Ai putea fi fan Panasonic pentru că…

Postat de: F64 F64

Ești fotograf începător și te derutează toate brandurile astea care-ți cam țipă în față să le cumperi sau să le testezi? Ești avansat și nu știi de unde să începi să mai încerci și alt tip de echipamente foto-video? Ei bine, tocmai din aceste motive, ne-am hotărât să facem un fel de ghiduri ale brandurilor foto-video, în speranța că îi vom ajuta pe începători să-și dea seama de ce echipament au nevoie și să le oferim avansaților mai multe alternative pentru experimentele lor creative.

Panasonic
(c) Bogdan Panait

Acum a venit rândul lui Panasonic, așa că haide să citim mai întâi un foarte scurt istoric și apoi să trecem la echipamente!

Anul 2018 reprezintă cea de-a 100-a aniversare a companiei Panasonic, însă, deși în era vitezei lucrurile se schimbă extrem de rapid, valorile brandului au rămas aceleași. Acestea reprezintă promovarea inovării, sustenabilitatea şi aşezarea clientului întotdeauna pe primul loc în tot ceea ce fac.

Prin combinarea expertizei, a resurselor şi a know-how-ului cu organizaţia lor globală, Panasonic va continua să furnizeze soluţii pentru a ajuta clienţii să îşi depăşească provocările şi să îşi atingă obiectivele, atât acasă, cât şi la locul de muncă. Împreună cu toţi partenerii Panasonic depune eforturi pentru a asigura „O viaţă mai bună, o lume mai bună” pentru toţi oamenii, acum şi în viitor.

Panasonic oferă o mare varietate de produse, echipamentul foto fiind doar o mică ramură a acestui brand. Sigur ai beneficiat de sisteme şi servicii Panasonic, fie că vorbim de produse electronice de larg consum, de dispozitive industriale, produse pentru construcţii şi pentru locuinţe. În diverse spaţii şi zone, cum ar fi cele ale caselor, comunităţilor, afacerilor, călătoriilor şi automobilelor, brandul continuă să depună eforturi considerabile pentru a le oferi clienţilor un trai mai bun.

Cum însă focusul nostru este în domeniul foto-video, hai să descoperim care au fost cele mai bune produse din ultimii ani.

Cele mai bune produse foto-video din 2018

Cum însă nu este nevoie de a deține echipamentul de ultimă oră pentru a face fotografii și clipuri inedite, hai să vedem ce produse au fost apreciate și până în 2018.

Cele mai bune produse foto-video din 2017

Cele mai bune produse foto-video din 2016

Cele mai bune produse foto-video din 2015

Cele mai bune produse foto-video din 2014