Sony a fost premiat la cinci categorii la premiile TIPA 2019

Sony anunță că performanța și inovațiile sale au fost din nou recunoscute de Technical Image Press Association (TIPA) în cadrul premiilor anuale. Atât nominalizările cât și premiile TIPA implică un proces riguros, cu reprezentanți renumiți ai publicațiilor de fotografie și imagine din întreaga lume, care efectuează teste detaliate și comparații. În acest context, Sony este onorat să aibă produse nominalizate și premiate în cinci categorii. Premiile sunt o dovadă a reușitei personalului Sony, a inginerilor, a designerilor și a tuturor celor implicați în crearea, promovarea și comercializarea produselor câștigătoare.

Cea mai bună cameră expert APS-C- Sony a6400

Pe lângă dimensiunea sa compactă și greutatea mică, α6400 oferă o performanță rapidă și o gamă de caracteristici avansate, care pot fi găsite de regulă pe modelele full-frame, precum fotografierea continuă rapidă și filmare 4K HDR (HLG)[1] [2]; un ecran LCD tactil, tip 3.0, ce se poate roti la 180 de grade; Real-time Eye AF cu inteligență artificială și noua tehnologie Real-time Tracking de înaltă precizie. Acest sistem de Tracking AF cu viteză și performanță mari este asociat cu procesorul de nouă generație care împreună permit focalizarea în 0.02 secunde și mențin subiectul focalizat într-un mod extrem de eficient. Este ideal pentru a fotografia cu ușurință chiar și subiectele în mișcare rapidă, în timp ce gama largă de sensibilitate și calitatea înaltă a imaginilor fac α6400 camera potrivită pentru orice oportunitate fotografică, fie că este vorba de fotografiere sau filmare.

Cea mai bună cameră cu superzoom- Sony RX100 VI

Fiecare aspect și componentă a camerei RX100 VI au fost proiectate să funcționeze împreună pentru a atinge o calitate a imaginii de neegalat și un zoom impresionant de 8x într-un model aproape la fel de mic precum RX100 V (2.9x zoom). Design-ul inteligent optic are o putere incredibilă, în timp ce stabilizarea imaginii optice menține o imagine fixă chiar și în atunci când aparatul este ținut în mână și când zoom-ul se află la capătul telefotografic. Mai mult, procesorul de imagine avansat oferă o rezoluție mai bună a imaginii percepute, cu zgomot redus.

Cel mai bun teleobiectiv fix mirrorless- Sony FE 135mm f/1.8 GM

Aplicarea celor mai avansate tehnologii optice Sony a dus la crearea unui teleobiectiv fix care oferă o rezoluție incredibilă chiar și la F1.8 și bokeh excelent cu  semnătura seriei G Master. Motorul unic liniar XD (dinamică extremă) le permite utilizatorilor să mențină focalizarea pe portretele subiecților în mișcare, ale artiștilor de pe scenă sau a unor subiecți similari, cu viteză, precizie și fiabilitate, în timp ce oferă un control AF fără zgomot sau vibrații.

Cel mai bun obiectiv mirrorless profesionist- Sony FE 400mm F2.8

Cele mai avansate tehnologii ale obiectivelor Sony au fost introduse în acest super-teleobiectiv luminos, care atinge o viteză extraordinară, rezoluție și bokeh excepționale specifice seriei G Master, alături de control profesionist și fiabilitate. Mai mult, SEL400F28GM este un super-teleobiectiv remarcabil de ușor și echilibrat, oferind o experiență de neegalat la fotografierea din mână.

Cea mai bună soluție de stocare a imaginilor – Sony SF-G seria cardurilor Tough

Proiectat pentru performanță profesională și fiabilitate, acesta este cel mai rapid card SD cu o viteză de citire de 300MB/s și de scriere de 299MB/s. Cardul este de 18 ori mai rezistent la îndoire față de cardurile SD convenționale; este rezistent la praf, murdărie, apă și noroi; realizat din materiale solide, dintr-un singur corp, fiind rezistent la căderi de la înălțimi de până la 5m. Nu contează cât de grele sunt condițiile de fotografiere, cardul din seria SF-G TOUGH oferă performanță sigură și durabilitate cu un timp scurt de eliberare a buffer-ului după fotografiere și un proces eficient de transferare a conținutului pe computer.


Ceilalți fotografi au citit și Câștigătorii premiilor TIPA 2019 pe blogul F64.

Între timp, ți-am pregătit și câteva oferte speciale de Paște! Le poți găsi AICI.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.