Dar de nuntă ai echipament foto-video?

Dar de nuntă ai echipament foto-video?

Se apropie cu pași repezi sezonul nunților, festivalurilor și evenimentelor în general, iar dacă ți-a plăcut articolul nostru despre obiectivele preferate ale fotografilor de eveniment, atunci cu siguranță te vei bucura să afli că la F64 ai o gamă largă de obiective de unde îți poți alege și tu unul preferat.

Începem sezonul evenimentelor cu 15% reducerere la obiectivele Tamron PRO, Sigma și Lensbaby. Iar dacă ești fan în special mirrorless, sigur te vor încânta reducerile de 20% la obiective Fujifilm și cele de 10% la obiectivele Sony.

Pentru că vrem să te înarmăm bine, să nu te prindă vremea caldă fără o cameră adecvată, organizăm tombola Nikon Full Frame, te asigurăm că Fujifilm este dedicat planurilor tale, îți punem la dispoziție noul Sony A7 III, Sony A9 și, dacă vrei să te bucuri de instantanee amuzante și amintiri gata de lăsat mirilor și invitaților, poți profita de Fujifilm Instax. Așa poate clienții tăi vor fi mai răbdători cu procesarea și editarea fotografiilor și filmulețelor de la eveniment.

Iar dacă nimic din toate acestea nu-ți surâde, poate vrei să încerci fotografia aeriană, cu ajutorul dronelor puse la ofertă.

Și pentru că n-ai putea să să-ți duci munca la capăt fără o tabletă grafică pentru un as în mânecă la procesare, un colorimetru sau monitor care să redea culorile cât mai fidel, cu ajutorul F64 editezi și calibrezi tot ce ai nevoie pentru rezultate excepționale și poți achiziționa monitoarele Asus pregătite de acțiune.

Că tot vorbim despre alte instrumente ajutătoare în domeniul fotografiei, poate te-ar tenta și trepiedele și gențile noastre sau, dacă preferi zona de studio, poate arunci un ochi peste lumini, blițuri și lămpi.

Însă degeaba ai toate resursele necesare pentru fotografie și videografie dacă nu ai baterie nonstop (la F64 ai până la 50% reducere la acumulatorii foto-video) și suficient spațiu de stocare atât pe cardul aparatului, pentru care poți beneficia de 30% reducere, cât și un hard extern.

Indiferent de cât de pasionat ești de acest domeniu, după o perioadă de lucru intensiv trebuie să vină și relaxarea. Așa că, s-ar putea să-ți placă boxele noastre portabile, smartwatch-urile și brățările fitness. Toate acestea vin cu reduceri semnificative.

Fotografia și videografia sunt, desigur și despre educație. Degeaba ai echipament de top, spațiu suficient, accesorii ș.a.m.d, dacă nu ai o educație vizuală. Așa că, precum te-am obișnuit, îți spunem la dispoziție și câteva materiale educaționale, mai jos:

Acestea fiind spuse, dar de nuntă ai echipament foto-video? Dacă nu, la F64 ai ce găsi!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.