Canon Europe lansează trei imprimante din gama Canon PIXMA G

Canon Europe anunţă lansarea a trei imprimante cu rezervoare de cerneală reîncărcabile, compacte şi fiabile, modele ce extind gama Canon PIXMA G. Gândită pentru utilizare în birouri mici sau de către antreprenori care lucrează de acasă, Canon PIXMA G6040 este o imprimantă color multifuncţională cu funcţie de scanare şi copiere şi dotată cu panou frontal pliabil cu LCD cu două linii.

În plus, modelul Canon PIXMA G5040 este o imprimantă color cu o singură funcţie, dotată cu ethernet pentru conexiune sigură în reţea şi cu Wi-Fi pentru conectivitate cu dispozitivele inteligente. Iar modelul Canon PIXMA GM2040 este o imprimantă alb-negru cu rezervor de cerneală reîncărcabil, care asigură costuri minime de funcţionare şi productivitate ridicată pentru afaceri, în special când este vorba de imprimare mono.

Fiecare imprimantă a fost gândită pentru a face faţă utilizării zilnice într-un birou, oferind o calitate superioară, imprimare rapidă şi costuri de funcţionare competitive. Dotate cu avantaje precum recipente de cerneală optimizate pentru a nu lăsa murdărie şi numeroase opţiuni de conectivitate, cele mai noi modele incluse în gama Canon PIXMA G-Series oferă o calitate fără compromisuri şi funcţionalitate extinsă.

 

Fie că este vorba de un agent imobiliar care are nevoie să imprime fotografii detaliate ale unei proprietăţi, sau că este vorba de un lanţ de restaurnate unde este nevoie de imprimarea meniurilor zilnice, costurile rămân reduse cu ajutorul rezervoarelor de cerneală Canon ultra-eficiente. Este vorba de o capacitate de imprimare de 18.000 de pagini folosind doar trei recipiente cu cerneală neagră sau de o capacitate de imprimare de 7.700 de pagini folosind setul de recipiente color al imprimantelor Canon PIXMA G6040 şi Canon PIXMA G5040, reducând la minim întreruperile şi economisind timp prin eliminarea necesităţii constante de achiziţionare de cartuşe de cerneală şi prin reducerea costului pe pagină.

Toate cele trei imprimante oferă maximum de productivitate datorită imprimării automate faţă-verso şi datorită capacităţii de 350 de coli de hârtie simplă, reducând la minimum realimentarea cu hârtie şi diminuând costurile aferente. Atunci când o cerneală se termină iar fluxul de lucru impune un ritm rapid, utilizatorii pot profita de recipientele de cerneală Canon, optimizate şi uşor de folosit, create special pentru o realimentare mai uşoară şi rapidă pentru a reduce cât mai mult timpul de nefuncţionare.

 

Afacerile cu volum mare de imprimare zilnică pot profita de vitezele de până la 13 ipm mono şi până la 6.8 ipm colour pentru modelele Canon PIXMA G6040 şi Canon PIXMA G5040. Aceste câştiguri adiacente pot contribui la creşterea semnificativă  a productivităţii.

Reducerea costurilor şi creşterea productivităţii pe care le asigură noile imprimante din gama PIXMA G-Series nu influenţează negativ calitatea. Noua cerneală neagră Canon pe bază de pigment asigură imprimarea de texte bine definite, clare şi precise, ideale pentru producţia de documente şi prezentări cu aspect profesional. De asemenea, imprimantele Canon PIXMA G6040 şi Canon PIXMA G5040 pot imprima fotografii vibrante fără margini, cu dimensiuni de până la A4 şi fotografii în format de 10×15 în aproximativ 37 de secunde.

Fiecare imprimantă permite imprimarea inteligentă şi comodă cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT pentru iOS şi Android, precum şi posibilitatea de a imprima din cloud cu ajutorul PIXMA Cloud Link, inclusiv prin Google Drive, Dropbox şi Evernote. Pentru a avea şi mai multă flexibilitate, utilizatorii imprimantelor Canon PIXMA G6040 şi Canon PIXMA G5040 pot imprima wireless şi direct de pe un dispozitiv inteligent cu ajutorul AirPrint (iOS), Mopria (Android) sau Windows 10 Mobile. Cei care au nevoie de securitate suplimentară, au la dispoziţie opţiunea de conectivitate prin Ethernet.

 

Proprietarii de afacei mici care doresc să se extindă în mai multe locuri pot monitoriza fiecare dintre aceste imprimante cu ajutorul Bazei de informaţii de management Canon, disponibilă online. Sistemul permite verificarea nivelurilor de cerneală şi a numărului de imprimări dintr-un anumit loc, astfel încât utilizatorii să poată comanda recipiente de cerneală noi şi hârtie înainte de terminarea stocurilor.

Modelele Canon Pixma G6040 şi Canon PIXMA G5040 sunt compatibile cu numeroase suporturi noi, inclusiv cu hârtia fotografică magnetică, hârtia fotografică autocolantă şi cu hârtia fotografică pătrată, cu dimensiuni de 3,5” x 3,5”, ideală pentru cei care vor să îşi exprime creativitatea folosindu-se de imprimanta de acasă.

Cu ajutorul noilor imprimante cu rezervoare de cerneală reîncărcabile pentru volume mari, afacerile mici sau birourile la domiciliu se pot bucura de productivitate la costuri eficiente şi de un randament foarte bun la imprimare, fără a face rabat la calitatea documentelor.

Modelele Canon PIXMA G6040, Canon PIXMA G5040 şi Canon PIXMA GM2040 vor fi disponibile în magazinele Canon online şi la distribuitorii autorizaţi din iunie 2019.

Descoperă ofertele speciale Canon la această adresă: Get Ready for Printing!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.