Canon lansează două noi imprimante instant

Canon prezintă imprimantele SELPHY CP1500 şi Canon Zoemini 2. Noile modele completează gama de imprimante compacte ce permit imprimarea și personalizarea momentelor dragi.

Canon lansează două imprimante foto compacte, Canon SELPHY CP1500 şi Canon Zoemini 2.  

Compactă şi rapidă, Canon SELPHY CP1500 le permite utilizatorilor să imprime fotografii la calitate deosebită, de la format carte-poştală şi format pătrat la mini-autocolante care rezistă până la 100 de ani. Această imprimantă este dedicată în special familiilor, care vor să creeze invitaţii pentru nunţi, reuniuni de familie sau alte evenimente importante. Este ideală și pentru a imprima momente din viaţa de zi cu zi sau din vacanţe, fără a apela la serviciile unui laborator foto. Un număr nelimitat de smartphone-uri se pot conecta la SELPHY CP1500.

Cu o greutate de doar 177g, noul model Canon Zoemini 2 cântăreşte mai puţin decât un smartphone obişnuit şi poate fi ţinut în buzunar. Având posibilitate de încărcare rapidă cu ajutorul conectorului USB-C, imprimanta se încarcă în 50 de minute, cu 40 de minute mai rapid decât modelul anterior.

Atât Canon Zoemini 2 cât şi SELPHY CP1500 folosesc aplicaţii compatibile gratuite – aplicaţia Canon Mini Print şi aplicaţia SELPHY Photo Layout, permiţându-le utilizatorilor să adauge text, margini, elemente suprapuse sau să creeze colaje.

Fotografiile instant au revenit puternic în ultima perioadă. Majoritatea fotografiilor pe care le facem rămân pe dispozitivele digitale şi mobile, de aceea fotografiile imprimate sunt cu atât mai importante. Alegem să imprimăm şi să expunem fotografiile sau să le dăruim celor dragi pentru că ele sunt simbolul unor amintiri importante şi merită un loc special în viaţa noastră. Noi credem că funcţiile de personalizare ale aplicaţiilor folosite cu imprimantele Canon SELPHY CP1500 şi Canon Zoemini 2 reflectă modul în care putem combina lumea digitală cu fotografia imprimată.

Charmayne Chow, Product Marketing Specialist la Canon Europe

Design nou pornind de la operabilitate intuitivă

Un nou element adăugat modelului Canon Zoemini 2 este indicatorul cu LED colorat care va anunţa utilizatorul atunci când dispozitivul este pornit, când imprimă, procesează, se răceşte sau a rămas fără hârtie. De asemenea, acesta are componente hardware mai rezistente, dar şi un design elegant, cu finisaj metalic disponibil în nuanţe de bleumarin, alb perlat sau roz auriu. SELPHY CP1500 are un ecran LCD mare şi butoane simplificate, un mod de utilizare extrem de intuitiv şi un design care se potriveşte în orice spaţiu.

Creativitate şi conectare cu noile funcţii ale aplicaţiilor

Canon Mini Print app oferă multiple opţiuni pentru personalizare, inclusiv elemente de sezon sau tematice pentru rame şi autocolante. Funcţia de îmbinare le permite utilizatorilor să creeze un afiş mai mare, format din 4 sau 9 coli imprimate. Opţiunile de colaj şi autocolante predecupate vor reuni toată familia în jurul unei activităţi creative.

 Aplicaţia actualizată SELPHY Photo Layout 3.0 poate accesa acum camera sau imaginile dintr-un smartphone, acestea putând fi încărcate pe reţelele de socializare sau oriunde în cloud. Opţiunile de personalizare includ text, margini, filtre şi elemente suprapuse noi cu tipare pline de culoare, precum fulgi de nea pentru ilustrate de sărbători sau urme de lăbuţe pentru fotografiile cu animalele de companie. Creatorii de conţinut pot adăuga un cod QR personalizat cu ajutorul aplicaţiei, acesta fiind un mod simplu şi uşor de a include un link către un portofoliu, un site web sau un album foto.

Imprimare fără griji

SELPHY CP1500 foloseşte tehnologie de imprimare rapidă cu sublimarea cernelii pentru a obţine imprimări uscate, ce pot fi folosite imediat. La finalul procesului este aplicat un strat de protecţie pentru a proteja fotografiile împotriva apei, a murdăriei, deteriorării sau a amprentelor nedorite.

Tehnologia inovatoare ZINKTM (care înseamnă „zero cerneală“), folosită de Canon Zoemini 2, este un sistem de imprimare complet color, ce elimină nevoia de cartuşe de cerneală. Hârtia foto Canon ZINKTM este acoperită cu microcristale care reacţionează la căldură şi transformă instantaneele realizate cu dispozitive mobile în fotografii imprimate rezistente la murdărie, la apă şi la deteriorare.

Hârtie Canon variată

Ambele imprimante oferă numeroase opţiuni pentru hârtia foto şi pot imprima fotografii mici folosite ca decor pentru albume, dispozitive, pereţi şi cadouri.

  • Canon Zoemini 2: Acest produs este compatibil cu trei tipuri de hârtie foto Canon ZINKTM, ambalată în pachete de 20 şi 50 de coli de 5 x 7,6 cm sau 20 de coli de autocolante circulare de 3,3 cm.
  • Canon SELPHY CP1500: Acest produs poate fi folosit împreună cu o gamă variată de hârtie SELPHY, de la format carte-poştală şi format pătrat la mini-autocolante pentru etichetare, oferindu-le utilizatorilor nenumărate opţiuni creative pentru proiectele lor.

Tu ce imprimantă folosești? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.