Panasonic Lumix S1 – castigator la TIPA 2019

Panasonic anunță desemnarea LUMIX DC- S1 drept câștigător al prestigiosului premiu TIPA 2019 acordat de Asociația
Publicațiilor de Tehnologie a Imaginii. Acest premiu este recunoscut pe scară largă drept cea mai râvnită distincție în domeniul foto și video. Pe baza unui proces strict, a testării riguroase, a unei serii de comparații și proceduri de votare finală, produsele premiate sunt selecționate de un grup de reprezentanți ai unor publicații foto și video de renume mondial.

LUMIX DC-S1 a primit distincția TIPA World Award la categoria ‘Best Full Frame Photo/Video’.

Caracteristici Panasonic Lumix S1

Concepută pentru fotografii excepționale dar și pentru filmări video de calitate profesională, LUMIX S1 este construită în jurul monturii L de diametru larg și oferă creativilor media toate beneficiile unui senzor full-frame de înaltă sensibilitate.

Senzorul CMOS de 24,2 megapixeli reprezintă inima LUMIX S1. Echipată cu o stabilitate remarcabilă a imaginii și un nou procesor Venus Engine, camera performează la cele mai înalte standarde în fotografie permițând totodată realizarea de înregistrări video de calitate excepțională cu detalii de lumini și umbre bine echilibrate.

TIPA este una dintre cele mai puternice organizații din industria fotografică din lume. Mai multe informaţii despre 2019 TIPA World Awards găsiți aici!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *