CONCURS: Scrie despre echipamentul tău foto-video și te premiem!

În perioada 17-01 – 8.02.2019 te invităm să realizezi un review scris cu imagini sau un review video despre echipamentul tău foto-video (poate cuprinde orice tip de echipament, de la accesorii la camere) și ai șansa de a câștiga premii, beneficii și de a deveni colaborator al echipei de content F64!

Citește regulamentul aici!

sony

Beneficii colaboratori:

  • Expunere pe toate canalele de content și comunicare ale F64
  • Acces rapid la echipament profesional
  • Alte surprize în funcție de cât de calitativă și durabilă va fi colaborarea în urma concursului

Acum hai să descoperim împreună cum trebuie exact realizat review-ul, atât cel video, cât și cel scris pentru a fi valitat.

Structură review scris:

  • Articolul trebuie să conțină minim 350 de cuvinte
  • Structura articolului trebuie să fie astfel: Introducere, cuprins, puncte forte ale echipamentului, puncte slabe ale echipamentului și concluzie.
  • Articolul trebuie să vină însoțit de minim 10 fotografii (cel puțin una în format landscape pentru copertă), toate cu latura lungă de 2000 pixeli.
  • Articolul se va trimite în format fotografii + text pe adresa blog@f64studio.ro, este obligatoriu ca toate componentele materialului să fie trimise într-un singur email, pentru a putea fi gestionate corespunzător.
  • Dacă textul/materialul nu va respecta structura și nu va depăși minimul de cuvinte menționat mai sus, articolul NU va fi luat în considerare.
  • Participanții nu pot trimite mai mult de un articol.

Exemple de review-uri pe care redactorii Blogului F64 le consideră că se încadrează în cerințe:

Exemple de review-uri pe care redactorii Blogului F64 nu le vor valida:

sony

Structură video review:

  • Video-ul să aibă maxim 6 min
  • Structura clipului trebuie să fie astfel: Introducere, cuprins în care se discută în general despre echipament, se prezintă o serie de fotografii sau teste video realizate cu echipamentul respectiv, punctele forte ale echipamentului și punctele slabe ale echipamentului, apoi o concluzie, plus în încheiere un call to action / o invitație de abonare la canalul de YouTube F64.
  • Video-ul va fi însoțit de titrarea prezentării, astfel încât această să poată fi încărcată ulterior ca subtitrare. (aceasta poate fi trimisă ca fișier .txt sau .doc)
  • Video-ul + subtitrarea se vor încărca unlisted pe propriul canal de YouTube , după care se va trimite link cu clipul la adresa blog@f64studio.ro. În cazul în care participantul nu deține propriul canal de YouTube, va trimite Video-ul + subtitrarea prin wetransfer, la aceeași adresă blog@f64studio.ro
  • Dacă video-ul nu va respecta structura și cerințele, nu va fi luat în considerare
  • Participanții nu pot trimite mai mult de un video

Exemple de video review-uri pe care redactorii blogului și canalului de YouTube F64 le consideră că se încadrează în cerințe:

Ce câștigi?

  • Premiul I – Voucher la F64 în valoare de 750RON
  • Premiul II – Voucher la F64 în valoare de 500RON
  • Premiul III – Voucher la F64 în valoare de 250RON
  • 10 Mentiuni constând în: câte o baterie externă per mențiune Asus ZenPower 

Toți câștigătorii vor primi feedback pe materiale din partea echipei F64 și vor fi anunțați, în urma selecției și evaluării materialelor, cel târziu în a doua jumătate a lunii februarie 2019.

Citește regulamentul aici!

Vrei să colaborezi cu F64? Prezintă-ne echipamentul cu care-ți urmezi pasiunea, până pe 8 februarie 2019!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.