F64 prezintă VlogSpot by Sony

F64 lansează un spațiu dedicat creatorilor de conținut, în incinta Showroom-ului F64 din București, Bd. Unirii 45, punând la dispoziție un studio complet echipat și consultanță de specialitate, pentru ca tu să poți înregistra sau difuza LIVE propria sesiune de vlog. Săptămâna 24-30 iunie este dedicată brandului Sony.

Ești creator de conținut și ai un proiect la început de drum? Vrei să tragi un episod în studio-ul nostru, amenajat și dotat cu tot ce-ți dorești? Te-ai întrebat mereu cum e să ai la dispoziție toate ”jucăriile” necesare să-ți pui în practică ideile năstrușnice? Ești curios să testezi cele mai noi și mai performante echipamente de vlogging de la Sony?

Echipamente care pot fi testate

Sony A6000

Sony Alpha A6000 este un aparat foto cu obiective interschimbabile, robust, elegant și foarte compact, destinat celor care doresc calitatea unui dSLR în corpul unui compact.

Spre deosebire de multe dintre modelele concurente, focalizarea automată hibridă a camerei α6000 combină punctele forte ale focalizarii automate cu detecția fazei si a contrastului. Cu cele 179 de puncte de detecție a fazei (ce acoperă aproape intreaga imagine) și o funcție de detecție a contrastului de mare viteză, rezultatul nu este numai impresionantul mod de fotografiere în serie la 11 cps, ci și o urmărire precisă a mișcării, atât în imagini statice cât și în clipuri video.

Sony A6400

Sony Alpha a6400 aduce laolaltă cele mai avansate tehnologii Sony – înglobate acum într-un aparat foto mirrorless performant, compact și extrem de portabil. Sony Alpha a6400 este prevăzut cu cel mai rapid sistem de autofocus existent la ora actuală, acompaniat de doua functii inedite: Real-time Eye AF si Real-time Tracking. Procesorul de imagine BIONZ X asigură imagini de o calitate excepțională, la o viteză de până la 11 fps.

Mai mult, Sony Alpha a6400 vă permite să înregistrați clipuri video la calitate 4K – ceea ce, împreună cu ecranul rabatabil 180°, transformă acest mirrorless în alegerea ideală pentru toți creatorii de conținut, de la fotografi la vloggeri.

Sony A6600

Sony Alpha A6600 este un aparat foto mirrorless cu potrivit pentru fotografii dar și pentru video, cu accent pe viteză și versatilitate în format de APS-C. Senzorul CMOS Exmor dispune de o rezoluție de 24.2 megapixeli cu procesor de imagine BIONZ X și o valoare maximă ISO de 51200, oferindu-vă imagini extraordinare de fiecare dată, cu zgomot de imagine foarte scăzut, indiferent de condițiile de fotografiere.

Filmați până la 11fps cu un interval de afisare minim, și 8fps cu vedere în direct, în explozii de până la 116 fotografii in JPEG (Standard) simultan. Cu setările dvs. previzualizate clar în vizorul electronic și cu afisajul practic în timp real, vă va ridica acțiunea de fotografiere la un nivel cu totul nou.

Sony A7 III

Inovația Sony în domeniul senzorilor de imagine a stat la baza camerei α7 III care încorporează noul senzor de imagine Exmor R CMOS de 24.2Mpx, cu iluminare din spate, ce oferă o sensibilitate crescută, rezoluție uimitoare și un interval dinamic extins de 15 trepte la sensibilitate scazută. Prin combinarea acestui senzor cu o varietate de facilități impresionante, inclusiv acoperire AF de 93%, fotografiere rapida cu până la 10 cadre pe secundă, atât cu declanșare mecanică, cât și cu declanșare silențioasă, capabilitati video 4K diverse și multe altele, Sony a creat o noua unealtă care ofera tuturor tipurilor de fotografi – de la amatori la profesioniști – posibilitatea de a surprinde conținut în moduri noi și diferite de orice au făcut în trecut.

Sony ZV-1

Imagini neclare, culori estompate și o calitate a sunetului ce lasă de dorit? Pornind de la principalele probleme întâlnite de vloggeri atunci când creează conținut și având în spate o vastă experiență în domeniul foto-video, Sony propune modelul ZV-1 – o cameră digitala extrem de compactă, concepută special pentru vlogging. Cu un sistem de autofocus extrem de rapid, real-time tracking, stabilizare de imagine și capacitate de înregistrare video la calitate 4K printr-o simplă apasare de buton, Sony ZV-1 este alegerea ideală pentru vlogging de calitate.

Sony DSC-RX 100 II

Aparatul foto compact Sony DSC-RX100 II este echipat cu cele mai noi tehnologii de imagine, pentru a oferi imagini cu detalii clare chiar și în condiții de iluminare scazută. Senzorul foto de imagine cu iluminare din spate captează lumina mai eficient decât cel al renumitului model DSC-RX100. Toate acestea în timp ce obiectivul Carl Zeiss cu diafragma luminoasa f/1.8 și procesorul rapid de imagini BIONZ asigură claritate de cristal și zgomot redus de imagine.

Sony RX100-VI

Oferind o acoperire mai lungă și o performanță imbunătătita, Cyber-shot DSC-RX100 VI de la Sony este o sursă de energie de buzunar caracterizată de o gama impresionantă de fotografii și capabilitati video. Distins în seria zoom-ului extins, RX100 VI foloseste un obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T * de 24-200mm echivalent, pentru o mai mare flexibilitate a fotografiei. Folosind mai mult designul obiectivului, este un senzor 1″ Exmor RS CMOS de 20,1Mpx, împreună cu un procesor îmbunătățit de imagine BIONZ X, pentru o performanță rapidă de 24 fps, o sensibilitate ridicată la ISO 12800 și o înregistrare video UHD 4K.

Sony RX100-VII

Sony Cyber-shot DSC-RX100 VII este un aparat de fotografiat ultra-compact, cu zoom mare de 24-200mm, senzor CMOS Exmor RS de 20,1MP, împreună cu un procesor îmbunătățit de imagine BIONZ X, pentru performanțe rapide de fotografiere și sensibilitate ridicată la ISO 12800. Pe partea video, Mark VII captează video UHD 4K, Full HD cu o viteză de până la 120 fps și video de rezoluție mai mică, cu o rată a cadrelor de aproape 1000 fps.

Vrei să ne arăți ce vlogger fain ești? Iată ce trebuie să faci! Completează acest formular, iar noi vom selecta din răspunsurile trimise de voi pe cele mai interesante și vom reveni cu răspuns și detaliile programării în slot-urile disponibile în cel mai scurt timp!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.