Caută roboțelul Sphero BB-8 în site-ul F64 și îl poți câștiga!

În perioada 25 mai – 7 iunie 2016, F64 lansează campania “Jucării pentru copii mari … și alte gadget-uriprin care vă reamintim, cu drag, cât de frumos este să fii copil la orice vârstă și să te bucuri de “jucării” 🙂 În plus, puteți câștiga un robot Sphero BB-8.
Astfel, pentru a participa la concursul “Găsește-l și stăpânește-l”, trebuie să treceți prin câțiva pași simpli, până pe 7 iunie:

  • vă logați în site-ul F64 sau vă faceți cont, dacă nu aveți deja
  • vizitați între 5 și 20 de pagini pe site, în căutarea roboțelului
  • dupa ce l-ați găsit, puteți da click pe el și veți intra automat în tragerea la sorți
  • atenție: fiecare robot reprezintă o șansă în plus de câștig 🙂

Marele premiu este un robot Sphero BB-8. Tragerea la sorți se va face prin intermediul site-ului random.org și vor fi extrași un câștigător și 3 rezerve.

Citește regulamentul de campanie complet AICI.

Sphero BB-8

Cine este BB-8?

Sphero BB-8 este droidul pe care toți fanii Star Wars au pus ochii și primul personaj din cel mai recent film “Star Wars – The Force Awakens” cu care poți interacționa în viața reală, cu care te poți juca sau pe care îl poți face cadou.
Sphero BB-8 nu este doar o jucărie, este un gadget care învață mediul în care se deplasează și învață să se adapteze la personalitatea ta. El se deplaseză prin rotirea corpului, în timp ce capul îi rămâne aproape fix.
Este compatibil cu smartphone-urile care folosesc sistemul de operare Android 4.4.2 sau mai recente și au cel puțin Bluetooth 4.0, sau cu smartphone-urile iPhone de la modelul 4S în sus, cu device-urile iPad de a treia generație sau mai noi, iPad-urile Mini și chiar și cu iPod-urile.
Citește un review complet al Sphero BB-8 aici sau vezi clipul de mai jos:


Nu-i așa că-l vrei acasă? Intră pe site și participă la campania “Jucării pentru copii mari … și alte gadget-uri”!
UPDATE
Câștigătorul lui Sphero BB-8 este …..
Florin Adrian Husdup  husdup.florin@………com
proof-bb-8

Rezerve

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.