Echipamente foto-video la promoție de Black Friday Pro 2017

Postat de: F64 F64

F64 se pregătește de zor să ia START-ul promoțiilor de Black Friday Pro 2017 cu reduceri masive la peste 300 de produse!

La pragul dintre zilele de joi și vineri începe Black Friday PRO 2017.

Vorbim desigur despre reduceri la echipamente foto-video full-frame, dar și la aparate cu senzor APS-C (utile ca back-up, dar nu numai) sau de promoții la obiective din gama pro, blițuri externe și alte accesorii importante pentru orice profesionist. De asemenea, tot din categoria de back-up sau atunci când profesioniștii preferă să călătorească mai „light”, vei găsi printre oferte și o serie de aparate foto mirrorless și/sau obiective pentru acestea.

Haide să descoperim împreună o parte dintre produsele vedetă din cadrul Black Friday Pro de anul acesta:

Nikon D5

black friday pro

Nikon D5 este o un aparat foto proiectat pentru a satisface exigențele tuturor fotografilor profesioniști, indiferent dacă sunt fotoreporteri, fotografi de studio, de modă sau de produs, acest aparat dispune de o versatilitate exceptională oferind rezultate uimitoare.

Fiind echipat cu incredibilul sistem AF de generație nouă de la Nikon cu 153 de puncte, D5 va menține focusul în centrul acțiunii, indiferent de alegerea subiectului. Acoperirea este extrem de largă, iar noul buffer permite inregistrarea unui număr de până la 200 de imagini NEF (RAW) în timpul unei serii de mare viteză. Noii senzori de imagine și de măsurare a expunerii asigură recunoașterea subiectelor cu o precizie remarcabilă, precum și detalii fenomenale ale imaginii. Cea mai extinsă sensibilitate din istoria companiei Nikon vă oferă libertatea de a fotografia de la lumina puternică a soarelui până la intunericul astronomic. În plus, D-Movie permite acum înregistrarea filmelor de înaltă definitie 4K/UHD in aparatul foto.

Canon 5D Mark III

black friday pro 2017

Deși majoritatea ochilor sunt ațintiți acum mai degrabă spre modelul EOS 5D mark IV, nici versiunea mark III nu se lasă mai prejos, menținându-se în lista de preferințe a profesioniștilor.

5D Mark III este un DSLR extrem de versatil și robust, ce oferă performanțe deosebite, indiferent de aplicație – studio, fotoreportaj sau fotografie de eveniment.

Înregistrezi imagini de înaltă calitate, pline de detalii, cu ajutorul senzorului CMOS de 22,3 megapixeli şi al procesorului de imagine DIGIC 5+. Culorile sunt luminoase, dar naturale, iar detaliile fine sunt conservate fără probleme.

Carcasa de magneziu asigură rezistenţă şi durabilitate, fără surplus de greutate. Etanşarea împotriva intemperiilor asigură protecţie la praf şi umezeală, așa că poți sta fără griji chiar și în timpul unui shooting în ploaie.

Focalizezi rapid şi precis, chiar şi pe subiecţii care nu se află în centru, cu un sistem de focalizare automată panoramică în 61 de puncte dintre care 41 de puncte sunt de tip încrucişat ( cinci sunt de tip dublu încrucişat, cu sensibilitate suplimentară) și asigură urmărirea precisă a obiectelor aflate în mişcare.

Performanțele video și audio nu sunt nici ele de neglijat, 5D mark III înregistrând video Full HD cu control manual și sunet stereo digital la 48 kHz, permițând control manual asupra nivelului acestuia. O mufă de microfon extern standard de 3,5 mm permite utilizarea microfoanelor de la terţi, iar o mufă pentru căşti permite monitorizarea sunetului în timpul înregistrării.

Cu siguranță ți-l dorești în trusa ta foto!

Nikon D810

black friday pro 2017

De la texturi delicate până la mişcări foarte rapide, acest aparat foto extrem de versatil, de 36,3 megapixeli, este pregătit pentru orice!

Cu un senzor reproiectat, în format FX, un interval ISO foarte larg şi un procesor de imagine EXPEED 4, obţii imagini de o claritate fără precedent, care au o tonalitate deosebită şi zgomot redus pe întregul interval de sensibilităţi.

Performanţa AF de vârf, viteza de declanşare în serie de până la 7 fps şi înregistrarea filmelor Full HD la 1080/60p îți oferă libertatea de a înregistra orice tip de scenă, cu o precizie riguroasă. Sistemul Picture Control 2.0 de la Nikon asigură o flexibilitate excepţională la procesarea şi optimizarea imaginilor în aparatul foto.

Canon 6D

black friday pro f4

Canon EOS 6D continuă să se situeze în topul preferințelor pasionaților foto-video, reprezentând intrarea ideală în lumea full-frame. Cu un corp compact și foarte solid, plus un senzor full-frame de 20,2 megapixeli, care oferă performanțe incredibile la valori ISO mari, Canon EOS 6D este companionul ideal pentru călătorii.

Sistemul de autofocus cu 11 puncte include un senzor central cu sensibilitate de -3 EV, fiind extrem de rapid și precis chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Specificații pe scurt:

• Senzor CMOS Full Frame de 20.2 Mpx
• Procesor DIGIC 5+
• Filmare Full HD 1080p @ 30fps cu control manual
• Fotografiere în rafală cu până la 4.5 fps
• Autofocus cu 11 puncte
• Senzor AF central în cruce -3 EV
• Ecran LCD Clear View 3.0″
• Interval ISO extins 50-102/400
• Transfer fișiere și comandă la distanță pe bază de Wi-Fi
• Marcare imagini cu date de localizare prin modulul GPS

Cu ocazia Black Friday Pro, F64 îți reamintește de un review despre Canon 6D pe blogul F64.

Sony A7

mirrorless full frame

Sony A7 a fost primul aparat de fotografiat mirrorless cu senzor full frame care oferă o rezoluție generoasă împreună cu cele mai noi tehnologii și funcții. Este compatibil cu obiectivele pe montură Sony E. A7 se adresează fotografilor și videografilor exigenți care au nevoie de opțiuni video cel puțin la fel de performante ca cele foto. De asemenea, cu Sony a7 poți transfera foarte ușor prin wireless materialele foto video realizate, direct pe telefon sau calculator pentru a le arăta celor dragi cât mai repede ce ai mai surprins.

Sony A7s

black friday pro

Sony A7S este un aparat foto mirrorless proiectat pentru filmare și pentru fotografii realizate în lumină scăzută. Senzorul Full-Frame Exmor CMOS de 12.2Mpx are un design optimizat, astfel încat poate opera într-un interval larg de sensibilitate ISO: 50-409600. În plus, Sony a7s filmează 4K necomprimat 4:2:2 prin HDMI.

Opțiunea S-Log2, împrumutată de pe camerele video profesionale Sony, mărește considerabil latitudinea de expunere (dynamic range) la maxim 1300%, astfel încât imaginile filmate vor avea un aspect similar peliculelor de calitate, cu detalii clare atât în zonele puternic luminate, cat și în umbre. Sony A7S are modul Wi-Fi integrat, fotografiază la 5 fps și are un sistem de AF cu 25 de puncte.

Descoperă povești din Veneția, alături de Sony A7s.

Nikon D7200

black friday pro

Destul de multe topuri de aparate DSLR îl clasează pe locul II pentru aparatele foto cu senzori APS-C și pe locul 21 în topul celor mai performante aparate foto, indiferent de formatul senzorului.

Dacă la exterior este similar cu predecesorul său, Nikon D7100, la interior D7200 aduce o serie de îmbunătățiri majore, cum ar fi:

  • Un buffer mai mare pentru fotografierea în rafală (100 cadre JPEG/ 27 RAW față de 28 cadre JPEG și 4 cadre RAW)
  • Un sistem AF îmbunătățit
  • Un senzor CMOS nou (tot fără filtru low-pass)
  • ISO nativ până la 25.600
  • Conectivitate Wi-Fi și NFC integrată
  • Autonomie mai mare a acumulatorului [1,110 cadre (CIPA) sau aproximativ 80 minute de înregistrare video]
  • Stocare simultană pe două carduri SD/SDHC
  • Body-ul din aliaj de magneziu, etanșeizat

Dacă ți-au plăcut D7000 și D7100, cu siguranță îl vei iubi pe Nikon D7200, așa că îl poți avea în vedere drept cameră de back-up. Profită de promoția de Black Friday Pro!

Canon 77D

promotii black friday

Canon 77D este o opțiune pentru cei care sunt la jumătatea drumului între a fi începator și profesionist când vorbim despre fotografie. Aparatul foto dispune de senzor APS-C CMOS de 24.2 megapixeli, de procesor DIGIC 7 și de un sistem de focalizare cu 45 de puncte. În plus, poți selecta punctul de focalizare cu o simplă atingere pe ecran, mulțumită ecranului tactil rabatabil. Sensibilitatea ISO poate fi extinsă până la 51200.

Canon 77D filmează Full HD având posibilitatea de a crea time-lapse-uri și filmari video HDR. În timpul filmării funcția “Movie Servo AF” oferă o trecere mai lină de la un subiect la altul. Atunci când cadrul are multe detalii, aparatul va menține focalizarea pe subiectul selectat, mulțumită capacitătii lui 77D de a recunoaște subiectul. Acest DSLR vine și el cu integrare Wi-Fi, NFC și Bluetooth, iar acumulatorul LP-E17 oferă o autonomie de până la 820 declanșări.

Sony AX100

video profesional

Sony FDR-AX100 este o cameră video semi-profesională foarte compactă care poate filma la rezolutie 4K, adresându-se deopotrivă videografilor și cameramanilor profesoniști cât și amatorilor exigenti ce doresc imagini cu o calitate excelentă.

Cu Sony FDR-AX100 vei descoperi în imagini detalii despre care nici nu știai că există, iar în filmele la rezoluție 4K vei regăsi de patru ori mai multe detalii în comparație cu un film la rezoluție Full HD.

Senzorul CMOS Exmor R de 1″ cu o rezoluție de 20 megapixeli și alături de obiectivul ZEISS Vario-Sonnar T* ce vine cu o luminozitate excelentă f/2.8 îți va asigura imagini de o calitate excelentă indiferent de condițiile în care folosești camera.

Fujifilm X-T1 Graphite Silver Edition

mirrorless blACK FRIDAY PRO

Fujifilm X-T1 este un este un aparat foto mirrorless cu tehnologie de ultimă generație și performanțe deosebite într-un corp cu un design clasic, ce va fi cu siguranță îndrăgit de pasionații de fotografie pe film.

Fujifilm X-T1 a fost construit special pentru a te însoți în cele mai îndrăznețe aventuri. Corpul foarte robust este proiectat să reziste la umiditate, stropire, praf și la temperaturi scăzute de până la -10℃.

Senzorul X-Trans CMOS II dispune de o arhitectură nouă și este capabil să producă imagini extrem de detaliate, cu un efect de moiré insesizabil.

Canon M5

black friday pro

Îmbinând performanța unui DSLR și portabilitatea unei camere foto compacte, Canon EOS M5 are un senzor CMOS de 24.2MP, folosește tehnologia Dual Pixel și dispune de un procesor de imagine DIGIC 7.

M5 este mai potrivit decât precedentul M3 pentru entuziaștii fotografiei datorită punctelor de control adăugate, capacității de a trage în rafală la 7fps și a filmării la rezoluție 1080/60p.

Ecranul de 3” poate fi mișcat în sus până la 85° și în jos până la 180° și permite focalizarea prin atingere chiar și când folosiți vizorul electronic. Aparatul vine cu Wi-Fi și NFC, dar și cu Bluetooth, care consumă puțină energie pentru o conexiune de durată.

Descoperă mai multe din review-ul detaliat de pe blogul F64.

Canon XA10

black friday pro f64

Camera video inovatoare XA10 AVCHD include tehnologia profesională Canon într-o carcasă ultracompactă. Excepționala funcționalitate și versatilitate asigură performanțe video și audio remarcabile.

Cu ocazia Black Friday Pro, F64 îți reamintește de un review despre Canon XA10 aici.

Canon 85mm f/1.8 USM

obiectiv de portret

Pasionat de fotografia de portret? Atunci Canon EF 85mm f/1.8 USM este obiectivul pentru tine! Distanța focală mică a teleobiectivului, combinată cu diafragma maximă și viteza ridicată de focalizare automată fac din obiectivul EF 85mm f/1.8 USM un instrument optic ideal pentru orice fotograf de portrete. În plus, oferă o bună separare a subiectului de fundal și este foarte bun pentru situațiile de iluminare slabă, permițând timpi scurți de expunere.

Află mai multe de la Marcel Cristocea, în acest review.

Nikkor 50mm f/1.4

black friday pro

Nikkor 50mm f/1.4 face parte din noua generație de obiective fixe și oferă posibilitatea autofocalizării și pe seriile de dSLR-uri Nikon D5200 / D3200 / D60, fiind dotat cu un motor de focus intern SWM. De asemenea, obiectivul beneficiază de o nouă formulă optică pentru o mai bună calitate a imaginii și este dotat cu o diafragmă mare f/1.4 cu 9 lamele ce oferă un bokeh foarte plăcut.

Distanța focală de 50mm îl face potrivit pentru o multitudine de situații, de la fotografia de portret până la cea de stradă sau fashion, iar diafragma maximă f/1.4 oferă posibilitatea folosirii unor timpi foarte scurți de expunere chiar și în condiții de iluminare scazută.

Sony FE 50mm f/1.8

obiective mirrorless

Sony FE 50mm f/1.8 este un obiectiv standard, fix, destinat aparatelor foto Sony cu montură E, putând fi utilizat deopotrivă pe aparatele foto cu senzor APS-C cât și pe cele Full Frame. Este un obiectiv ideal pentru călătorie, instantanee și fotoreportaj.

Diafragma deschisă f/1.8 asigură echilibrul perfect dintre claritate și bokeh, fiind potrivit pentru situațiile în care se dorește o bună separare a subiectului de fundal sau pentru situațiile în care lumina nu este ideală.

Obiectivul dispune de o constructie optică de exceptie, cu noi tratamente, elemete asferice, menite să ofere imagini bogate în detalii, cu un contrast bun și culori saturate. Motorul de focus DC asigură o focalizare rapidă și silențioasă, fiind foarte eficient atunci când filmezi sau încerci să surprinzi subiecte în mișcare.

Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM Art