Sony prezintă noul grip GP-VPT2BT

Sony a anunțat noul shooting grip GP-VPT2BT cu funcție de telecomandă wireless și adaugă, astfel, un nou accesoriu în gama sa dedicată camerelor foto dezvoltată pentru creatorii de conținut. Ideal pentru tipuri variate de producții creative, de la vloguri, fotografii sau clipuri video de călătorie și până la utilizarea zilnică, noul grip oferă stabilitate optimă și confort sporit, la pachet cu o conectivitate fără cabluri și cu design rezistent la praf și umezeală.

Compatibil cu multe modele dintre cele mai noi camere digitale lansate de Sony, modelul GP-VPT2BT se conectează cu ușurință prin tehnologia wireless Bluetooth®, permițându-le creatorilor de conținut să focalizeze și să imortalizeze momentele dorite, fără cabluri incomode și fără intrări expuse. Noul grip include o funcționalitate extrem de utilă care permite înclinarea sa, în așa fel încât să ofere posibilitatea ajustării verticale a unghiului de fotografiere, dar și posibilitatea de a comuta cu ușurință din modul normal în modul self-shooting.

În plus, acesta are o rotiță reglabilă care poate fi slăbită sau strânsă, în așa fel încât să se poată plia pe camere foto de diferite dimensiuni și greutăți. Grip-ul include și un buton de tilt, un indicator luminos și un buton de blocare și poate fi transformat ușor într-un trepied prin extinderea părții inferioare, oferind astfel o experiență de fotografiere și de înregistrare video stabilă, chiar și atunci când mâinile fotografului nu se află pe camera foto.

Noul shooting grip GP-VPT2BT cu funcția de telecomandă wireless va fi disponibil în Europa începând din luna februarie


Modelul este compatibil cu α9 II, α9, α7R IV, α7R III, α7 III, α6600, α6400, α6100, RX100 VII și RX0 II. Firmware-ul trebuie actualizat pe camerele foto pentu a asigura compatibilitatea.

 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Excelent!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.