F64 prezintă Școala Online – Iată ce kituri am pregătit!

La F64 am pregătit kituri pentru Școala Online, gândite pentru elevi și profesori, dar și pentru toate persoanele interesate să exploreze această zonă a live-streamingului. Cele 7 kituri au fost concepute pe diferite niveluri, atât ale utilizatorilor cât și ale activității online pentru care ai avea nevoie de acest kit.

 

F64 prezintă Kiturile pentru Școala Online

Kit-ul Teleșcoală de Bază

Acest kit este un kit minim de accesorii pentru cei care dețin telefon sau aparat de fotografiat/cameră video, ce conține un microfon direcțional pentru captarea clară a discursului și un minitrepied de masă ce ocupă foarte puțin spațiu dar stabilizează telefonul sau camera.

Kit-ul este compus din:

Kit-ul Teleșcoală Entry-Level

Este un kit de nivel mediu, destinat celor care deja au o cameră video sau foto care filmează și care au nevoie să stabilizeze camera, să aibă o lumină sufiecientă și plăcută, dar și un sunet de bună calitate și libertate de mișcare. De aceea conține lavalieră wireless, lectorul este captat oricât s-ar mișca și nu este condiționat de cabluri, calitatea sunetului rămânând curată constant.

Kit-ul Teleșcoală pentru avansați

Acesta este un upgrade la kit-ul de mai sus. cu lavalieră wireless ce merge la distanță mai mare dar și cu microfonul de calitate superioară. De asemenea, trepiedul este unul de masă, lucru care permite flexibilitate mai mare, mai ales în spații reduse.

Kit-ul este compus din:

Kit-ul Teleșcoală Multi Lector

Acest kit este destinat cursurilor cu mai mult de un vorbitor, de aceea conține o linie wireless cu două microfoane lavalieră ce pot fi utilizate simultan, pe frecvență digitală, de nivel profesional. De asemenea, este conceput pentru cei care deja dețin o cameră cu care filmează, ce se poate monta pe acel trepied.

Kit-ul este compus din:

Kit-ul Teleșcoală cu Smartphone pentru Profesori

Acesta este un pachet complet de buget, cu telefon inclus, pentru cei care nu au încă mijloacele de a filma și transmite online. Microfonul se poate monta pe lampă cu ajutorul șurubului inclus în pachet și astfel lumina și sunetul stau pe stativ, iar telefonul rămâne portabil.

Kit-ul este compus din:

 

Kit-ul Teleșcoală Portabil

Acesta este un kit portabil, de masă, util pentru cine are deja o cameră și vorbește stând la masă sau la birou. Atât trepiedul cât și lampa sunt portabile și se pot pune pe suprafața mesei, iar microfonul lavalieră permite vorbitorului să fie captat clar și calitativ din punct de vedere audio, chiar dacă se mișcă, iar faptul că se conectează cu fir nu încurcă cu nimic, chiar dacă stai la masă.

Kit-ul este compus din:

Odată ce ai găsit kit-ul perfect, rămâne doar să te apuci de treabă. Ți-am pregătit un articol despre cum să faci live streaming cu telefonul:

Pas cu pas – Cum să faci un live streaming cu telefonul

Sperăm că unul dintre aceste kit-uri este exact ceea ce cauți pentru proiectele tale. Iar dacă ești în căutare de camere video și alte accesorii, te așteptăm pe pagina noastră dedicată vloggingului.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *