Stuffz îți închiriază gadgeturile pe care nu-ți permiți să le cumperi!

Postat de: F64 F64

Doi români au venit cu ideea Stuffz: un marketplace pentru închirierea de gadgeturi, care își propune să-i ajute, pe de o parte, pe cei care au un gadget și îl folosesc prea rar, iar pe de altă parte, pe cei care au nevoie de un gadget relativ scump doar pentru o perioadă limitată de timp.

Radu Vladislav și Alina Petcu sunt fondatorii proiectului, cei doi tineri venind din zona corporate, în care au lucrat chiar în Rotterdam, Olanda, în ultimii ani. Cu toate acestea, au decis să revină în România pentru a pune bazele acestui startup.

Care este povestea Stuffz?

Conceptul Stuffz a luat naștere din dorința de a rezolva o problemă cu care fondatorii s-au confruntat de-a lungul timpului, respectiv faptul că se pot ivi situații în care ai nevoie de un gadget pentru o perioadă relativ scurtă de timp, nu îți dorești să faci o investiție și poate găsești foarte greu de închiriat echipamentul respecti etc.

Apoi, au realizat că și ei dețin gadgeturi pentru care au plătit sume destul de mari și pe care le folosesc rar, cum ar fi un aparat mirrorless, un GroPro sau o consolă Playstation – gagdeturi de care alți oameni ar avea nevoie. Studiind piața, au realizat că sunt numeroase persoane care dețin cel puțin un gadget cu valoare de achiziție de peste 1.000 de lei pe care îl folosesc rar, iar acest lucru le-a confirmat nevoia unei soluții precum un marketplace pentru închiriere de gadgeturi.

inchirieri foto-video

Misiunea pe care și-au asumat-o fondatorii Stuffz este să faciliteze închirierea de gadgeturi mai costisitoare între persoane, ca alternativă la achiziția de gadgeturi noi.
Momentan au lansat versiunea private beta în mediu simulat, în care testează fluxurile, funcționalitățile platformei și îmbunătățesc experiența utilizatorilor, însă curând veți putea apela la serviciile lor, fie pentru a închiria ceva de care aveți nevoie, fie pentru a obține un venit suplimentar cu ajutorul gadget-urilor în care ați investit, dar pe care le folosiți rar.

Mai multe pe site-ul Stuffz: https://stuffz.carrd.co/

Ai aplicat și tu în cadrul proiectului Start-Up Nation cu o idee legată de fotografie, videografie sau artă? Ne povestești despre ea? Lasă-ne un comentariu!

Și nu uita că și de la F64 poți închiria echipamente foto-video! Petru mai multe detalii, intră aici: https://www.f64.ro/inchiriere-echipamente

*sursa informații pentru acest articol, aici
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top