PROVOCARE și CONCURS! #AparatelevorbesclaF64

Am lansat o provocare fotografilor români de pretutindeni!

Spune-ne ce crezi că ar zice aparatul tau foto dacă ar vorbi, întreabă-i pe prieteni și poți fi premiat cu unul dintre cele două vouchere de 500lei pentru cumpărături la F64 !

Primul care ne-a răspuns la provocare a fost Daniel Chindea. Descoperă ce spune aparatul lui și află detaliile despre concurs, mai jos.

Mecanismul de concurs

La acest concurs pot participa toţi cei care:

  • postează pe Facebook un videoclip sau o fotografie plus text, în care ne răspund la întrebarea ”Dacă aparatul tău ar vorbi, ce ar spune?”
  • folosesc hashtag-ul #aparatelevorbesclaF64
  • apoi provoacă un alt fotograf să răspundă (video sau foto+text)
  • ne trimit un mail pe facebook@f64studio.ro cu link-ul către postare.

La finalul campaniei, în urma jurizării realizate de către echipa F64, cea mai bună postare video și cea mai bună postare foto+text vor fi premiate cu câte un voucher de 500 lei pentru cumpărături la F64.

Desemnarea câștigătorilor

concurs

Jurizarea va avea loc pe data de 10 august 2018 și va ține cont de creativitate/ideile exprimate.
Câştigatorii concursului vor fi anunțați prin email, pe data de 10 august 2018.

Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau în puncte, total sau parţial.

Descoperă regulamentele complete aici:

Posibile întrebări despre concurs

#1 Trebuie să urc video-ul sau fotografia+textul pe profilul personal, sau în comentarii la pagina F64?

Video-ul sau, după caz, fotografia+tevtul vor fi urcate pe profilul personal de Facebook al fiecăruia. Important este să respecți condițiile menționate mai sus, în mecanism și să nu uiți să ne timiți și acel email cu linkul către postare, pe adresa facebook@f64studio.ro.

#2 Pot provoca pe oricine, chiar și persoane necunoscute?

Poți provoca pe oricine are un aparat foto, fie că îți este prieten(ă) sau un fotograf(ă) pe care îl admiri/o admiri și ești curios să afli ce ar spune aparatul său.

#3 Care vor fi criteriile de jurizare? Contează calitatea video? Dar foto?

Criteriile de jurizare vor ține cont de creativitate/ideile exprimate. Calitatea video-ului nu primează, contează ideile. Calitatea fotografiilor ne așteptăm să fie una la înălțime, practic vă invităm să postați una dintre cele mai bune imagini personale, plus textul în care ne povestești ce ar spune aparatul tău foto dacă ar vorbi.

Ai alte întrebări? Le așteptăm mai jos, la comentarii și/sau pe Facebook.

Deci, ce ar spune aparatul tău foto dacă ar vorbi? Ne povestești? #aparatelevorbesclaF64

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.