Cele mai bune smartwatch-uri ale anului 2019

Smartwatch-ul este un accesoriu indispensabil pentru cei care văd device-urile mobile drept o extensie vitală a propriului stil de viață, oferind un mix perfect echilibrat de estetică și funcții hi-tech, potrivite pe mâna fiecărui pasionat de tehnologie. Cei mai mari producători de device-uri mobile s-au concentrat în ultimii ani pe dezvoltarea unor concepte noi de smartwatch-uri, ce țin fără probleme pasul cu ultimele telefoane mobile de pe piață, garantând o compatibilitate absolută cu acestea. 

Un smartwatch simplifică stilul de viață al unui utilizator până la cele mai mici detalii. Dacă încă nu ai un astfel de device, poate că acum este ocazia perfectă pentru a-ți cumpăra și tu un model de smartwatch. iOS sau Android, nu contează ce smartphone ai în buzunar, pentru că gama variată de ceasuri Smart include accesorii potrivite cu ultimele flagship-uri de pe piață. 

Pentru că anul se apropie de final, vorbim astăzi despre cele mai bune smartwatch-uri din 2019: 

Cel mai bun smartwatch 2019: Samsung Galaxy Watch

OS: Tizen OS

Procesor: Dual-Core 1.15GHz

Compatibilitate: Android, iOS

Display: 1.2” / 1.3” 360 X 360 Super AMOLED

Autonomie: până la 4 zile 

Metodă de încărcare: Wireless

Conectivitate: Wi-Fi, Bluetooth, LTE

Fără îndoială, cel mai bun smartwatch pe care îl poți achiziționa în acest an este Samsung Galaxy Watch, o continuare mult mai ‘hi-tech” a modelelor din seria Gear S3 și Gear S4. Modelul de față te va surprinde cu o durată uimitoare de viață a bateriei: 4 zile. Această super-autonomie a noului model de smartwatch Samsung Galaxy este posibilă chiar și atunci când îl utilizezi la capacitate maximă. 

Este un detaliu extrem de important, ținând cont că celelalte modele nu rezistă (raportandu-ne la o singură durată de încărcare) mai mult de 1-2 zile. Iar asta nu e tot! Chenarul acestui smartwatch are un aer retro, așadar, dacă îți plac modelele de ceas clasice, însă nu ai spune NU unui smartwatch de ultimă generație, Samsung Galaxy Watch este cel mai potrivit accesoriu pentru telefonul tău mobil. 

Chiar dacă sistemul de operare al acestui smartwatch nu este la fel de generos cu aplicațiile precum WearOS sau watchOS – două sisteme de operare pentru smartwatch-uri aparținând competitorilor – acest model produs de Samsung este cât se poate de util în sesiunile de fitness pe care le urmezi, putând fi integrat cu ușurință într-un outfit casual sau unul business casual.  

Cel mai bun smartwatch 2019: Apple Watch 5

OS: watchOS 6

Procesor: Apple S5

Compatibilitate: iOS

Display: 1.78”

Autonomie: până la 36 ore

Metodă de încărcare: Wireless

Conectivitate: Wi-Fi, Bluetooth, NFC, LTE

“The best Apple watch money can buy!” au afirmat la unison experții de peste Ocean, după lansarea ultimului accesoriu pentru iPhone. Este absolut uimitoare compatibilitatea dintre acest smartwatch și ultimele flagship-uri lansate de americani. Dacă ești fan al telefoanelor iPhone și vrei să rămâi fidel acestui brand încă 4-5 ani de acum înainte, îți poți cumpăra fără probleme acest smartwatch, folosindu-l și în viitor, în mix cu alte modele noi de smartphone.

Comparativ cu predecesorul său – Apple Watch 4 – acesta nu se laudă cu foarte multe îmbunătățiri, însă trebuie precizat faptul că Apple Watch 5 este primul smartwatch al americanilor cu display “always-on”. Design-ul este asemănător cu cel al lui Apple Watch 4, cu precizarea că dimensiunile display-ului sunt mult mai generoase, existând 2 variante dintre care poți alege: 40 mm sau 44 mm. 

Reprezintă cea mai bună alegere a momentului pentru pasionații de fitness, venind la pachet cu o serie întreagă de funcții pentru monitorizare, în timpul sesiunilor de antrenamente: monitorizare ECG, monitorizare GPS, monitorizare a ritmului cardiac etc.

Cel mai bun smartwatch 2019: Samsung Galaxy Watch Active 2

OS: Tizen OS

Procesor: Dual-Core 1.15GHz

Compatibilitate: Android, iOS

Display: 1.2” 360 X 360 Super AMOLED

Autonomie: până la 2 zile 

Metodă de încărcare: Wireless

Conectivitate: Wi-Fi, Bluetooth

Comparativ cu prima sa variantă, Samsung Galaxy Watch Active 2 este mai subțire, mai ușor și mult mai confortabil. În privința design-ului, noul model de smartwatch nu vine cu foarte multe surprize: display de 1.2 inch / 360 X 360, fiind unul dintre cele mai ergonomice device-uri din lista de astăzi. La fel ca modelul pe care l-am prezentat mai sus, Samsung Galaxy Watch Active 2 este perfect pentru iubitorii de mișcare. 

Dispune de 39 de moduri pentru antrenament, cărora li se mai adaugă: funcție de monitorizare a bătăilor inimii, senzor ECG, precum și o aplicație pentru monitorizarea stresului și a reprizelor de somn. 

Chiar dacă este mai costisitor decât prima variantă din gama Galaxy Watch Active, este mai convenabil decât ultimul smartwatch al celor de la Apple. 

Cel mai bun smartwatch 2019: Fossil Sport 

Procesor: Quad-Core 1.2GHz

Compatibilitate: Android, iOS

Display: 1.2” 390 X 390 AMOLED

Autonomie: până la 2 zile 

Metodă de încărcare: Cablu

Conectivitate: Wi-Fi, Bluetooth, GPS

Cei de la Fossil au depus în ultimii ani o muncă enormă de cercetare-dezvoltare, în domeniul ceasurilor SMART, iar eforturile lor nu au întârziat să apară. Fossil Sport este cel mai valoros smartwatch lansat până acum de acest producător, un device de top dar cu un preț mult mai convenabil față de celelalte modele despre care am discutat până acum. 

Printre cele mai importante funcții ale acestui device se numără: monitorizare GPS, autonomie a bateriei de până la 2 zile, precum și un design fresh, ușor de integrat atât în ținutele sport, cât și unul pentru birou. Fossil Sport se bucură de un procesor Snapdragon Wear 3100, adică cea mai nouă versiune Qualcomm. Acest upgrade permite o experiență de utilizare superioară, comparativ cu versiunile anterioare ale sistemului de operare pentru smartwatch-uri Wear OS. 

Fossil Sport nu este cel mai bun exemplu de smartwatch care să surprindă prin functii, insa poate fi alegerea ideala de cadou, mai ales in cazul in care cauti un device accesibil cu Wear OS.

Cel mai bun smartwatch 2019: Apple Watch 4

OS: watchOS 5

Procesor: Apple S4

Compatibilitate: iOS

Display: 1.78” OLED

Autonomie: 1-2 zile

Metodă de încărcare: Wireless

Conectivitate: Wi-Fi, Bluetooth, NFC, LTE

La momentul lansării sale (2018) Apple Watch 4 a scris o pagină nouă în istoria ceasurilor SMART. Odată cu lansarea succesorului său – Apple Watch 5 (vezi descrierea sa puțin mai sus), Watch 4 rămâne în continuare un produs de top, însă la un preț mult mai accesibil. Comparativ cu multe dintre device-urile pe care le-am analizat în acest top, Apple Watch 4 are un display mult mai generos, disponibil în două variante: 40 mm și 44 mm. 

Este special gândit pentru sportivii de weekend: la momentul lansării acestui device, cei de la Apple au revoluționat întreaga piață a smartwatch-urilor de top, prin introducerea funcției de monitorizare a bătăilor inimii. Astfel, în cazul în care te confrunți cu bătăi rapide și neregulate ale inimii, semnalul de alarmă pe care îl emite acest super-device îți poate salva viața. 

Iată cum arată topul celor mai bune smartwatch-uri ale anului 2019! Tot ce trebuie să faci este să intri chiar acum în categoria “Smartwatch” de pe f64.ro  și să alegi cel mai potrivit model pentru nevoile tale. O mulțime de alte device-uri asemănătoare te așteaptă la noi pe site, de la cei mai buni producători în domeniu: Apple, Samsung, iar lista poate continua. 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.