Testează Samsung Galaxy Note 9 și Galaxy Watch la F64!

Adevărul este că nu ne mai concepem viața fără un device bun la toate: de la citit articole, la filmat evenimente, la socializare, fotografii de înaltă caliate și muzica noastră preferată (printre altele) la câteva atingeri distanță. Vorbim despre smartphone-uri, bineînțeles și avem o veste bună pentru tine!

Marți, 27 noiembrie 2018, începând cu ora 19:00, te așteptăm cu mic cu mare în showroom-ul F64 din Bd. Unirii nr. 45, unde organizăm o sesiune de prezentare și testare (hands-on) Samsung, în cadrul căreia vei putea testa în voie noul Samsung Galaxy Note 9, Galaxy Watch, dar și ochelari VR.

Înscrie-te AICI!

Samsung se poziționează într-un mod unic pe piață, oferind consumatorilor o gamă completă de produse și servicii de ultimă generație. Brandul încearcă să construiască o nouă eră pentru ceea ce înseamnă o viață conectată, unde produsele și serviciile Samsung să interacționeze fără probleme între ele și să facă mai ușoară viața consumatorilor, mai bogată, mai inteligentă și mai distractivă.

samsung galaxy

Unul dintre cele mai noi flagship-uri Samsung, Galaxy Note 9, este destinat celor care își doresc totul. Smartphone-ul a pus întotdeauna tehnologia puternică în mâinile celor care vor mai mult. Acum, noul Galaxy Note9 depășește chiar și aceste așteptări ridicate, concentrându-se asupra a ceea ce contează cel mai mult în lumea de astăzi, mereu conectată și mobilă.

samsung

Bateria de 4.000mAh a lui Galaxy Note9, cea mai mare baterie folosită vreodată într-un flagship Galaxy, are o durată lungă de viață și permite utilizarea telefonului o zi întreagă pentru a vorbi, a scrie, a juca jocuri și a viziona filme de dimineață până seara.

Noul Galaxy Watch, care îmbină aspectul unui ceas tradițional cu tehnologia inteligentă, are o durată de viață îmbunătățită a bateriei, de până la 80 de ore, și vine cu un nou tracker de gestionare a stresului, dar și cu un tracker de monitorizare a somnului. În plus, oferă exerciții de respirație pentru a ajuta utilizatorii să se concentreze.

samsung

În prezent putem crea, ne putem bucura și împărtăși cele mai bune cadre nu doar prin simpla utilizare a unui smartphone, dar și a unei camere Gear 360 sau a unor ochelari virtuali. Prin aceste tehnologii putem explora diverse lumi și putem experimenta cel mai nou conținut cinematografic, diverse jocuri și aplicații, iar poveștile celorlalți pot fi trăite și de noi, direct de pe primul rând.

samsung

Vino alături de noi pe 27 noiembrie, avem și un concurs!

În plus, avem și un concurs cu tragere la sorți în urma căruia poți câștiga propriul Samsung Gear 360 și alte premii surpriză! Înscrie-te prin formular, dă-ți check-in la eveniment folosind hashtagul #samsunglaF64, iar la finalul acestuia vom anunța câștigătorul prin tragere la sorți, cu random.org.

Descoperă toate ofertele Samsung de la F64, aici.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *