Cinematic Boho Chic cu Samsung și F64

Te așteptăm joi, 28 martie, de la ora 19:00 la Hala cu Flori, la un workshop de fotografie cu o tematică inspirată de primăvară – Cinematic Boho Chic. Invitatele noastre speciale sunt Sînziana Iacob și Christina One care ne vor dezvălui sfaturi si abordări noi de fotografie cu telefonul.

Cum participi?

Fă o postare publică pe Instagram cu hashtag-urile #GalaxyS10 și #SamsunglaF64 cu o poză female chic sau boho chic și intri automat în selecția noastră de participare la workshop. Citește AICI pentru a afla cum poți participa!

Agenda evenimentului

Descoperă cea mai puternică tehnologie – Samsung Galaxy S10, prin ochii unui specialist Samsung și vezi cum poți realiza cele mai profi fotografii cu sfaturi din partea unui reprezentant F64.

Samsung Galaxy S10 face parte din următoarea generație de telefoane, care se distanțează de celelalte prin cartografierea dinamică a culorii. Culorile uimitor de reale îți vor permite să faci poze uimitoare. Noul cip Exynos 9820 folosește eficient puterea, astfel că ne putem aștepta ca noile S10 să fie printre cele mai eficiente telefoane când vine vorba de putere și durata  bateriei.

În a doua parte a workshop-ului, Sînziana Iacob și Christina One ne vor împărtăși cele mai fresh și instagramabile tips & tricks despre fotografia cu telefonul.

Sedință foto Bobo chic

După teorie urmează partea practică!  Alături de Sînziana și Christina vom testa performanța telefonului Galaxy S10 și diverse tipuri de fotografie și care sunt cele mai importante aspecte care trebuie luate în considerare.

Despre locație (Calea Vitan nr. 228)

Hala cu Flori este un showroom plin cu flori de hârtie și detalii impresionante, un spațiu în care florile spun povești spectaculoase. Simona Opriș, paper flower designer, împreună cu echipa ei au creat o lume feerică, un spațiu acoperit din zeci de mii de flori de hârtie și textile, care poate fi închiriat.

Te așteptăm la Hala cu flori, în cadrul unui eveniment de poveste, în ton cu primăvara.

Citește AICI pentru a afla cum poți participa!

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.