Echipamente foto-video la promoție de Black Friday Pro 2017

F64 se pregătește de zor să ia START-ul promoțiilor de Black Friday Pro 2017 cu reduceri masive la peste 300 de produse!

La pragul dintre zilele de joi și vineri începe Black Friday PRO 2017.

Vorbim desigur despre reduceri la echipamente foto-video full-frame, dar și la aparate cu senzor APS-C (utile ca back-up, dar nu numai) sau de promoții la obiective din gama pro, blițuri externe și alte accesorii importante pentru orice profesionist. De asemenea, tot din categoria de back-up sau atunci când profesioniștii preferă să călătorească mai „light”, vei găsi printre oferte și o serie de aparate foto mirrorless și/sau obiective pentru acestea.

Haide să descoperim împreună o parte dintre produsele vedetă din cadrul Black Friday Pro de anul acesta:

Nikon D5

black friday pro

Nikon D5 este o un aparat foto proiectat pentru a satisface exigențele tuturor fotografilor profesioniști, indiferent dacă sunt fotoreporteri, fotografi de studio, de modă sau de produs, acest aparat dispune de o versatilitate exceptională oferind rezultate uimitoare.

Fiind echipat cu incredibilul sistem AF de generație nouă de la Nikon cu 153 de puncte, D5 va menține focusul în centrul acțiunii, indiferent de alegerea subiectului. Acoperirea este extrem de largă, iar noul buffer permite inregistrarea unui număr de până la 200 de imagini NEF (RAW) în timpul unei serii de mare viteză. Noii senzori de imagine și de măsurare a expunerii asigură recunoașterea subiectelor cu o precizie remarcabilă, precum și detalii fenomenale ale imaginii. Cea mai extinsă sensibilitate din istoria companiei Nikon vă oferă libertatea de a fotografia de la lumina puternică a soarelui până la intunericul astronomic. În plus, D-Movie permite acum înregistrarea filmelor de înaltă definitie 4K/UHD in aparatul foto.

Canon 5D Mark III

black friday pro 2017

Deși majoritatea ochilor sunt ațintiți acum mai degrabă spre modelul EOS 5D mark IV, nici versiunea mark III nu se lasă mai prejos, menținându-se în lista de preferințe a profesioniștilor.

5D Mark III este un DSLR extrem de versatil și robust, ce oferă performanțe deosebite, indiferent de aplicație – studio, fotoreportaj sau fotografie de eveniment.

Înregistrezi imagini de înaltă calitate, pline de detalii, cu ajutorul senzorului CMOS de 22,3 megapixeli şi al procesorului de imagine DIGIC 5+. Culorile sunt luminoase, dar naturale, iar detaliile fine sunt conservate fără probleme.

Carcasa de magneziu asigură rezistenţă şi durabilitate, fără surplus de greutate. Etanşarea împotriva intemperiilor asigură protecţie la praf şi umezeală, așa că poți sta fără griji chiar și în timpul unui shooting în ploaie.

Focalizezi rapid şi precis, chiar şi pe subiecţii care nu se află în centru, cu un sistem de focalizare automată panoramică în 61 de puncte dintre care 41 de puncte sunt de tip încrucişat ( cinci sunt de tip dublu încrucişat, cu sensibilitate suplimentară) și asigură urmărirea precisă a obiectelor aflate în mişcare.

Performanțele video și audio nu sunt nici ele de neglijat, 5D mark III înregistrând video Full HD cu control manual și sunet stereo digital la 48 kHz, permițând control manual asupra nivelului acestuia. O mufă de microfon extern standard de 3,5 mm permite utilizarea microfoanelor de la terţi, iar o mufă pentru căşti permite monitorizarea sunetului în timpul înregistrării.

Cu siguranță ți-l dorești în trusa ta foto!

Nikon D810

black friday pro 2017

De la texturi delicate până la mişcări foarte rapide, acest aparat foto extrem de versatil, de 36,3 megapixeli, este pregătit pentru orice!

Cu un senzor reproiectat, în format FX, un interval ISO foarte larg şi un procesor de imagine EXPEED 4, obţii imagini de o claritate fără precedent, care au o tonalitate deosebită şi zgomot redus pe întregul interval de sensibilităţi.

Performanţa AF de vârf, viteza de declanşare în serie de până la 7 fps şi înregistrarea filmelor Full HD la 1080/60p îți oferă libertatea de a înregistra orice tip de scenă, cu o precizie riguroasă. Sistemul Picture Control 2.0 de la Nikon asigură o flexibilitate excepţională la procesarea şi optimizarea imaginilor în aparatul foto.

Canon 6D

black friday pro f4

Canon EOS 6D continuă să se situeze în topul preferințelor pasionaților foto-video, reprezentând intrarea ideală în lumea full-frame. Cu un corp compact și foarte solid, plus un senzor full-frame de 20,2 megapixeli, care oferă performanțe incredibile la valori ISO mari, Canon EOS 6D este companionul ideal pentru călătorii.

Sistemul de autofocus cu 11 puncte include un senzor central cu sensibilitate de -3 EV, fiind extrem de rapid și precis chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Specificații pe scurt:

• Senzor CMOS Full Frame de 20.2 Mpx
• Procesor DIGIC 5+
• Filmare Full HD 1080p @ 30fps cu control manual
• Fotografiere în rafală cu până la 4.5 fps
• Autofocus cu 11 puncte
• Senzor AF central în cruce -3 EV
• Ecran LCD Clear View 3.0″
• Interval ISO extins 50-102/400
• Transfer fișiere și comandă la distanță pe bază de Wi-Fi
• Marcare imagini cu date de localizare prin modulul GPS

Cu ocazia Black Friday Pro, F64 îți reamintește de un review despre Canon 6D pe blogul F64.

Sony A7

mirrorless full frame

Sony A7 a fost primul aparat de fotografiat mirrorless cu senzor full frame care oferă o rezoluție generoasă împreună cu cele mai noi tehnologii și funcții. Este compatibil cu obiectivele pe montură Sony E. A7 se adresează fotografilor și videografilor exigenți care au nevoie de opțiuni video cel puțin la fel de performante ca cele foto. De asemenea, cu Sony a7 poți transfera foarte ușor prin wireless materialele foto video realizate, direct pe telefon sau calculator pentru a le arăta celor dragi cât mai repede ce ai mai surprins.

Sony A7s

black friday pro

Sony A7S este un aparat foto mirrorless proiectat pentru filmare și pentru fotografii realizate în lumină scăzută. Senzorul Full-Frame Exmor CMOS de 12.2Mpx are un design optimizat, astfel încat poate opera într-un interval larg de sensibilitate ISO: 50-409600. În plus, Sony a7s filmează 4K necomprimat 4:2:2 prin HDMI.

Opțiunea S-Log2, împrumutată de pe camerele video profesionale Sony, mărește considerabil latitudinea de expunere (dynamic range) la maxim 1300%, astfel încât imaginile filmate vor avea un aspect similar peliculelor de calitate, cu detalii clare atât în zonele puternic luminate, cat și în umbre. Sony A7S are modul Wi-Fi integrat, fotografiază la 5 fps și are un sistem de AF cu 25 de puncte.

Descoperă povești din Veneția, alături de Sony A7s.

Nikon D7200

black friday pro

Destul de multe topuri de aparate DSLR îl clasează pe locul II pentru aparatele foto cu senzori APS-C și pe locul 21 în topul celor mai performante aparate foto, indiferent de formatul senzorului.

Dacă la exterior este similar cu predecesorul său, Nikon D7100, la interior D7200 aduce o serie de îmbunătățiri majore, cum ar fi:

 • Un buffer mai mare pentru fotografierea în rafală (100 cadre JPEG/ 27 RAW față de 28 cadre JPEG și 4 cadre RAW)
 • Un sistem AF îmbunătățit
 • Un senzor CMOS nou (tot fără filtru low-pass)
 • ISO nativ până la 25.600
 • Conectivitate Wi-Fi și NFC integrată
 • Autonomie mai mare a acumulatorului [1,110 cadre (CIPA) sau aproximativ 80 minute de înregistrare video]
 • Stocare simultană pe două carduri SD/SDHC
 • Body-ul din aliaj de magneziu, etanșeizat

Dacă ți-au plăcut D7000 și D7100, cu siguranță îl vei iubi pe Nikon D7200, așa că îl poți avea în vedere drept cameră de back-up. Profită de promoția de Black Friday Pro!

Canon 77D

promotii black friday

Canon 77D este o opțiune pentru cei care sunt la jumătatea drumului între a fi începator și profesionist când vorbim despre fotografie. Aparatul foto dispune de senzor APS-C CMOS de 24.2 megapixeli, de procesor DIGIC 7 și de un sistem de focalizare cu 45 de puncte. În plus, poți selecta punctul de focalizare cu o simplă atingere pe ecran, mulțumită ecranului tactil rabatabil. Sensibilitatea ISO poate fi extinsă până la 51200.

Canon 77D filmează Full HD având posibilitatea de a crea time-lapse-uri și filmari video HDR. În timpul filmării funcția “Movie Servo AF” oferă o trecere mai lină de la un subiect la altul. Atunci când cadrul are multe detalii, aparatul va menține focalizarea pe subiectul selectat, mulțumită capacitătii lui 77D de a recunoaște subiectul. Acest DSLR vine și el cu integrare Wi-Fi, NFC și Bluetooth, iar acumulatorul LP-E17 oferă o autonomie de până la 820 declanșări.

Sony AX100

video profesional

Sony FDR-AX100 este o cameră video semi-profesională foarte compactă care poate filma la rezolutie 4K, adresându-se deopotrivă videografilor și cameramanilor profesoniști cât și amatorilor exigenti ce doresc imagini cu o calitate excelentă.

Cu Sony FDR-AX100 vei descoperi în imagini detalii despre care nici nu știai că există, iar în filmele la rezoluție 4K vei regăsi de patru ori mai multe detalii în comparație cu un film la rezoluție Full HD.

Senzorul CMOS Exmor R de 1″ cu o rezoluție de 20 megapixeli și alături de obiectivul ZEISS Vario-Sonnar T* ce vine cu o luminozitate excelentă f/2.8 îți va asigura imagini de o calitate excelentă indiferent de condițiile în care folosești camera.

Fujifilm X-T1 Graphite Silver Edition

mirrorless blACK FRIDAY PRO

Fujifilm X-T1 este un este un aparat foto mirrorless cu tehnologie de ultimă generație și performanțe deosebite într-un corp cu un design clasic, ce va fi cu siguranță îndrăgit de pasionații de fotografie pe film.

Fujifilm X-T1 a fost construit special pentru a te însoți în cele mai îndrăznețe aventuri. Corpul foarte robust este proiectat să reziste la umiditate, stropire, praf și la temperaturi scăzute de până la -10℃.

Senzorul X-Trans CMOS II dispune de o arhitectură nouă și este capabil să producă imagini extrem de detaliate, cu un efect de moiré insesizabil.

Canon M5

black friday pro

Îmbinând performanța unui DSLR și portabilitatea unei camere foto compacte, Canon EOS M5 are un senzor CMOS de 24.2MP, folosește tehnologia Dual Pixel și dispune de un procesor de imagine DIGIC 7.

M5 este mai potrivit decât precedentul M3 pentru entuziaștii fotografiei datorită punctelor de control adăugate, capacității de a trage în rafală la 7fps și a filmării la rezoluție 1080/60p.

Ecranul de 3” poate fi mișcat în sus până la 85° și în jos până la 180° și permite focalizarea prin atingere chiar și când folosiți vizorul electronic. Aparatul vine cu Wi-Fi și NFC, dar și cu Bluetooth, care consumă puțină energie pentru o conexiune de durată.

Descoperă mai multe din review-ul detaliat de pe blogul F64.

Canon XA10

black friday pro f64

Camera video inovatoare XA10 AVCHD include tehnologia profesională Canon într-o carcasă ultracompactă. Excepționala funcționalitate și versatilitate asigură performanțe video și audio remarcabile.

Cu ocazia Black Friday Pro, F64 îți reamintește de un review despre Canon XA10 aici.

Canon 85mm f/1.8 USM

obiectiv de portret

Pasionat de fotografia de portret? Atunci Canon EF 85mm f/1.8 USM este obiectivul pentru tine! Distanța focală mică a teleobiectivului, combinată cu diafragma maximă și viteza ridicată de focalizare automată fac din obiectivul EF 85mm f/1.8 USM un instrument optic ideal pentru orice fotograf de portrete. În plus, oferă o bună separare a subiectului de fundal și este foarte bun pentru situațiile de iluminare slabă, permițând timpi scurți de expunere.

Află mai multe de la Marcel Cristocea, în acest review.

Nikkor 50mm f/1.4

black friday pro

Nikkor 50mm f/1.4 face parte din noua generație de obiective fixe și oferă posibilitatea autofocalizării și pe seriile de dSLR-uri Nikon D5200 / D3200 / D60, fiind dotat cu un motor de focus intern SWM. De asemenea, obiectivul beneficiază de o nouă formulă optică pentru o mai bună calitate a imaginii și este dotat cu o diafragmă mare f/1.4 cu 9 lamele ce oferă un bokeh foarte plăcut.

Distanța focală de 50mm îl face potrivit pentru o multitudine de situații, de la fotografia de portret până la cea de stradă sau fashion, iar diafragma maximă f/1.4 oferă posibilitatea folosirii unor timpi foarte scurți de expunere chiar și în condiții de iluminare scazută.

Sony FE 50mm f/1.8

obiective mirrorless

Sony FE 50mm f/1.8 este un obiectiv standard, fix, destinat aparatelor foto Sony cu montură E, putând fi utilizat deopotrivă pe aparatele foto cu senzor APS-C cât și pe cele Full Frame. Este un obiectiv ideal pentru călătorie, instantanee și fotoreportaj.

Diafragma deschisă f/1.8 asigură echilibrul perfect dintre claritate și bokeh, fiind potrivit pentru situațiile în care se dorește o bună separare a subiectului de fundal sau pentru situațiile în care lumina nu este ideală.

Obiectivul dispune de o constructie optică de exceptie, cu noi tratamente, elemete asferice, menite să ofere imagini bogate în detalii, cu un contrast bun și culori saturate. Motorul de focus DC asigură o focalizare rapidă și silențioasă, fiind foarte eficient atunci când filmezi sau încerci să surprinzi subiecte în mișcare.

Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM Art

Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM Art, pe montură Canon sau Nikon, este un obiectiv cu adevărat inovator, oferind o diafragmă maximă f/1.8, întâlnită în prezent doar la obiectivele fixe. Acest obiectiv este dedicat aparatelor foto Canon cu senzor APS-C, oferind un unghi de cuprindere generos. Acest lucru recomandă Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM pentru cadrele largi, peisaj, fotografie de grup, arhitectură, etc.

Construcția obiectivului este metalică, foarte robustă, satisfăcând și exigențele fotografilor ce-și doresc echipamente fiabile, pe care se pot baza în orice condiții. Obiectivul îți oferă o calitate excepțională a imaginii, mulțumită elementelor optice cu dispersie scazută și a multiplelor tratamente.

Motorul de focus HSM asigură o focalizare extrem de rapidă, precisă și silențioasă fiind de un real ajutor pentru videografi.

Descoperă povești din Sri Lanka surprinse cu acest obiectiv, aici.

Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD

Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD (pe montură Canon sau Nikon) este un obiectiv standard zoom, cu diafragma maximă constantă f/2.8, cu o optică de excepție ce furnizează imagini de calitate și cu o rezoluție extraordinară. Este un obiectiv ideal pentru călătorie, instantanee și fotoreportaj, fapt ce-l recomandă deopotrivă fotoreporterilor, fotografilor de evenimente cât și fotografilor amatori.

Diafragma deschisă f/2.8 asigură echilibrul perfect dintre claritate și bokeh, fiind potrivit pentru situațiile în care se dorește o bună separare a subiectului de fundal sau pentru situațiile de iluminare slabă.

Obiectivul poate fi folosit atât cu aparatele foto cu senzor format APS-C, cât și cu cele Full Frame sau pe film.

Olympus M. Zuiko Digital  7-14mm f/2.8 PRO

obiective olympus

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm 1:2.8 PRO este un obiectiv zoom superangular ce oferă un unghi de cuprindere extrem de amplu, fiind obiectivul perfect pentru fotografiatul în interior, fotografia de peisaj și cea de arhitectură.

Acest obiectiv îți oferă o calitate excepțională a imaginii, mulțumită elementelor optice cu dispersie scazută, a elementelor asferice și ale multiplelor tratamente. Luminozitatea excelentă a diafragmei cu 2.8 și distanța focală de 14-24mm (echivalentă în format 135) îți oferă o versatilitate extraordinară într-o serie variată de contexte pentru fotografiere.

Motorul de focus asigură o focalizare extrem de rapidă, precisă și silențioasă, făcând acest obiectiv o alegere potrivită deopotrivă pentru fotografi și videografi. Află mai multe din acest review!

Descoperă și celelalte promoții de Black Friday Pro de la F64!

Regulamentul complet al campaniei poate fi găsit aici!

Iar ca totul să decurgă mai mult decât simplu și ușor în zilele de Black Friday Pro, te rugăm să ții cont de următoarele:

 • Poți plăti pentru echipamentele mult visate în maxim 24 de rate fără dobândă, găsești detalii despre asta aici.
 • Ajută-ne să fim mai rapizi, ca să te poți bucura cât de repede de echipamentele foto-video preferate.
 • Verifică dacă ai actualizat datele din contul tău de client (adresă, telefon etc.), pentru a evita întârzierile de livrare.
 • Tot pentru a evita întârzierile și posibilele erori de procesare, te rugăm să înscrii o singură comandă cu toate produsele, nu mai multe comenzi cu câte un produs.
 • Un cont de client permite achiziția a maxim două produse de același fel (cu același cod de produs).
 • Orice comandă de peste 300 de lei beneficiază de livrare gratuită!
 • Promoțiile nu se cumulează, astfel că cei care achiziționează un produs din campania Black Friday Pro nu beneficiază de punctele de fidelitate de 1%!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

[products ids=125024223,1047484,125012678,125004975,1046811,125018350]
Save
Save
Save

Alți fotografi au mai citit și:

18 Comments

 • Vazusem la un moment dat o reclama ceva de genul – cumpara linistit in Octombrie si daca produsul va fi la reducere de Black Friday Pro, iti returnam diferenta.
  Nu mai gasesc reclama
  Ma puteti ajuta?

 • Canon 1DX Mark II?

  • Vom afla in seara dinspre joi spre vineri, impreuna! Dar recomandam adaugarea in wishlist, astfel vei putea afla printre primii daca intra la oferta si la ce pret. 🙂

 • 1) Sony A6500 isi va face prezenta acum sau in noiembrie? (in lista de mai sus nu apare)
  2) Credeti ca va aparea si ING-ul in pachetul de rate fara dobanda?

  • Buna, Vadim! De la Sony vor fi cu siguranta anumite modele din seria A7, mai mult nu putem divulga in acest moment. Recomandam cu drag adaugarea produselor dorite in wishlist. Mai multe detalii aici: https://blog.f64.ro/2017/10/13/te-asteptam-la-blac
   Cat despre ING, pentru Black Friday Pro nu credem ca vor fi in pachetul de rate fara dobanda, dar lucram la asta.

   • Multumesc!
    Lista e facuta deja! 🙂
    V.

 • Sigma 35mm Art va fi la promotie?

  • Buna, Elena. Recomandarea este aceeasi ca pentru ceilalti cititori. Daca adaugi produsul in wishlist, poti afla printre primii promotiile (la ce produse, ce preturi etc.). Mai multe despre wishlist gasesti aici: https://blog.f64.ro/2017/10/13/te-asteptam-la-blac

   • Da, multumesc pentru raspuns! Am wishlistul pregatit. La ce ora dati startul? La miezul noptii sau dimineata?

    • La miezul noptii, ca intotdeauna 🙂 Te asteptam!

 • Canon 80D are vreo sansa sa apara pe lista la noapte? 🙂

  • Buna, Daniel. Nu putem spune inca nimic, dar recomandam sa il adaugi in wishlist si vei afla cu putin inainte de start daca este sau nu la promotie. Mai multe despre wishlist aici: https://blog.f64.ro/2017/10/13/te-asteptam-la-blac

 • Salutare! De nikon d750 ce se aude?

 • Dacă nu e și D850… neinteresant pt mine!

  • Cine spune ca ar trebui sa fie interesant pentru tine? Just walk away!

 • Buna ziua,
  Pentru Canon 6D Mark II va exista vreo oferta (fie ea si mai moderata)?
  Multumesc!

  • In cadrul Black Friday Pro acest model nu stim daca intra la promotie, dar urmareste-ne in continuare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.