestures.

5. Heimdall Parental Control

Este o aplicație dedicată părinților, ce permite o monitorizare a activității desfășurate pe telefoanele celor mici. Aplicația Heimdall Parental Control se instalează atât pe smartphone-ul copilului, cât și pe smartphone-ul părintelui. Acest app pentru Android permite limitarea accesului pe anumite aplicații sau site-uri web, supravegherea activității, blocarea apelurilor telefonice și chiar aflarea locației telefonului celui mic. Unele opțiuni ale acestei aplicații sunt valabile pe versiunea Premium, însă prețurile de achiziție sunt cât se poate de convenabile.

6. Filto

Filto este un editor video pe care trebuie neaparat să îl încerci în acest an. Cu acest app, clipurile pe care le postezi vor căpăta mai multă culoare. Filto este un magnet de like-uri, așa că descarcă acum din Google Play varianta sa pentru Android! Filto îți pune la dispoziție o mulțime de filtre și efecte, pe care le poți utiliza într-un mod extrem de simplu. Cu ajutorul acestui app de Android, poți seta rapid dimensiunea unui clip la raportul preferat, indiferent de modul în care ai filmat: pe orizontală sau pe verticală.  

7. 1998 Cam – Vintage Camera

 

1998 Cam – Vintage Camera este una dintre acele aplicatii pentru poze de care pur și simplu nu te poți sătura! Editorul foto al acestui app pentru telefoane cu Android te trimite rapid în urmă cu 20 de ani, la poze cu efecte nostalgice, făcute parcă de pe un aparat cu 36 de poziții. Ai parte de 60+ filtre vintage: retro, alb negru, Polaroid etc. Aplicația este free și o poți descărca din Google Play.

8. Google News ( noua versiune)

O mulțime de articole bune, scrise de oameni pasionați de ceea ce fac, rămân zilnic necitite, pentru că ajung cu greu în feed-ul celor care ar vrea să le citească. Ei bine, tocmai aici intervine noua versiune a aplicației Google News. De acum înainte, citești tot ce are netul mai bun de oferit, iar asta datorită inteligenței artificiale, pe care cei de la Google au integrat-o în acest tool. Cu ajutorul AI, noul Google News analizează în timp real conținutul nou, adunându-l într-un singur loc, sub forma de titluri WOW. Pe cele de care ai putea fi interesat, le vei găsi în Briefing. Ai mereu cele mai tari 5 știri în Briefing, pentru a fi curent non-stop cu ce se întâmplă în lume!

9. Otter Voice Notes

Decât să transcrii manual din audio în text, mai bine descarci chiar acum aplicația pentru Android Otter Voice Notes. Este un tool extrem de precis, ce utilizează inteligența artificială pentru a transforma (cu o rată de acuratețe uimitoare) texte din înregistrări audio. Mai mult decât atât, poți apoi adăuga notificari sau chiar poze, ușurând astfel cu mult o eventuală redactare a unui material pe care urmează să îl publici.

10. Tik Tok

Chiar dacă acest app a fost lansat în 2014, anul acesta se află în topul descărcărilor pe Google Play. TikTok este despre clipuri scurte, produse de minți creative din absolut fiecare colț al lumii. Asta demonstrează încă o dată faptul că o imaginație bogată și o conexiune la net fac minuni. Descarcă acum TikTok pentru Android și dă PLAY!

11. Google Lens

Google Lens nu reprezintă altceva decât viitorul, în materie de căutări pe net. Lansată inițial ca tool al aplicației Google Photos, iată că acum este disponibilă în Google Play ca app pentru Android. Google Lens îți permite, cu ajutorul camerei de pe smartphone, să afli rapid informații despre locații, obiecte din jurul tău, preparate culinare pe care le poți mânca în apropiere, sau haine pe care le vezi pe stradă și care ți-au plăcut foarte mult – fără a mai scrie absolut niciun cuvant în bara de search. Tare, nu?

12. The History of Everything

Ai parte de un app interactiv, ce îți prezintă, printr-un timeline vertical, evenimente marcante ale istoriei – Big Bang-ul, lansarea netului etc. Acest app vine cu o animație 2D pe cât de simplă, pe atât de potrivită pentru acest context. Conceptul acest aplicații a fost inspirat din celebrul clip de pe Youtube – Time: The History & Future of Everything.

13. Activity Tracker

Este o aplicație pentru Android pe care o poți descărca din Google Play, în cazul în care telefonul tău nu are deja instalat un tool de monitorizare a activitatii tale fizice. ActivityTracker îți arată pașii parcurși, distanța parcursă, caloriile arse, precum și timpul petrecut pentru anumite activități.

14. Tapet

APET este o aplicație ce generează automat wallpaper-uri în culori vii. Le poți preseta manual, sau le poți lăsa să se schimbe singure, de la oră la oră. Ai parte de o surpriză, de fiecare data când îți deschizi telefonul. Nicio imagine nu este descărcată de pe net în telefonul tău. Totul se generează rapid, în mii de culori, la fiecare swipe pe care îl faci!

15. Overdrop Weather

Fii mereu cu un pas înaintea prognozelor meteo de le radio sau televizor! Cu Overdrop Weather, îți faci planuri de weekend, chiar de luni. Acest app pentru Android îți arată prognoza pe următoarele 7 zile, alerte la extreme, vremea de la oră la oră, 5 teme diferite (Black Theme este preferata noastră), plus o super-interfață perfectă pentru a da vești bune despre vreme!

Descarcă acum cele mai tari aplicații de Android ale anului și fă-ți viața mai simplă, în fiecare zi!

 

Tu ce aplicații ai descoperit în acest an? Lasă-ne un comentariu!

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.