Ebook gratuit "Cum aleg un aparat DSLR?" de Radu Grozescu

Ești în căutarea unui aparat foto sau vrei să-l schimbi pe cel vechi și nu știi ce să alegi? Ai un buget anume pe care nu-l poți depăși sau nu ai idee ce ți s-ar potrivi mai bine?
Dacă forumurile și prietenii  mai mult ți-au dat de furcă decât te-au ajutat în ceea ce privește decizia, îți recomandăm să descarci ebook-ul realizat de Radu Grozescu, în colaborare cu F64.

  • Vei parcurge un scurt rezumat despre tipurile de aparate foto, de la telefon la DSLR.
  • Vei afla despre facilitățile oferite de DSLR-uri.
  • Vei descoperi diferențele dintre entry, mid și high level.
  • Povestim și despre veșnica dilema „Canon sau Nikon?”.
  • Analizăm avantajele și dezavantajele full-frame versus crop.
  • Discutăm și despre ISO, focalizare, viteza obturatorului și alte aspecte tehnice importante pentru orice pasionat de fotografie.

Descarcă gratuit ebook-ul „Cum aleg un aparat DSLR?”, de AICI.

ebook
Despre Radu Grozescu:
Radu Grozescu a luat primul contact cu fotografia la 12 ani, pe vremea fotografiei alb-negru si a laboratorului clasic. În 1987 a început să publice în presă, apoi, între 1990 și 1994, a fost fotoreporter pentru o serie de ziare și reviste.
A lucrat apoi ca fotograf independent și fotograf profesionist pentru clienți comerciali și reviste, fiind specializat pe corporate photography.
A început să predea seminarii foto din 2009 și cursuri foto din 2011.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.